Geldin mi bende seni sormuştum ben yazarken sen gelmişsin bu aralar pek bir kalp kalbe durumları var aramızda kontesimm
Kolun nasıl oldu ağrı var mı dikkat ediyorsun dimi :26:
Kuzummmmm naber
sonun daa
Hayırdır seduş
Kolum iyi ağrı yok pek ama ağrı kesicilerden mi bilmiyorum:26: kullanmıyorum kolumu öyle askıda duruyobende de var halsizlik bugün sabah kocamla kahvaltıya gittik ordanda anneme bıraktı beni akşamda aldı yeni geldik
Serin değil mi canım dikkat etiyiiim canımmm sen nasılsınn balkon sefasındayım tek basıma sen nasılsın gezmişin bugün
datlumun olması gerek
efet sonunda
valla bilmem hayırdır heralde sen çağırınca ben, ben çağırınca sen geliyorsun
ağrı kesicilerinde etkisi vardır tabi bir de kullanmadğın yormadığın içinde ağrıyordur eh sen tencereyi kaldırırsan o gün ağrıması normaldi zaten dr sana bardak bile kaldırma demiş sen tencere kaldırdım diyorsun doktora da dedin mi bunuiyi etmişsin canımm biz bu haftasonu evdeyiz eşimin yoğunluğundan ötürü. Haftaya bakiciğiz artık.
efet sonunda
valla bilmem hayırdır heralde sen çağırınca ben, ben çağırınca sen geliyorsun
ağrı kesicilerinde etkisi vardır tabi bir de kullanmadğın yormadığın içinde ağrıyordur eh sen tencereyi kaldırırsan o gün ağrıması normaldi zaten dr sana bardak bile kaldırma demiş sen tencere kaldırdım diyorsun doktora da dedin mi bunuiyi etmişsin canımm biz bu haftasonu evdeyiz eşimin yoğunluğundan ötürü. Haftaya bakiciğiz artık.
asagıda asker eglencesi var ben göremiorum ama ses gelior ay bide altan matkap sesi kafayı yemek üzereyim:111::111::111::111:
ne güsel rpmantik sarkıyla takılıolardı oynamaya basladılar
gelir mi acaba
Serin değil mi canım dikkat etevet bugün gezdim brunch yaptık
Hani nerde
sanmıorum gelmes kacmıs işde
biras serin üzerime bişiy alıyım bende hep evdeydimm benimki gel üzerine bişiy alalım dedi bende istemiorum kendim calısıp kendim alıcam dedim
Oyyyy pek şenlikli desene
Niye öyle dedin bırak alsın
evet öle ankaranbagları calıor bi de sinek gibi askım die bi ses
küsüm benn istemiomkv de gitmicem die inat ediorum ama sonuc ne olur bakalım
asagıda asker eglencesi var ben göremiorum ama ses gelior ay bide altan matkap sesi kafayı yemek üzereyim:111::111::111::111:
ne güsel rpmantik sarkıyla takılıolardı oynamaya basladılar
Bilmem artık hayırdır telepati yapıyoruz
Söyledim dr a ondan sonra daha kötü oldu dedim
sanmıorum gelmes kacmıs işde
biras serin üzerime bişiy alıyım bende hep evdeydimm benimki gel üzerine bişiy alalım dedi bende istemiorum kendim calısıp kendim alıcam dedim
Bi şey mi dedi
Bi şey mi dedi
anam baya gürültülerin arasında kaldın yani neyse şarkılar matkap sesini bastıroyordu daha iyi dinle sende ne güzel balkondan
Doktorun sana nasıl baktığını merak ediyorunm çok gereği vardı sanki.
sende inatsın benim gibi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?