Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

canımm öyle mi demiştin hızlı yazmışsın biz anlamadık ben söylediğimiz birşeyle üzdük seni diye düşündüm çok çok üzüldüm. Bak erkenden de kalktım. Düşündük durduk ne dedikte gitti bu kız birden diye bir sürü teori oluşturduk konuştuklarımızdan yola çıkarak falan. Neyse canım neden durup dururken öyle yaptı ki buraya yazıyorsun diye mi :26: Benim koca da alyasınını kaybetmiş bir alyans takımımız daha var ben o takımın yüzüğünü takıyorum zaten o öbür takımın yüzüğünü takıyordu inceydl o oluyoru parmağına ama yok işyerinde odasında bazen masanın üzerine bırakıyor o günde başka temizlikçi bayan gelmiş ama bilemiyoruz tabi kimseyi duçlayamıyoruz yok yüzük ortada birkaç gündür yüzüksüz alıcaz ona artık bir tane rahat olacak birşey 3 takım alyans takımımız var bir takımın yüzüğünü kaybetti zaten diğer ikisinin de olmuyor ben almam dedim var zaten ama çok bozuldum yaa insan alyansına sahip çıkmaz mı bugünde kursa gitti sınav görevine gidecek oradan iyi git yüzüksüz dedim sanki takmuıyordum varken dedi aman iştee öylee boşver takma sendee.

Günaydınlar dükkanı bu gün ben açtımm bu gün

Günaydın tanemim bende erkenden kalktım eşimi de gönderdim kursa gidiyor da. Yatarım ardından dedim ama uykum da pek yok sanki yine de biraz daha yatıcam sanırım sonra evde işler var onları yapıcam. Kek börek yapıcam eşime puding istiyor ne zamandır onu yaparım öyle yeriz bugün.

Benimde uykum var ama çoçuklar erken kalkıyolar bu gün usataların geleceği belli degil

kimseler yok bende yattım biraz sabah eşim gittikten sonra ama öyle bir halsizlik vardı ki üzerimde hiçbir iş yapmadım ortalığı topladım çamaşırları attım makşneye eşime puding ve kek yaptım börekte yaptım pişiyor kendisi de geldi zaten oturuyoruz öyle. Hava çok sıcak ya ama yine de yazın gelmiş olmasına seviniyorum ohh çektik taytı tişörtü oturuyorum yaa sıkılmıştım kalın kıyafetlerden gerçi ev sıcak oluyordu kışın da ama dışarısı çok ayaz oluyor burada. Belki biraz dışarı çıkarız.

Kızlaaarrr nerdesiniz bakyıımmm bende bir baygınlık halleri var yaa çok halsiz hissediyorum kendimi bir işe yapmadım bugün mutfakta oyalandım işte yazdığım gibi o kadar yedik birşeyler oturuyoruz. Uyusam bu saatte yatıcam uyuyacağım yanii. Neyse yatmaya niyetim yok tabii ki. Krdelen nasıl oldu acabaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…