Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Yok canım kötü hissetmiyorum kendimi orası daha çok sıkar beni pc yi götürmem lazımdı telefonumun şarjıda azdı
ilahiiiiiiiiiii ömürrrrrrr
Sağol canım bilmiyorum niye çıkıyo aslında sakin günler geçiriyodum
bence havalardan dengesiz vücut dengeni bozmuş
Görüşürüzzz nevoşcummm

Bakk yaaa neler düşünüyor illa pc olacak yani demiiii

Emelişkommm ne habersin canım epeydirr yoktun sendeee eren paşa nasıllar iyimii

iyiym abla hasta valla havalar oynayıp durdu hasta olsu öksürük ateş ses kısıklığı vardı dr antibiyortik verdi şükür iyi şimdi

Bence de havalardan canım senin oğluşa da geçmiş olsun okullar kapanıyo az kaldı

Aynennnn bendeeee ben celdummmm canlar herkese selam kardelen hanımablam maxim lakem naberrrr

selam canıııım ,ben cuma günü işten geç çıktım spora gittim yeni programımı yaptım biraz ağır geldi,hertarafım tutulup kalmasın diye saunaya girdim sonra.Cumartesi yalovaya trekkinge gittim 10 km yürüdüm,dik bi kayaya tırmandım orada,pazar günü de sultanahmete gittim köfte yedim en sevdiğimden haftasonum güzel geçti yani o yüzden bugün iyiyim

Selam canım yaptın mı treking

Selam meleğim naber

Sabahları sen çıkıp bi yürüyüş yapsan canım:26:

evet canım yaptım, bi de kayaya çıktım onu yapabileceğime hiç ihtimal vermiyodum ama yaptım. gerçi yaşça benden çok büyük olanlar da yaptı ama işte ben kendime çok güvenmiyodum.

kız lakem bende dün o tarafdaydım ahhhhhh kuzummm ne güzel yapmışsın bak harika geçmiş hafta sonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…