Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Geçmiş olsun canımHoşgeldin şimdi nasılsınBen iyiyim canım sağol

hosgeldin canim nasil oldu ne yedin :26::26:

saat 3 de yedigim yemekle ve saatt 7 yedim5 tane sarmayla duruorum bu kadar dayandımm sabaha kadarda uyudum mu tamm

çok geçmiş olsun canımm

tuttumm tuttum daaa

sende bidaki seneye okullar kapancagi zaman ilgilenirsin

ben birakmam gözdede geldi yardim eder bize

Sağolun canlarım, tavuk yemiştik dışarıda kimseye birşey olmadı bana oldu
Ben ödev yapmıyorum unuttunmu rabiş

burasi 1 hafta sicak olsun burdada olusuyor hic sevmiyorum
Burda yok çok şükür
evet işde o çok kötü yapıor

evett cıkıorumm uykum geldiii

herkese ii gecelerr tatlı rüyalarrr
Evet zor canım Allah kolaylık versin
İyi geceler
sende bidaki seneye okullar kapancagi zaman ilgilenirsin

ben birakmam gözdede geldi yardim eder bize

Yok ben kızları eşime bırakamamÇocuklarla ilgilenmez hayatları söner
Bırakmayın beni

Sağolun canlarım, tavuk yemiştik dışarıda kimseye birşey olmadı bana oldu
Ben ödev yapmıyorum unuttunmu rabiş

cok gecmis olsun canim midenmi kötüydükü tek sana dokundu

ödev yok zaten gözdem nevosu kacirmamak icin burda SIKI tutalim

okadar vahimmi yani

buzin cadisi birakti bile uykusu galip geldi

Evet vahim
Canım inan herşey üstüme koşuşturuyorumAma ben seviyorum Okuldaki çocuklar bile anneleri,öğretmenleri oda yoksa beni söylüyorlar benden istiyorlarBugün doğum günü olan kızın annesi hamile doğdu doğacak annesi yapmayalım demiş..Oda beni söylemiş o yapar diyeBen yaptım organizasyon parkta doğum günü kutladık hazırladık bende yaptım birşey herkesi çağırdım çocukları aldım okuldan yani hiç boş durmuyorum heryerde bitiyorum

isin baya zor nevosum,ev cocuklar es yetmiyor arkadaslarinda var ama severek yapiyorsan o ayri canim

bukadar enerjiyi nerden buluyon ne yiyorsun ne iciyorsun

Haber vereyim diye geldim kuzular, uyuyayım ben, daha tam toparlayamadım kendimi, öpüyorum hepinizi

isin baya zor nevosum,ev cocuklar es yetmiyor arkadaslarinda var ama severek yapiyorsan o ayri canim

bukadar enerjiyi nerden buluyon ne yiyorsun ne iciyorsun

Evet canım seviyorumOrganizasyon benim işimHerkesi gaza getirme birşeyler yapma çabası içindeyim onlarda sağolsunlar uyuyorlar banaBugün arkadaş çok söyledi teşekkür etti ,o çocuk sevindi daha ne olsun
Bilmem sahiden çok enerjik bir insanım yeterki etrafımdakiler mutlu olsun herşey güzel ve güzellikler içinde olsun

hosgeldin hemsom

benim yanima tasincaktin ya cevabi bugünden vereyim yarina birakmiyim hemen biletinizi alip gelin

bende gündüz enerjik oluyorum aksama dogru tamamen sessizlik kendime zaman istiyorum bi tuhafim

nevosum birseyi merak ettim bdvde okudum sana soruyum belki cevabi bilirsin benim kafa karisti

Tamam gelelimNeden fikrini değiştirip bugün söyledin
Yok ben hep enerjik biriyim ama yerine göre bazende çok sakinimdir
Sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…