Bak canım
Canım kardelen üsütüne almasın diye diyorumVe çok haklı bende 2-3 yıl yaşadım neler duydum neler gördüm
Süper canım ellerine sağlık
Bilmem birşey demedim diye olabilir belki cevap vermedim birşeyine
Benim dediklerimden dolayı oldu işte kardelen başka ne olabilir ki yani derdini depreştirdim kızın umutsuz görmüş olabilir kendini ne bileyim anlıyorum yanii bazen bana da olurdu birisi anlatır o anda ben o kişiye göre kendimi çaresiz umutsuz hissederdim. Buna sebeb olmaksa çok çok üzdü beni ben buraya geldiğim sürece dayanamayıp anlatırım konuşurum en iyisi bir süre gelmemek arada gelirim ama sürekli olamıcam artık çünkü gerçekten çok çok üzgünüm şu an.. :26:
Bu gün tamamlamak istemiştm olmadı onada biraz sinir oldum mutfaktaki duvarı deldikleri yeri kapatıyolardı çıkmak zorunda kaldım
Benim dediklerimden dolayı oldu işte kardelen başka ne olabilir ki yani derdini depreştirdim kızın umutsuz görmüş olabilir kendini ne bileyim anlıyorum yanii bazen bana da olurdu birisi anlatır o anda ben o kişiye göre kendimi çaresiz umutsuz hissederdim. Buna sebeb olmaksa çok çok üzdü beni ben buraya geldiğim sürece dayanamayıp anlatırım konuşurum en iyisi bir süre gelmemek arada gelirim ama sürekli olamıcam artık çünkü gerçekten çok çok üzgünüm şu an.. :26:
Sen bilirsin canım görmeden birşey diyemem içine nasılsiniyorsa öyle yap
Ama tarif güzelmiş denediğin ve paylaştığın için çok teşekkürler
Tamam iyi gecelerHiç bişey bilmiyorum desemonu bile düşünmüyorum ardık
Bende kaçtım bu gün çok yoruldum yarın artık kumlar beni bekliyor:84:
Hoşgeldin ama kimse yok bir tek ben varımSelam kızlaar
Tamam bekliyorumYarın tamamlar eklerim sağol tatlım
Bugün doktora gittik kızımı gördüm sonundaa :124: Ama uyuyodu zilliHer zaman kıpır kıpır olur, ultrasona gelince uyuyacağı tutuyo
1560 gr olmuş
Parmağını emiyodu uyurkeeeen
Tamam iyi geceler
Hoşgeldin ama kimse yok bir tek ben varım
Tamam bekliyorum
Maşaallah büyümüş
Hoşgeldin ama kimse yok bir tek ben varım
Hadi gözünaydın iyi olur senin içinBüyümüş ya nevroş teyzesi
Ayın 21inde kuzenim gelicek, çok mutluyuum
Rabişin gelme saati, o nerde ki
Hoşbulduk canım naber
Hadi gözünaydın iyi olur senin için
Bilmem gelir birazdan
İyi canım sağol sen nasılsın
Ellerine sağlık canımAyy evet çok iyi olur, sıkıntım gider biraz
Ben de yemek yaptım yarınaAkşamları yapıyım diyorum artık, hem zaten zeytinyağlı yemekler yapıcam, yarına kadar dinlenmiş olur, hem de gündüz çok sıcak oluyo
ben eşime kızdım demiştim ama neden size kızayım yanımdaydı zaten lafı sokdu bana daha fazla yazamadım bende çıktım keske sade cıkıorum deseymişim kusura bakmayın kızlar sizi de üzmüşüm aksam aksam uyudu bende geldim hiç uykum yok
Ellerine sağlık canım
Hoşgeldin
Kızlar ben çıkıyorum
Yarın erken kalkıcam
Öpüyorum sizii
hoşbulduk nevosumherkes gitmiş
Evet öyle bende çıkarım birazdan eşim uyudu erkenden ondan oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?