Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hastanede yattım geldim biraz bu gece yatırcaktı dr kalmadım 17 di tansiyonum ilaç içmeme rağmen bi sürü serum ilaç doping aldım geldim geçmişi okuyamıycam heralde ilk defa biraz sersem gibiyim

:26:Geçmiş olsun canım hoşgeldin dinlen yorma kendini

Ben çıkıyorum akşam görüşürüz inşaallah

Hastanede yattım geldim biraz bu gece yatırcaktı dr kalmadım 17 di tansiyonum ilaç içmeme rağmen bi sürü serum ilaç doping aldım geldim geçmişi okuyamıycam heralde ilk defa biraz sersem gibiyim

gecmiş olsunn canım kalsaydın hastanede kendini kötü hissediorsan:26:

Ahh canım dikkat et kendine keşke yatsaydın doktor kontörülünde olurdun en azından geçmiş olsun

Hoş geldin canım,çok geçmiş olsun tekrardan sen yat da dinlen biraz fazla kalma pc başında,keşke kalsaydın en azından gözetim altında olurdun ilaç içtin sabah ama niye düşmediki tansiyonun :26:

Ahh canım dikkat et kendine keşke yatsaydın doktor kontörülünde olurdun en azından geçmiş olsun
Sağol tatlımsıkılırım kuzum ya bi şey olursa götürür eşim burda yanımda zaten
ölürüm benn sana bizsiz canın sıkılcak demii iyi isen sorun yokdur canım dinlen istersenn
Canım oturuyorum kuzum biraz çay içicem
Hoş geldin canım,çok geçmiş olsun tekrardan sen yat da dinlen biraz fazla kalma pc başında,keşke kalsaydın en azından gözetim altında olurdun ilaç içtin sabah ama niye düşmediki tansiyonun :26:

Sağol ablam hoşbuldukdr um diyo ki çok inatçı tansiyonundil altı içmeden düşmüyo kolay kolay

:26:Geçmiş olsun canım hoşgeldin dinlen yorma kendini

Ben çıkıyorum akşam görüşürüz inşaallah

Görüşürüzzz nevoşcummm

Yok canım kötü hissetmiyorum kendimi orası daha çok sıkar beni pc yi götürmem lazımdı telefonumun şarjıda azdı

Bakk yaaa neler düşünüyor illa pc olacak yani demiiii

ömürcüm geçmiş olsun niye çıktı bu tansiyon canım ya

Emelişkommm ne habersin canım epeydirr yoktun sendeee eren paşa nasıllar iyimii

Kolay düşmüyor demekki,dinlen sen bugün fazla kalma burada yat uyu olmazsa

Görüşürüzzz nevoşcummm

Bakk yaaa neler düşünüyor illa pc olacak yani demiiii

Emelişkommm ne habersin canım epeydirr yoktun sendeee eren paşa nasıllar iyimii
Ya evet abla pc olsa yine kalınır da yoksa çok sıkıcı
Kolay düşmüyor demekki,dinlen sen bugün fazla kalma burada yat uyu olmazsa

Tamam sonra bi ara uyurum gelince duş aldım bi de birazdan ilaçlardan falan uykum gelebilir

tanem nevosun topinkne bakarmısın:26::26:
Yazdım canım bak istersen

Canım ne olu dikkat et. En ufak bi değişiklikte git tamamı ben çıktım şimdilik yemek yaptım toplamadım daha gitip mutfağı topluyayım

Canım ne olu dikkat et. En ufak bi değişiklikte git tamamı ben çıktım şimdilik yemek yaptım toplamadım daha gitip mutfağı topluyayım

Tamam tatlım tansiyon aletim yanımda ölçüyorum ara ara görüşürüz gel akşama nevoş da varmış

Geçmişi okumuycam dedim ya geçmiş yokmuş zaten

evet sakın bi gündüüü

baktım canımm saol ama ben annlamadım sanırım kek de kullanabilirmiyim o kremayı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…