Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben sabah 9 kalkıorum ama ii bile oturdum bugün yat dinlenmiş olursun hem rabişimm

kiz yat uyu ögleye kadar bebis olunca bu rahatligi bulamazsin

ben gece keyfi yapinca dinlenmis oluyorum zaten kahvemide yapip

yarin sizin ordada tatilmi heryer cadim

hamissin diye lisam dogum ettigin gibi baslarim yine senide ispiklemeye

yigenimiz hangi ayda tesrif edecek

Rabisim baktim geldim bayagi bir yaprak dokumu yasanmis evet rabis teyzesi eger zamaninda olursa yay ama 2 hafta once olursa annesi ve rabis teyzesi gibi akrep olacak uzunca bir sure yirrtim ben ispiklenmekten,once hamisim sonra lohusa sonra sutum eglmiyor derim boyle 2 yil garanti

kiz yat uyu ögleye kadar bebis olunca bu rahatligi bulamazsin

ben gece keyfi yapinca dinlenmis oluyorum zaten kahvemide yapip

yarin sizin ordada tatilmi heryer cadim

bebiş olsun ben yatar uyurum baksın benim kiii
benim ki evde ama heryer tatilmi bilmiorum canımm

benim gibi yay olsunn

buzin bizi geziyorlar diye sikayet ediyordun demi bil bakalim seni nerde yakaladim

en burdayım sekerimm

evet herkes banlandi o sahisin yüzünden bende ban yemisdim

lisam,ultrason resmi varmi canim yigenimizin

yok doguma kadar anca okadar sabredebilirim

buzin bizi geziyorlar diye sikayet ediyordun demi bil bakalim seni nerde yakaladim
nerde
benim gibi yay olsunn

en burdayım sekerimm
olsun ortaaam ben severim yayi
evet herkes banlandi o sahisin yüzünden bende ban yemisdim

lisam,ultrason resmi varmi canim yigenimizin

yok doguma kadar anca okadar sabredebilirim

kanin yerde kalmadi rabisimhatirliyormusun benim arkada SIKISTIRMAK istedigim biri vardi hani sende yardima gelecektin ,iste o sahis kendi basini yakti hirsinin kurbani oldu bende keyifle izledimya ultrason resmi vermedi doktor ilk randevuda ,bu doktor yeni onceki doktorum verirdi her randevuda ama bu vermedi hatta bende ilk fotosu olacak albumune koymaliyim diye dusundum ve pazartesi randevum var isteyecegim bu kez neyse oda iyi doguma kadar bile iyi yirttim valla

burda
http://www.kadinlarkulubu.com/tarot-ozel-bolumu/572097-melek-destesi-olan-var-yeni-mesaj.html

o sahis kim cok merak ettim iyice özelden yazsana canim

pazartesi resmini bende bekliyecegim yigenimizin
birde 11,12 haftalik olunca resmini bida iste ,isteyince bana özelden yaz birsey dicem sana

bende severimm burcumu güsel dirr yay olsun bana ceksinn

onu bunu bilmem seni baska topicte gördümmü gördüm kardelene yetistirdimmi yetisdirdim

sena gösterecem benn

Rabiş beni de ispiyonluyormusun
kinali kuzum ,yavriim nasilsin gel sana kardes geliyor abla oluyorsun
ayy bende gideyim hemen bir kart cekeyim bakayim ne diyecek bana ozelden yazarim ama hic tanidigin bir degil ,1 ay falan oluyor simdi konu acilinca soylemek istedimtamam resimleri gosterecegim sana mutlaka
bende severimm burcumu güsel dirr yay olsun bana ceksinn

sena gösterecem benn

sendemi neyse sen gidebilirsin hamissin
belki tanirim canim kiyidan kenardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…