EvetÇok sıcaaak bayılazaaaaam
evet sakın bi gündüüü
baktım canımm saol ama ben annlamadım sanırım kek de kullanabilirmiyim o kremayı ben
ilahiiiiiiiiiii ömürrrrrrrYok canım kötü hissetmiyorum kendimi orası daha çok sıkar beni pc yi götürmem lazımdı telefonumun şarjıda azdı
bence havalardan dengesiz vücut dengeni bozmuşSağol canım bilmiyorum niye çıkıyo aslında sakin günler geçiriyodum
Görüşürüzzz nevoşcummm
Bakk yaaa neler düşünüyor illa pc olacak yani demiiii
Emelişkommm ne habersin canım epeydirr yoktun sendeee eren paşa nasıllar iyimii
evet sakın bi gündüüü
baktım canımm saol ama ben annlamadım sanırım kek de kullanabilirmiyim o kremayı ben
ilahiiiiiiiiiii ömürrrrrrr
bence havalardan dengesiz vücut dengeni bozmuş
iyiym abla hasta valla havalar oynayıp durdu hasta olsu öksürük ateş ses kısıklığı vardı dr antibiyortik verdi şükür iyi şimdi
Evet
Evet canım hep sakin zatensen evde misin
Çok sıcaaak bayılazaaaaam
Olsun canım napcan bu sıcakta
selam kızçeleeeerrrr
evet sakın bi gündüüü
Tamam tatlım tansiyon aletim yanımda ölçüyorum ara ara görüşürüz gel akşama nevoş da varmış
evet cok sıcak dısarı daha sıcakk şimdiden yanıyoruzz
Aynennnn bendeeee ben celdummmm canlar herkese selam kardelen hanımablam maxim lakem naberrrr
Selam canım yaptın mı trekingselam kızçeleeeerrrr
Selam meleğim naberAynennnn bendeeee ben celdummmm canlar herkese selam kardelen hanımablam maxim lakem naberrrr
evet canım ama az cıkıp dolansam ii olacakk hareket etmm gerek benimm
Aynennnn bendeeee ben celdummmm canlar herkese selam kardelen hanımablam maxim lakem naberrrr
Aynen yaa yarın açılıp saçılacamArtık tayt çekilmiyo
Melekiiim naber
Selam canım yaptın mı treking
Selam meleğim naber
Sabahları sen çıkıp bi yürüyüş yapsan canım:26:
Selam canım yaptın mı treking
Selam meleğim naber
Sabahları sen çıkıp bi yürüyüş yapsan canım:26:
selam canıııım ,ben cuma günü işten geç çıktım spora gittim yeni programımı yaptım biraz ağır geldi,hertarafım tutulup kalmasın diye saunaya girdim sonra.Cumartesi yalovaya trekkinge gittim 10 km yürüdüm,dik bi kayaya tırmandım orada,pazar günü de sultanahmete gittim köfte yedim en sevdiğimdenhaftasonum güzel geçti yani o yüzden bugün iyiyim
iyiyimmm canlarımmmm sizler nasılsınız yıkılmadım ayaktayımmmm
evet canım yaptım, bi de kayaya çıktım onu yapabileceğime hiç ihtimal vermiyodum ama yaptım. gerçi yaşça benden çok büyük olanlar da yaptı ama işte ben kendime çok güvenmiyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?