kardelen baana ceza vermes bi kermmevet ayagına tas yakılsa ben den bil bundan sonra
karti cektim cevabi bekliyorum
karti cektim cevabi bekliyorum
cok gezdin icin busefer verebilirkardelen,buzin birde oyun bölümünde cok geziniyor
:18::18::18::18: imdaaat Mune cabuk gelbuzini mapusa yollayin öldürcek beni
Rabiş berrin iyiyim teşekkürler siz nasılsınız
Anneciğiiiiiiiiiiim neler diyorsun harika bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuÇok sevindim yahu çok sevindim, hadi sağlıkla alalım kucağımıza Amiiiiiiiiin amin amiiiiiiiiiiiiin
hayırlısı olsun bakalımm ortaam
hıh bana işlemes benim dokunulmazlıgım varr
durdugun kabahat hadi kooosbende merak ettim gitsemmiki acaba :18:
caniiim cook cok tesekkur ederim kismet bakalimRabiş berrin iyiyim teşekkürler siz nasılsınız
Anneciğiiiiiiiiiiim neler diyorsun harika bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuÇok sevindim yahu çok sevindim, hadi sağlıkla alalım kucağımıza Amiiiiiiiiin amin amiiiiiiiiiiiiin
lisa sizin orda havalar nasil canim,bizim burda yagmur soguk rüzgarnisan bitiyor yarin ama hala soguk
Muneyi cagiriyimmi buzinin dokunulmazligindan bende istiyorum dimmi
yiyelim nevosumhosgeldin balim
bugün beni herkes tehdit ediyorkardelene ispiyonliyom diye
Hoşbulduk canım nehaberYakışıyor mu sana
Nevoş hoşgeldin canım
Gözlerim acıyor çokAz önce makyajımı silerken gözlerim yandı, binlerce ürün kullandım makyaj temizleyicisi olarak yok arkadaş gözümü yakıyor hepsi
Rabiş berrin iyiyim teşekkürler siz nasılsınız
İyi ol berrişimben de iyiim canım sükürr
Ne olsun, haftaya antalya yapacağım 5 günlüğüneHoşbulduk canım nehaber
Ay canım istedi deme sakınkarpuzmugecenin bu vakti nerden bulacagiz simdi nevos yakaladim seni melekler destesinde
durdugun kabahat hadi koooshem biz s eni ispiyonlamayiz guven bize
caniiim cook cok tesekkur ederim kismet bakalim
sorma rabisim ya her yerde dert yaniyom bu kasvet havalardanmillet turkiyede denize giriyomus falan filan biz donuyoruz ya
Hoşbulduk yatmadan bakayım dedim
Noluyor burda
Yakışıyor mu sana
Nevoş hoşgeldin canım
Gözlerim acıyor çokAz önce makyajımı silerken gözlerim yandı, binlerce ürün kullandım makyaj temizleyicisi olarak yok arkadaş gözümü yakıyor hepsi
Ooooo süperİyi ol berrişim
Ne olsun, haftaya antalya yapacağım 5 günlüğüne
Annem bebiş bekliyormuş çok sevindim ki, son zamanlarda aldığım en güzel haber...
Böyle güzel haberlere inanın ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?