mide bulantisi demisken bizim yigen varmi
kontrollerini yaptinmi canim doktorlar ne diyor
ne güzel iyi eğlenceler size. Biz de gidecektik eşimin arkadaşları falan ama iptal oldu artık haftasonu da gidemeyiz eşler yoğun açıköğrertim sınav gözetmenliği yapacaklar ayrıca eşim sabahtan öğlene kursta olacak öğleden sonra da görevi gelmiş c.tesi pazar tüm gün yok.
amann iyi ettinn daha da düşsün inşallahhh görürsün sen daha günaımızı alıyorsun vallahii
öyle mii rabişşşş canımm görüşürüz seninle biz ben seni bdv de geyik topiklerinde görmiyimmm hemen ispiklicem iştee
Bende yaaa mutfağa gireyim tatlı tuzlu herşeyi yapayım camları sileyim evi kaldırayım ütü demeyin bana bunalıyorum yaparken ya ama tezatlığa bakın ki a dan z ye herşeyi de ütülerim iç çamaşırlarından eşimin çoraplarına kadar öyle de acayibim işte.
heh işte kendi ağzınla yakalandsın ben yokum dişye rahattınn dimi demez miyim ben bunu kardelene yalnız kaldıysan çık o zaman neden oralara takılıyorsun insan birkal video ekler şuraya sayfaları ilerletir ama neredee benim de işim vardı
Ne olduu tıstın mıı okudum bdv ye sızdığını yokluğumuzdan istifadee dimek adımzı verdin haaa düşsün o pc inde görrr
ben amaliat olmustum gecen sen sorun yok demişlerdi ama olmadı halen daha ben kanal filmi istemiştim bu aralar doktorum gere yok dedi son asılama hakkım var şimdi ama ben hazrana yaptırmak istedim nasipse olmassa tüp bebk diolartüp bebegede sanırım ben giticem korkuyorum
günahinizi almiyorum gözlerimle gördüm kardeleni aldattiniz
büyük temizlik yaptiginda yaninda muzikte ac iyi gidiyor
bdvdekilerin belki bana ihtiyaci vardir
bugün bir konuda kac kisi banlanmiso konuya bende yaziyordumki kapandi mesajim gitmedi
ben amaliat olmustum gecen sen sorun yok demişlerdi ama olmadı halen daha ben kanal filmi istemiştim bu aralar doktorum gere yok dedi son asılama hakkım var şimdi ama ben hazrana yaptırmak istedim nasipse olmassa tüp bebk diolartüp bebegede sanırım ben giticem korkuyorum
günahinizi almiyorum gözlerimle gördüm kardeleni aldattiniz
büyük temizlik yaptiginda yaninda muzikte ac iyi gidiyor
bdvdekilerin belki bana ihtiyaci vardir
bugün bir konuda kac kisi banlanmiso konuya bende yaziyordumki kapandi mesajim gitmedi
beni burda yanliz birakmayin bende bdvye gitmeyimsiz yoksunuz diye gidiyorum suclu sizsiniz
asilamayi yaptir canim önce sonra tüp bebegi denersiniz,korkma sonucta dünyaya tatli bir bebisin gelicek
birde yumurtlama günlerine denk getir
rabisim sayenizde merakli bir tip oldum ciktimnerde hangi konu millet banlanmis soylede bende bakayim
canım neden korkuyorsun aşılama yaptıran onu da yaptırır çok bir fark yok ki be güzelim aynı iğneler yine doz fazla sadece yumurta toplama işlemi var artıı olarak o da anesteziyle zaten transferde aşılama gibi aynı anesteziye bile gerek duyulmuyor. Kaç kişi yaptrıyor canım ben kendimi fazlaca hazırladım sanırım.
açamamdım ya eşim tv izliyordu akşam yapınca işi kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım yerleştirdim ama iyi oldu akşamdan bitti işim.
Ya olmaz mı ah Rabiş gelse de bize yardım etse diyorlardır dini sen yorum yapamadan kapanınca içlerinde ukte de kalmıştır ama üzüldüm bak şimdi bir yorum yapamadın öyle bir konuya dimek çok ayıp neden seni beklemiyorlar kimerak etme yine açılır öyle bir konu yakalarsın. Konu neydi ki bu arada
ama burdakilerde oraya gittiğinde burada kimse yokmuş canımm aynı durum oluıyor yanii arkadaşımıza bir hayırlı olsuna gidemecek miyiz canım komşuya gittik
hosgeldin lisamkonu bu
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...stiyorumbosanmis-bayanlara-sorularim-var.html
artik sen dogum edene kadar seni ispiklemiycem
yarin sizede tatil demi canim
benim yorumum orda gicik kaptim birine olcaktiiyikide yapmamisim yoksa bende mapusdaydim
gerci kötü birsey demicektim onun yüzünden ben banlandim sizde banlanmayin onun macu bu gibi seyler yazmisdim mesaj gitmedi
saka yapiyorum canim tabiki herkes istedi yere giderama ben ispiklerim orasi ayri
asılama zamanı 2 gün de 3 günde bi doktora gidiorum canım yumurtlamada sorun yok allaha sükür yollar kapalıtüp bebek suan için korkuorum ben belki zamanla canım
canım neden korkuyorsun aşılama yaptıran onu da yaptırır çok bir fark yok ki be güzelim aynı iğneler yine doz fazla sadece yumurta toplama işlemi var artıı olarak o da anesteziyle zaten transferde aşılama gibi aynı anesteziye bile gerek duyulmuyor. Kaç kişi yaptrıyor canım ben kendimi fazlaca hazırladım sanırım.
açamamdım ya eşim tv izliyordu akşam yapınca işi kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım yerleştirdim ama iyi oldu akşamdan bitti işim.
Ya olmaz mı ah Rabiş gelse de bize yardım etse diyorlardır dini sen yorum yapamadan kapanınca içlerinde ukte de kalmıştır ama üzüldüm bak şimdi bir yorum yapamadın öyle bir konuya dimek çok ayıp neden seni beklemiyorlar kimerak etme yine açılır öyle bir konu yakalarsın. Konu neydi ki bu arada
ama burdakilerde oraya gittiğinde burada kimse yokmuş canımm aynı durum oluıyor yanii arkadaşımıza bir hayırlı olsuna gidemecek miyiz canım komşuya gittik
hosbulduk canimben bi gidip bakip geleyim ahhh canim insafa geldin demekki
umarim asilamayla bebisine kavusursun canim
amin canım nasip ALLAHIM nasip ederse olur
INSALLAH canim
seda kacti nereye ama
kardelende hic ugramadi bugün
evet umarum iyiidir dün rahatsız ya bras:26::26: seda topinkleri geziodur gelir
umarim :26::26:
sedada ben gibi yerinde duramiyor
bugün korku filmimi dizimi izliyim diyorumbi yandanda uykusuzum
uykum geldii gözlerim kapanıorr
o zaman bu gün izlemeşerine ara ver ve uyu canım senn uykusuzlugunu gider
kimse kalmadıı kacaklr ben de ispiyonlıyım sişzi o zaaman beni yalnıs bıraktılar dicem
o zaman ben yatayım en iyisii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?