Hastanede yattım geldim birazbu gece yatırcaktı dr kalmadım 17 di tansiyonum ilaç içmeme rağmen bi sürü serum ilaç doping aldım geldim geçmişi okuyamıycam heralde ilk defa biraz sersem gibiyim
:26:Geçmiş olsun canım hoşgeldin dinlen yorma kendini
Ben çıkıyorum akşam görüşürüz inşaallah
Hastanede yattım geldim birazbu gece yatırcaktı dr kalmadım 17 di tansiyonum ilaç içmeme rağmen bi sürü serum ilaç doping aldım geldim geçmişi okuyamıycam heralde ilk defa biraz sersem gibiyim
gecmiş olsunn canım kalsaydın hastanede kendini kötü hissediorsan:26:
Yok canım kötü hissetmiyorum kendimi orası daha çok sıkar beni pc yi götürmem lazımdı telefonumun şarjıda azdı
Ahh canım dikkat et kendinekeşke yatsaydın doktor kontörülünde olurdun en azından geçmiş olsun
Sağol tatlımAhh canım dikkat et kendinekeşke yatsaydın doktor kontörülünde olurdun en azından geçmiş olsun
Canımölürüm benn sana bizsiz canın sıkılcak demiiiyi isen sorun yokdur canım dinlen istersenn
Hoş geldin canım,çok geçmiş olsun tekrardan sen yat da dinlen biraz fazla kalma pc başında,keşke kalsaydın en azından gözetim altında olurdunilaç içtin sabah ama niye düşmediki tansiyonun :26:
ömürcüm geçmiş olsun niye çıktı bu tansiyon canım ya
:26:Geçmiş olsun canım hoşgeldin dinlen yorma kendini
Ben çıkıyorum akşam görüşürüz inşaallah
Yok canım kötü hissetmiyorum kendimi orası daha çok sıkar beni pc yi götürmem lazımdı telefonumun şarjıda azdı
ömürcüm geçmiş olsun niye çıktı bu tansiyon canım ya
Sağol tatlımsıkılırım kuzum ya bi şey olursa götürür eşim burda yanımda zaten
Canımoturuyorum kuzum biraz çay içicem
Sağol ablam hoşbuldukdr um diyo ki çok inatçı tansiyonun dil altı içmeden düşmüyo kolay kolay
Ya evet abla pc olsa yine kalınır da yoksa çok sıkıcıGörüşürüzzz nevoşcummm
Bakk yaaa neler düşünüyor illa pc olacak yani demiiii
Emelişkommm ne habersin canım epeydirr yoktun sendeee eren paşa nasıllar iyimii
Kolay düşmüyor demekki,dinlen sen bugün fazla kalma burada yat uyu olmazsa
Yazdım canım bak istersentanem nevosun topinkne bakarmısın:26::26:
Sağol tatlımsıkılırım kuzum ya bi şey olursa götürür eşim burda yanımda zaten
Canımoturuyorum kuzum biraz çay içicem
Sağol ablam hoşbuldukdr um diyo ki çok inatçı tansiyonun dil altı içmeden düşmüyo kolay kolay
Yazdım canım bak istersen
Canım ne olu dikkat et. En ufak bi değişiklikte git tamamıben çıktım şimdilik yemek yaptım toplamadım daha gitip mutfağı topluyayım
Geçmişi okumuycam dedim ya geçmiş yokmuş zaten
Yazdım canım bak istersen
Canım ne olu dikkat et. En ufak bi değişiklikte git tamamıben çıktım şimdilik yemek yaptım toplamadım daha gitip mutfağı topluyayım
Çok sıcaaak bayılazaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?