Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bu gün tamamlamak istemiştm olmadı onada biraz sinir oldum mutfaktaki duvarı deldikleri yeri kapatıyolardı çıkmak zorunda kaldım

Seda saçmalama ya daha neye kızdığı alındığı bile belli değil eğer sorun oysa bahsetmezsin sende nolcak gelmemek ne demek

Seda saçmalama olur mu öyle şey ya ilkkez mi konuşuyoruz böyle şeyleri senle ne alakası varLütfen gel

Bugün doktora gittik kızımı gördüm sonundaa :124: Ama uyuyodu zilli Her zaman kıpır kıpır olur, ultrasona gelince uyuyacağı tutuyo

1560 gr olmuş
Parmağını emiyodu uyurkeeeen

Hiç bişey bilmiyorum desem onu bile düşünmüyorum ardık
Bende kaçtım bu gün çok yoruldum yarın artık kumlar beni bekliyor:84:
Tamam iyi geceler
Hoşgeldin ama kimse yok bir tek ben varım
Yarın tamamlar eklerim sağol tatlım
Tamam bekliyorum
Bugün doktora gittik kızımı gördüm sonundaa :124: Ama uyuyodu zilli Her zaman kıpır kıpır olur, ultrasona gelince uyuyacağı tutuyo

1560 gr olmuş
Parmağını emiyodu uyurkeeeen

Maşaallah büyümüş

Hadi gözünaydın iyi olur senin için

Bilmem gelir birazdan
İyi canım sağol sen nasılsın

Ayy evet çok iyi olur, sıkıntım gider biraz
Ben de yemek yaptım yarına Akşamları yapıyım diyorum artık, hem zaten zeytinyağlı yemekler yapıcam, yarına kadar dinlenmiş olur, hem de gündüz çok sıcak oluyo

ben eşime kızdım demiştim ama neden size kızayım yanımdaydı zaten lafı sokdu bana daha fazla yazamadım bende çıktım keske sade cıkıorum deseymişim kusura bakmayın kızlar sizi de üzmüşüm aksam aksam uyudu bende geldim hiç uykum yok

Ellerine sağlık canım

Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…