Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

kardelen baana ceza vermes bi kermmevet ayagına tas yakılsa ben den bil bundan sonra

cok gezdin icin busefer verebilir kardelen,buzin birde oyun bölümünde cok geziniyor

:18::18::18::18: imdaaat Mune cabuk gel buzini mapusa yollayin öldürcek beni

Rabiş berrin iyiyim teşekkürler siz nasılsınız
Anneciğiiiiiiiiiiim neler diyorsun harika bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Çok sevindim yahu çok sevindim, hadi sağlıkla alalım kucağımıza Amiiiiiiiiin amin amiiiiiiiiiiiiin

lisa sizin orda havalar nasil canim,bizim burda yagmur soguk rüzgar nisan bitiyor yarin ama hala soguk

bugün beni herkes tehdit ediyor kardelene ispiyonliyom diye

bende merak ettim gitsemmiki acaba :18:
durdugun kabahat hadi kooos hem biz s eni ispiyonlamayiz guven bize
caniiim cook cok tesekkur ederim kismet bakalim
lisa sizin orda havalar nasil canim,bizim burda yagmur soguk rüzgar nisan bitiyor yarin ama hala soguk

sorma rabisim ya her yerde dert yaniyom bu kasvet havalardan millet turkiyede denize giriyomus falan filan biz donuyoruz ya

bugün beni herkes tehdit ediyor kardelene ispiyonliyom diye

Yakışıyor mu sana
Nevoş hoşgeldin canım
Gözlerim acıyor çok Az önce makyajımı silerken gözlerim yandı, binlerce ürün kullandım makyaj temizleyicisi olarak yok arkadaş gözümü yakıyor hepsi

ben de iyiim canım sükürr

buzin gitsin öyle gidiyom onun isi belli olmaz

aynen Türkiyede cok sicakmis bizim burdaysa ilkbahar havasi bile yok disari cikmak istemiyor insan soguktan
olsa bile sicak 2 haftaysa fazlasiylada soguk pesine geliyor

Hoşbulduk yatmadan bakayım dedim
Noluyor burda

buzin beni tehdit ediyor :18::18::18:

kardelene ihanet etmesin bizim cadilarda ozman

İyi ol berrişim

Ne olsun, haftaya antalya yapacağım 5 günlüğüne
Annem bebiş bekliyormuş çok sevindim ki, son zamanlarda aldığım en güzel haber...
Böyle güzel haberlere inanın ihtiyacım var
Ooooo süper

Evet çok güzel bir haber
Gözdoşum benim babam yürüteciyle yürümeye başladıNerdeyse 20-30 metre mesafe odası ile oturma odası arasında gidip geliyormuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…