Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

agustosda yagmur mu yagarmıs yani ben hiç görmedim izmirdee kısımız yok evet ama ben cok üşüen biriyimm bilmm kac sene ara ile kar görüoruz oda iki avuc kadar

bizim burda temmuz agustos hep yagmurlu ben görüyom yani

sen bizim buraya gelsen naparsin kisin eksi 25,30 lari buluyor ve ekimin sonunda kar basliyor

Gıda zehirlenmesi yaşadım, 3 gündür kendime gelemedim hala, yediğim serumun haddi hesabı yok Nasılsınız canlarım

Tamam gel bekliyorum
Offff bırakın beniKızlar gezdiler ödevler geçikti tutuştu baba ayrı dertAllahtan ufaklık uyuyor

yogun bir tempo iindesin nevosum kolay gelsinn

bizim burda temmuz agustos hep yagmurlu ben görüyom yani

sen bizim buraya gelsen naparsin kisin eksi 25,30 lari buluyor ve ekimin sonunda kar basliyor

ben kesin donarımm burda eksiyi pek nadir görüoruz oda geceleri belkii

Tamam gel bekliyorum
Offff bırakın beniKızlar gezdiler ödevler geçikti tutuştu baba ayrı dertAllahtan ufaklık uyuyor

isin zor nevosum bende bazen napcami sasiyorum sonra herseyi esimin üstüne atiyom

birakmayiz seni buzin gel nevosu tutucaz ben tek basima yakalamamki

isin zor nevosum bende bazen napcami sasiyorum sonra herseyi esimin üstüne atiyom

Babamız nasıl olduysa buara derslerle ilgilenmeye başladıAma okul kapanıyor
Bırakın beni zaten kaç parçaya bölünüyorum bir bilseniz

gel beraber mutfaga gidelim kimseye görünmeden

saat 3 de yedigim yemekle ve saatt 7 yedim5 tane sarmayla duruorum bu kadar dayandımm sabaha kadarda uyudum mu tamm

Gıda zehirlenmesi yaşadım, 3 gündür kendime gelemedim hala, yediğim serumun haddi hesabı yok Nasılsınız canlarım

çok geçmiş olsun canımm

tuttumm tuttum daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…