Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

buzin nereye kacti habersiz

pc ye bşiy oldu dondu kaldı canımm

kendimii bi mahsun hissediorum ben bi hüzün çöktü nedensee
uykum da geldii saat 1 olmuss ben gidim yatım iisii dertler derya olmadann
cümleten ii gecelerr allahım rahatlık versinn

Oyalanacak birseyler bulman guzel,kafani dagitirsin en azindan ...tamami ile bittimi peki yasanan o son veda konusmasindan sonra ikinizde sessizmi kaldiniz oylece bittimi yani

bazen geceleri bana cöküyor sabah olunca gecer canim

iyi geceler tatli rüyalar cadim

Tühh geç kalmışım, herkes kaçışıyor

ben korku filmi izlemeye gidicem sende gel

ii geceler canımm bende çıkıorum zatenn

tamm anlasabiliriz nasıl olacakk ama ben yatıcam şimdii uykusuz oldum huysuz da olurum ben

sen simdi yat uyu gece konustuklarimizin hepsini unut

ben yarin bir bir kardelene yetistirim yine üzme o tatli canini sen bunlari düsünüp

Oyalanacak birseyler bulman guzel,kafani dagitirsin en azindan ...tamami ile bittimi peki yasanan o son veda konusmasindan sonra ikinizde sessizmi kaldiniz oylece bittimi yani

Sözde bitti anneciğim...İçimde bitmedi, bitmeyecek ama...Çok sevdim anne, çok...
Ciğerimi söke söke bitsin dedim...Çok özlüyorum, dayanılacak gibi değil yokluğu...
İkimizde sessiz kaldık, üstüne 4-5 gün aradı o, ben açmayınca bir daha aramadı, 1.5 ay falan oldu sanırım inan hiç tarihini hatırlayamıyorum

ask acisi cok aci

evet yatma vaktii ii geceler bendenn

ii geceler rabişim benimmm

iiyii geceler canım sanadaa

Yarın telefonumu garantisine götüreceğim erken kalkarım, geç olmuş zaten, uyumak lazım görüşürüz canlarım iyigeceler hepinize

ben korku filmi izlemeye gidicem sende gel

sen simdi yat uyu gece konustuklarimizin hepsini unut

ben yarin bir bir kardelene yetistirim yine üzme o tatli canini sen bunlari düsünüp

o zaman söyle yapalım ben saat 9 kalkınca kardelene herseyi anlatayımm sen nasıl olsa o saat e gelip kendini savunamazsınn meydan bana kalır yandın sen rabişşimmm kardelene ben ispionlıcam senii

ama duzelmez hicbirsey

bencedee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…