Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Lake sen survıvora katılsana sms lerle destekleriz seni

selam canım nasılsın bitanem opr.oldunmuı aldılarmı beni ?

almadılar henüz
sigortaya provizyon isteğini göndermemiş salak şeyler 2 gün onu ara bunu ara 10 kişiyle falan görüşmüşümdür.En son akşam sigortayı aradım provizyona gönderilmiş ama aktif poliçeniz yok dedi. meğer bizim sigortanın son günüymüş o gün.Şirkettekilere söyledim bikaç gün sürer dediler bakalım bugün yarın yaparlar sonra sigorta onay verecek de ben doktoru arayacam da doktor randevu verecek öyle.Yani bu haftasonundan önce olmaz ve ben bu haftasonu da başka bir yere trekkinge gidebilirim

hadi kolay gelsin

yok canım yaaaaa,ben oraya katılsam ilk oyunda sakatlanıp diskalifiye olurum.

İzliyomusun bilmem ama bi fatmagül var şu anda gönüllülerde iki de bi sakatlanıyone işi varsa onun orda benim gibi bi şey çıtkırıldım şaziye sen yaparsın ya

İzliyomusun bilmem ama bi fatmagül var şu anda gönüllülerde iki de bi sakatlanıyone işi varsa onun orda benim gibi bi şey çıtkırıldım şaziye sen yaparsın ya

yok ya ben de aynı fatmagül gibi olurum her oyunda kaybederim ve sakatlanırım hatta onun gibi de olamam sakatlanırsam bir daha dönmem

canim yediklerinede dikkat ediyorsun niye tansiyonun yükseliyor

dikkat et canim kendine ayakta fazla kalma tansiyon yükseltici seylerden uzak dur

Uzak duruyorum canım ama inatçıymış benim tansiyonum dr öyle dedi

Uzak duruyorum canım ama inatçıymış benim tansiyonum dr öyle dedi

cok gecmis olsun canim benim anneminde tansiyonu vardi yüksekmi düsükmü unuttum simdi :44:

taze sarmisakli ekmek yerdi tansiyon sorunu oldugunda taze sarmisak yüksek tansiyon icinmi düsük icinmi :26:

cok gecmis olsun canim benim anneminde tansiyonu vardi yüksekmi düsükmü unuttum simdi :44:

taze sarmisakli ekmek yerdi tansiyon sorunu oldugunda taze sarmisak yüksek tansiyon icinmi düsük icinmi :26:

Sanırım sarımsak dengeliyo ama ben hiç sevmem sarımsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…