karpuzmugecenin bu vakti nerden bulacagiz simdi nevos yakaladim seni melekler destesinde
buzin beni tehdit ediyor :18::18::18:
kardelene ihanet etmesin bizim cadilarda ozman
Ben oraya nerdeyse haftada bir uğruyorum çok güzel şeyler söylüyor rahatlıyorumnevosdami ordayarin yandiniz toplu katlicam olucak
Senin suçun yok yani
Ooooo süper
Evet çok güzel bir haber
Gözdoşum benim babam yürüteciyle yürümeye başladıNerdeyse 20-30 metre mesafe odası ile oturma odası arasında gidip geliyormuş
Ben oraya nerdeyse haftada bir uğruyorum çok güzel şeyler söylüyor rahatlıyorum
Canimsin yaaaaİyi ol berrişim
Ne olsun, haftaya antalya yapacağım 5 günlüğüne
Annem bebiş bekliyormuş çok sevindim ki, son zamanlarda aldığım en güzel haber...
Böyle güzel haberlere inanın ihtiyacım var
tamam uzulme istemediAy canım istedi deme sakınBen oraya çok sık gidiyorum ama Sen de ordaydın ben de yakaladım
Biz birlik olursak görürsüntabiki sucum yok surda usluca oturup sizi ispiyikliyom
Sağol canımHarika...Al bir güzel haber daha, rabbimin hikmetinden sual mi olunur... Babamız uzun uzuuuun yürüyüşlere de çıkar inşallah, mutlu oldum be... Sahiden mutlu oldum
o güzel seyler cikiyormu peki
Ben oraya nerdeyse haftada bir uğruyorum çok güzel şeyler söylüyor rahatlıyorum
Canimsin yaaaaumarim birgun sendende cok cok guzel haberler aliriz uzun zaman oldu iyimisin ,daha bir rahatlamis hissediyorum seni ne oldu son olarak cok bilgim yok ama iyi geliyorsun bana :26:
tamam uzulme istemedibende gidiyorum hic denk gelmedik hemsom
Kim ne söylüyor bana da söylesin
Biz birlik olursak görürsün
Sağol canımİnan çok büyük bir mucize rabbimin hikmeti
Evet
Buralarda mevsimi yaklaştı ordada var mı
Evet görüşemiyoruzBen de çıkacağım canım iyi geceler
Canimsin yaaaaumarim birgun sendende cok cok guzel haberler aliriz uzun zaman oldu iyimisin ,daha bir rahatlamis hissediyorum seni ne oldu son olarak cok bilgim yok ama iyi geliyorsun bana :26:
tamam uzulme istemedibende gidiyorum hic denk gelmedik hemsom
Bekle gelir sabah ancakzaten bugün öyle oldu herkes birlik oldukardeleni yardima cagirdim sesimi duyuramadim
Bir daha sen burdayken adını anmayacağımburalardada oluyor ama biraz daha gec geliyor buralara geriden gidiyoruz birde ordakiler gibi guzel olmuyoriyi geceler canim,gorusuruz..bende cikacagim birazdan
alıntı yapamadımm bi türlüüü kasıor pc sii çokk
nevosum hoş geldimm
rabişimm cagır kimi istiorsan elmden alamazlar seni
alıntı yapamadımm bi türlüüü kasıor pc sii çokk
nevosum hoş geldimm
rabişimm cagır kimi istiorsan elmden alamazlar seni
Sitede bir arkadaş var tuğcecan melek destesi kartı çekiyor..http://www.kadinlarkulubu.com/tarot-ozel-bolumu/572097-melek-destesi-olan-var.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?