bizim bebenin yine uykusu geldi
ben uykusuz olsamda erken uyuyamam cadim gece kusu oldu bikerem
seda duy bunu busefer ben birsey demedim
ben sabah 9 kalkıorum ama ii bile oturdumbugün yat dinlenmiş olursun hem rabişimm
hamissin diye lisamdogum ettigin gibi baslarim yine senide ispiklemeye
yigenimiz hangi ayda tesrif edecek
kiz yat uyu ögleye kadar bebis olunca bu rahatligi bulamazsin
ben gece keyfi yapinca dinlenmis oluyorum zaten kahvemide yapip
yarin sizin ordada tatilmi heryer cadim
Rabisim baktim geldim bayagi bir yaprak dokumu yasanmisevet rabis teyzesi eger zamaninda olursa yay ama 2 hafta once olursa annesi ve rabis teyzesi gibi akrep olacak uzunca bir sure yirrtim ben ispiklenmekten,once hamisim sonra lohusa sonra sutum eglmiyor derim boyle 2 yil garanti
buzin bizi geziyorlar diye sikayet ediyordun demibil bakalim seni nerde yakaladim
Rabisim baktim geldim bayagi bir yaprak dokumu yasanmisevet rabis teyzesi eger zamaninda olursa yay ama 2 hafta once olursa annesi ve rabis teyzesi gibi akrep olacak uzunca bir sure yirrtim ben ispiklenmekten,once hamisim sonra lohusa sonra sutum eglmiyor derim boyle 2 yil garanti
bebiş olsun ben yatar uyurum baksın benim kiii
benim ki evde ama heryer tatilmi bilmiorum canımm
benim gibi yay olsunn
en burdayım sekerimm
isyerine gidince napcan
bizim burda heryer kapali SIKIci bi gün olcak
melek destanina yazan benmiyim hekardelen buzinde seni aldatiyor
nerdebuzin bizi geziyorlar diye sikayet ediyordun demibil bakalim seni nerde yakaladim
olsun ortaaam ben severim yayibenim gibi yay olsunn
en burdayım sekerimm
evet herkes banlandio sahisin yüzünden bende ban yemisdim
lisam,ultrason resmi varmi canim yigenimizin
yok doguma kadar anca okadar sabredebilirim
bi soru sormustum ben o aldatmakdan sayılmaz bi keremm
nerde
olsun ortaaam ben severim yayi
kanin yerde kalmadi rabisimhatirliyormusun benim arkada SIKISTIRMAK istedigim biri vardi hani sende yardima gelecektin ,iste o sahis kendi basini yakti hirsinin kurbani oldu bende keyifle izledim ya ultrason resmi vermedi doktor ilk randevuda ,bu doktor yeni onceki doktorum verirdi her randevuda ama bu vermedi hatta bende ilk fotosu olacak albumune koymaliyim diye dusundum ve pazartesi randevum var isteyecegim bu kez neyse oda iyi doguma kadar bile iyi yirttim valla
nerde
olsun ortaaam ben severim yayi
kanin yerde kalmadi rabisimhatirliyormusun benim arkada SIKISTIRMAK istedigim biri vardi hani sende yardima gelecektin ,iste o sahis kendi basini yakti hirsinin kurbani oldu bende keyifle izledim ya ultrason resmi vermedi doktor ilk randevuda ,bu doktor yeni onceki doktorum verirdi her randevuda ama bu vermedi hatta bende ilk fotosu olacak albumune koymaliyim diye dusundum ve pazartesi randevum var isteyecegim bu kez neyse oda iyi doguma kadar bile iyi yirttim valla
onu bunu bilmem seni baska topicte gördümmü gördüm kardelene yetistirdimmi yetisdirdim
Rabiş beni de ispiyonluyormusun
bende severimm burcumu güsel dirr yay olsun bana ceksinn
sena gösterecem benn
kinali kuzum ,yavriim nasilsinRabiş beni de ispiyonluyormusun
ayy bende gideyim hemen bir kart cekeyim bakayim ne diyecek banaburda
http://www.kadinlarkulubu.com/tarot-ozel-bolumu/572097-melek-destesi-olan-var-yeni-mesaj.html
o sahis kim cok merak ettim iyice özelden yazsana canim
pazartesi resmini bende bekliyecegim yigenimizin
birde 11,12 haftalik olunca resmini bida iste ,isteyince bana özelden yaz birsey dicem sana
bende severimm burcumu güsel dirr yay olsun bana ceksinn
sena gösterecem benn
kardelen tehdit ediliyorum :18::18: can güvenligi isterimbirde buzine ceza
kinali kuzum ,yavriim nasilsingel sana kardes geliyor abla oluyorsun
ayy bende gideyim hemen bir kart cekeyim bakayim ne diyecek banaozelden yazarim ama hic tanidigin bir degil ,1 ay falan oluyor simdi konu acilinca soylemek istedim tamam resimleri gosterecegim sana mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?