Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bi şey demedi dr
Artık dün akşam ne dediyse fen bozulmuş ama böyl düşnmeden konuştukları zaman böyle oluyor işte..
Ağızlarının ayarları yok bunlarınbenimki de çok ukaladır
dün aksam konusuorduk işde ben sizle yazıodum ban sen evde oturuosun dedi sabahın 7 de gidiosum falan işde ben zaten herseye aglayan bi insanımdır aglamay gözlerim doldu çıktım canım

Nolcakmış ya sen işe gir o evde otursun o zaman

dün aksam konusuorduk işde ben sizle yazıodum ban sen evde oturuosun dedi sabahın 7 de gidiosum falan işde ben zaten herseye aglayan bi insanımdır aglamay gözlerim doldu çıktım canım

bende senin gibiyim canım hemen öyle gözlerim dolar. Neden öyle diyorsa çalışacak tabi sen oturuyorsun sanki evde de emek harcanıyor dışarıda çalışmak kadar ben hep diyorum evde daha çok yoruluyorum iş yerinde bu kadar yorulmuyorum dye ev hanımlığı da bir meslek başlı başına sen evi temiz pak tutuyorsun ona temiz ütülü ıayafetlerini veriyorsun, çeşit çeşit yemeğini önüne koyuyorsun birde kadınlık vazifelerini yerine getiriyorsun eh uğraştığun şeyler de ortada kolay şeyler değil yanii psikoloji zaten etkileniyor onlar hiç olmazsa sadece işte çalışıyorlar eve gelince rahatlar kadınlar hem gündüz hem akşam bitmiyor işleri valla şöyşe diytrn adamlara sinir oluyorum sinir.

alt katım bosdu sanırım yarın tasınacaklar kornıs felan mı takılıolar bilmiorumm
oynayasım yok du ama müzik roman havasından gidior kalkıyım barii

amann roman havasına da hiç dayanamam ille de roman olsun yani hobbaaaa

her gelen gönüme gözyaşi ekti elinde sonuda bir gün terketiyarali kalbim köze hapseti yiklidi bedeni

hayat mı acımasız ben mi amaçsız Aşk mı amansız Ayrılık mı zamansız Ben yine yalnız Kaderim mi şanss

ben seni bu gün sevmedim çünkü bu gün geride kalacak diye ben seni hep yarın sevdim çünkü yarınlar

evde ne yaptıgımızı görmüolar ki düşünsünler bıraktıgı gibi ellemicem bi gün sabah aksam geldimi görsün dicem ama benimki ona karısmas die tahmin ediorum
bi ara annemlerin mahh tasınmıstı romanlar gece gündüz oynuorlardı bensevmiştim arkadas bile olmusduk yasıolardı vallaa umursamadan dünyayı

napıyonuz hanım hanmcıklar

iyiz datlum sen nasılsın seni beklioduk

Yaaaaa tembel o zaman

şimdiye kadar görmedim de tembelligini babamdan korkuma calısamıorum bende

bekleyenelrin bol olsun CANIM

ablamlarında orda da çok var ve hep çalıp oynuyolar bi eğlencelilerki

Evlendin artık yine de karışıyo mu baban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…