Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Geldin mi bende seni sormuştum ben yazarken sen gelmişsin bu aralar pek bir kalp kalbe durumları var aramızda kontesimm

Kolun nasıl oldu ağrı var mı dikkat ediyorsun dimi :26:

Hayırdır seduş

Kolum iyi ağrı yok pek ama ağrı kesicilerden mi bilmiyorum:26: kullanmıyorum kolumu öyle askıda duruyo bende de var halsizlik bugün sabah kocamla kahvaltıya gittik ordanda anneme bıraktı beni akşamda aldı yeni geldik

efet sonunda

valla bilmem hayırdır heralde sen çağırınca ben, ben çağırınca sen geliyorsun

ağrı kesicilerinde etkisi vardır tabi bir de kullanmadğın yormadığın içinde ağrıyordur eh sen tencereyi kaldırırsan o gün ağrıması normaldi zaten dr sana bardak bile kaldırma demiş sen tencere kaldırdım diyorsun doktora da dedin mi bunu iyi etmişsin canımm biz bu haftasonu evdeyiz eşimin yoğunluğundan ötürü. Haftaya bakiciğiz artık.

asagıda asker eglencesi var ben göremiorum ama ses gelior ay bide altan matkap sesi kafayı yemek üzereyim:111::111::111::111:
ne güsel rpmantik sarkıyla takılıolardı oynamaya basladılar

Bilmem artık hayırdır telepati yapıyoruz

Söyledim dr a ondan sonra daha kötü oldu dedim

asagıda asker eglencesi var ben göremiorum ama ses gelior ay bide altan matkap sesi kafayı yemek üzereyim:111::111::111::111:

Oyyyy pek şenlikli desene

sanmıorum gelmes kacmıs işde

biras serin üzerime bişiy alıyım bende hep evdeydimm benimki gel üzerine bişiy alalım dedi bende istemiorum kendim calısıp kendim alıcam dedim

Niye öyle dedin bırak alsın

anam baya gürültülerin arasında kaldın yani neyse şarkılar matkap sesini bastıroyordu daha iyi dinle sende ne güzel balkondan

Bilmem artık hayırdır telepati yapıyoruz

Söyledim dr a ondan sonra daha kötü oldu dedim

Doktorun sana nasıl baktığını merak ediyorunm çok gereği vardı sanki.

sanmıorum gelmes kacmıs işde

biras serin üzerime bişiy alıyım bende hep evdeydimm benimki gel üzerine bişiy alalım dedi bende istemiorum kendim calısıp kendim alıcam dedim

sende inatsın benim gibi işte

alt katım bosdu sanırım yarın tasınacaklar kornıs felan mı takılıolar bilmiorumm
oynayasım yok du ama müzik roman havasından gidior kalkıyım barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…