Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

mide bulantisi demisken bizim yigen varmi

kontrollerini yaptinmi canim doktorlar ne diyor

ben amaliat olmustum gecen sen sorun yok demişlerdi ama olmadı halen daha ben kanal filmi istemiştim bu aralar doktorum gere yok dedi son asılama hakkım var şimdi ama ben hazrana yaptırmak istedim nasipse olmassa tüp bebk diolartüp bebegede sanırım ben giticem korkuyorum

günahinizi almiyorum gözlerimle gördüm kardeleni aldattiniz
büyük temizlik yaptiginda yaninda muzikte ac iyi gidiyor

bdvdekilerin belki bana ihtiyaci vardir

bugün bir konuda kac kisi banlanmis o konuya bende yaziyordumki kapandi mesajim gitmedi

asilamayi yaptir canim önce sonra tüp bebegi denersiniz,korkma sonucta dünyaya tatli bir bebisin gelicek

birde yumurtlama günlerine denk getir

rabisim sayenizde merakli bir tip oldum ciktim nerde hangi konu millet banlanmis soylede bende bakayim

canım neden korkuyorsun aşılama yaptıran onu da yaptırır çok bir fark yok ki be güzelim aynı iğneler yine doz fazla sadece yumurta toplama işlemi var artıı olarak o da anesteziyle zaten transferde aşılama gibi aynı anesteziye bile gerek duyulmuyor. Kaç kişi yaptrıyor canım ben kendimi fazlaca hazırladım sanırım.

açamamdım ya eşim tv izliyordu akşam yapınca işi kışlıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım yerleştirdim ama iyi oldu akşamdan bitti işim.

Ya olmaz mı ah Rabiş gelse de bize yardım etse diyorlardır dini sen yorum yapamadan kapanınca içlerinde ukte de kalmıştır ama üzüldüm bak şimdi bir yorum yapamadın öyle bir konuya dimek çok ayıp neden seni beklemiyorlar ki merak etme yine açılır öyle bir konu yakalarsın. Konu neydi ki bu arada

beni burda yanliz birakmayin bende bdvye gitmeyim siz yoksunuz diye gidiyorum suclu sizsiniz

ama burdakilerde oraya gittiğinde burada kimse yokmuş canımm aynı durum oluıyor yanii arkadaşımıza bir hayırlı olsuna gidemecek miyiz canım komşuya gittik

asilamayi yaptir canim önce sonra tüp bebegi denersiniz,korkma sonucta dünyaya tatli bir bebisin gelicek

birde yumurtlama günlerine denk getir

asılama zamanı 2 gün de 3 günde bi doktora gidiorum canım yumurtlamada sorun yok allaha sükür yollar kapalıtüp bebek suan için korkuorum ben belki zamanla canım

rabisim sayenizde merakli bir tip oldum ciktim nerde hangi konu millet banlanmis soylede bende bakayim

hosgeldin lisam konu bu
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...stiyorumbosanmis-bayanlara-sorularim-var.html

artik sen dogum edene kadar seni ispiklemiycem

yarin sizede tatil demi canim
benim yorumum orda gicik kaptim birine olcakti iyikide yapmamisim yoksa bende mapusdaydim
gerci kötü birsey demicektim onun yüzünden ben banlandim sizde banlanmayin onun macu bu gibi seyler yazmisdim mesaj gitmedi

saka yapiyorum canim tabiki herkes istedi yere gider ama ben ispiklerim orasi ayri

hosbulduk canim ben bi gidip bakip geleyim ahhh canim insafa geldin demekki

belki de ben hazır diiiilim bilemiorum canımm
nasip belki zamanı vardır ben elimden geleni yaptım şükür
artık beklemem gerektir belkii

kimse kalmadıı kacaklr ben de ispiyonlıyım sişzi o zaaman beni yalnıs bıraktılar dicem

o zaman ben yatayım en iyisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…