Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ooooo süper

Evet çok güzel bir haber
Gözdoşum benim babam yürüteciyle yürümeye başladıNerdeyse 20-30 metre mesafe odası ile oturma odası arasında gidip geliyormuş

Harika...Al bir güzel haber daha, rabbimin hikmetinden sual mi olunur... Babamız uzun uzuuuun yürüyüşlere de çıkar inşallah, mutlu oldum be... Sahiden mutlu oldum

İyi ol berrişim

Ne olsun, haftaya antalya yapacağım 5 günlüğüne
Annem bebiş bekliyormuş çok sevindim ki, son zamanlarda aldığım en güzel haber...
Böyle güzel haberlere inanın ihtiyacım var
Canimsin yaaaaumarim birgun sendende cok cok guzel haberler aliriz uzun zaman oldu iyimisin ,daha bir rahatlamis hissediyorum seni ne oldu son olarak cok bilgim yok ama iyi geliyorsun bana :26:
Ay canım istedi deme sakınBen oraya çok sık gidiyorum amaSen de ordaydın ben de yakaladım
tamam uzulme istemedibende gidiyorum hic denk gelmedik hemsom

Buralarda mevsimi yaklaştı ordada var mı
Evet görüşemiyoruzBen de çıkacağım canım iyi geceler

Buralarda mevsimi yaklaştı ordada var mı
Evet görüşemiyoruzBen de çıkacağım canım iyi geceler

buralardada oluyor ama biraz daha gec geliyor buralara geriden gidiyoruz birde ordakiler gibi guzel olmuyor iyi geceler canim,gorusuruz..bende cikacagim birazdan

alıntı yapamadımm bi türlüüü kasıor pc sii çokk

nevosum hoş geldimm
rabişimm cagır kimi istiorsan elmden alamazlar seni

İyi değilim aslında be anneciğim Kitap okuyorum bol bol...Kendimi kitaba verdim, haftaya pazartesi ebru kursuna başlayacağım, iş aramıyorum ki bu ara yeniden çalışmaya başlamak istemiyorum, albert olayını iyice hazmetmeliyim...Onun dışında sabahları uzuuuun sahil yürüyüşleri yapıyorum, dalgalar ayağıma vururken kitap okuyorum...Deniz çok iyi geliyor bana...Çok özlüyorum sadece, burnumda tütüyor kokusu...

buralardada oluyor ama biraz daha gec geliyor buralara geriden gidiyoruz birde ordakiler gibi guzel olmuyor iyi geceler canim,gorusuruz..bende cikacagim birazdan
Bir daha sen burdayken adını anmayacağım

alıntı yapamadımm bi türlüüü kasıor pc sii çokk

nevosum hoş geldimm
rabişimm cagır kimi istiorsan elmden alamazlar seni

Hoşbulduk canım ben çıkıyorum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…