Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kızlar, sıcaklar geldi artık sıcak yemek yenmiyo :26: Dün akşam için yoğurtlu semizotu salatası ve patates salatası yaptım. Artık böyle aperatif şeyler yapıyım diyorum, bugün ne yapsam bana fikir verin hele. Yemek edisi

burdayim sor canim

Canım 97 900 tartıldım diyete başladım oda yarım yamalık bugün 3 gün ben 95 600 tamam çok sevindim ama da niye böyle oldu
Ben her halde ödem atıyorum nasıl şidiysem artık narkozun etkisı olabilirmi bu ödem onun yan etkisimi :44:

Yok canim her diyete basladiginda genel olarak ilk giden vucuttan ilk atilan su oluyor.ve ilk basta verilen bu kayip her ne kadar su kaybi olsada baskulun ibresini boylesine hizlica asagi cektigi icin moral ve motivasyon acisindan onemli oluyor.tabi tuzda sinirlaniyor diyette oda su tutulumu yapar biliyorsun tuz eksilincede tutulan su miktarida azaliyor.o yuzden gayet iyi narkozdan degil yani o aldigin narkoz atildi coktan vucudunda...seninki tahminim daha cok devam eden kanamalarina ve duzensizligina bagli bir su tutulmasi fazlasi ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…