Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evet şimdi yeni evlilerin hiçbir eksiği yok maşallah tam takım düzüyorlar bir de yeni salon takımları çok ağır yaa ben hafif aldım çekmesi de kolay oluyor tam bana göre. Oturma odamda küçük bir koltuk var üçlü o kadar zaten bebek odası olacak orası salona geçicez biz. Tabak çanağım çok var benim yaa. Kirada değiliz biz de ama başka yere taşınmaya kalksam o tabakları paketlemek ölüm olur vallahi.

herşey nasip tabi ama güven olmazssa olmaz. inşallah uğurlu gelir bu doktorda senide hamile görürüz

netten almıştım en son. markafoniden . tamda uydu yüzüme . ama çalındı işte . anlamadığımkoruyucu olmayan imaj gözlükleri neene çok pahalı, korumadıktan sonra ne anlamı var ki:44:

zaten taşınırken bir tabak çanak, iki kıyafet. lazm olduğunda bulaman ama taşınırken gona getirir

benim mobilyalar çok ağır:26: taşınırsam ne yapacam bilmiyom. gerçi eşimin sağı solu belli olmaz çokda güvenmek istemiyom bu konuda ona , hayırlsıı bakalım

amin canımm ALLAHım herkese nasip etsin

evet allahım herkesin yardıncı olsunn
ben evlenirken ev alıcaz die konusmustuk o yüzden çok fazla acılmadım
yeni evime koltuk aldım ama daha avizelerimi bile alamadım
yavas yavas allahın izniyle olur

olur canım ev alınmış ya eşya olur artık yavaş yavaş canımm bir kere al içine sineni al artık kendi evin insan kirada olunca birşeyin iyisini de alamıyor taşınırken bir şey olur diye. Bir çivi bile çakarken düşünüyorsun insanın kendi evi gibisi yok bekarken çok ev taşıdık oradan oraya istediğin mutfağı alıp taktıramıyorsun gönlüne göre yapamıyorsun neyse o oluyor işte. Allah herkese nasip etsin.

evet allahım herkesin yardıncı olsunn
ben evlenirken ev alıcaz die konusmustuk o yüzden çok fazla acılmadım
yeni evime koltuk aldım ama daha avizelerimi bile alamadım
yavas yavas allahın izniyle olur

evin eksiği bitmiyoki buzincim. neler lazım oluyo neler

evet ev almayı en çok eşya almak için istemiştim ama hepsi geçiyo, allah ağız tadı versin en önemlisi o, klişe ama gerçek

selam kızçeleeeerrr
ben de geçen gün kendime güneş gözlüküsü aldım.Ana hickman markası.İlk defa duydum ama sapının rengi değişiyo çeviriyosun leopar oluyo çeviriyosun siyah oluyo tabi ben leoparı hiç kullanmam ama bir gün kokoşluğum tutarsa kullanabilirim de.

hoşgeldin.güle güle tak

Son düzenleme:

pahalı işte canım görüntüsüne tav olup alıyor millet geçen gözlükçüteyiz tamir için işte birine anlatıyor adam en marka gözlükleri öyle bir taklit ediyorlarmış ki asla ayırt edemiyormuşsun piyasa da çok varmış biz bile bazen anlayamıyoruz diyor yaa..

vallahi hiçbirşey yok denen evden taşınırken nasıl eşya çıkar iyi bilirim annemle ev taşırken ne var canım hemen kolileriz derdim bir eşya çıkar akıllara zarar anne nerede nasıl saklıyorsun bunları ya derdim bir de annelerin hiçbirşet atmama huyları var yaa. Neyse en son eve taşınırken atmış çoğu kullanmadığı şeyi .

ben evlendim kiraya girdim canım bilirim o zorluklarıı çok şükür bu sene nasip oldu ALLAHIM herkese nasip etsin

evin eksiği bitmiyoki buzincim. neler lazım oluyo neler

evet canımm biri bitse biri baslıor ALLAHIM saglık versin acelem yok zamanla olur

evet ev almayı en çok eşya almak için istemiştim ama hepsi geçiyo, allah ağız tadı versin en önemlisi o, klişe ama gerçek

aynen öyle canım az eşyan olsun evin küçük olsun ağız tadı olsun bir kuru ekmek bile nasıl tatlı gelir insana.

evet dünkü çocukda öyle diyo. pahalı marklar taklit edilir abla sen tanınmayan marka al diyo

annemde vardı o huy ama abanada bulaştı o kadarki çöpleri dahi atmaya kıyamıyom ama şaka bi yana önümüzdeki ahfta inşallah izin alırımda bi güzel temzilerim evi barkı. fenalık geldi artık

güle güle kullan canımm ben severim öyle kokoş şeylerii

ben cıkıorum kıslar yemegimi yicem pişti sonra biraz işim var aksama görüşmek üzere

Aynen bende de var şimdi annem kadar olmasa da daha birşeyim eskimedi ki benim 5.5 senelik evliyim daha kullanmadığım açmadığım çok şey var. Ama aman lazım olur diye kenara koyduğum da çok eşya var gereksiz

güle güle kullan canımm ben severim öyle kokoş şeylerii
hadi ya , sanki sadeleikten hoşlanıyomuşsun gibi gelmişti bana

ben cıkıorum kıslar yemegimi yicem pişti sonra biraz işim var aksama görüşmek üzere

güle güle canım akaşam ödevin var unutma çok direttim resmi tatil olsun diye ama rabiş inatlaştı

Son düzenleme:
ellerim soğan kokuyo ya öğlen arası yemek pişirmiştim akşama hazır olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…