Sabah yine erken kalktım benim ufaklık 7:30da uyandı bende kalkmadım hala beşiğinde yatıyor ve inemiyor ben kalkmayınca sinirlendiAnne bk sinirleniyorum artık dedi güldüm ve kalktım
Hoşgeldin canım nehaber
Sabah yine erken kalktım benim ufaklık 7:30da uyandı bende kalkmadım hala beşiğinde yatıyor ve inemiyor ben kalkmayınca sinirlendiAnne bk sinirleniyorum artık dedi güldüm ve kalktım
Hoşgeldin canım nehaber
hosgeldin hemsom
benim yanima tasincaktin ya cevabi bugünden vereyim yarina birakmiyimhemen biletinizi alip gelin
bende gündüz enerjik oluyorum aksama dogru tamamen sessizlik kendime zaman istiyorum bi tuhafim
nevosum birseyi merak ettim bdvde okudum sana soruyum belki cevabi bilirsinbenim kafa karisti
koca adamlar gibi konusmus yerim ben onu tam kac yasinda
bu zamane cocuklari acaip dilli varya
Tamam gelelimNeden fikrini değiştirip bugün söyledin
Yok ben hep enerjik biriyim ama yerine göre bazende çok sakinimdir
Sor canım
Hoşbulduklarrİyiyiym erken kalkcam yarın yine bi görüneyim dedim Ne sorcan banada sor
Hoşbulduklarrİyiyiym erken kalkcam yarın yine bi görüneyim dedim Ne sorcan banada sor
Evet ya şok oldum bütün gün her gördüğüme konuştuğuma anlattım
Canım Ağustosta 3 bitecek
Evet benim ki çok dilli facia
Parkta çocuklarla oynuyordu park bayağı büyük bir geldi çorapları yok ne oldu diyorum ıslandı çıkardım dediÇorap nerde peki ıslandı diyor Islandı diye çıkarıp atmış
o enerjilikgini gel banada ver diye karari bugün veriyim dedim
bdvde bi konu okudum aklim karisti :44:
kaderinde kim varsa onunla evlenecegin konusu,peki ikinci ücüncü evliligi yapanlar odami kaderde yazili :44:
Ben geldimm
Canım sıkılıyor ya
Ben geldimm
Canım sıkılıyor ya
sende benim gibi meraklisin iyi birsey degil diyyimde
hakli cocuk islaninca atilmasi lazim MASALLAH oglusuna
benim cadida dillenmeye basladi bayasinirlendinde anneeeeee diye bi bagirmasi var
Ahh keşke enerji patlaması olurdu kimse tutamazdı bizi
Ben kadere inanırım canımBence oda kader:44:Ama işte şuda var belki önümüzde 2 yol var birini seçeceğiz yada doğru yola girene kadar farklı,yanlış yollara gireceğiz:44 oğruyu mutlaka bulacağız Aslında pek konuşmayı sevmiyorum bu konuda herkesin fikri başka
Dersler nasıl
sende benim gibi meraklisin iyi birsey degil diyyimde
ben her fikre acigim ama ebis gibi düsünenlerin degil tabikiburda konusmak yasak olmasaydi konusurduk
msnde konusuruz bi kurayim sunuyil olcak belki girmiyorum
Sağol canım gün geçtikçe bir alem oluyorGeçen mutfakta vır vır hiç susmadı sonra dolaba birşey koyarken döktüm ve oğlumun bağırdım git şurdan diye hemen ben yapmadım ki sen döktün diyor
Maşaallah senin cimcimeyeSeninki kaç yaşında tam olarak
Hoşgeldin canımNehaber Neden sıkılıyor bunaldın mı
hosgeldin
gel köse kapmaca oynayalim
cocuk dogruyu söylüyorhem dök hem oglusu kovala
benim cadim tam 2 yasinda canim yeni girdiama fena hemde ne fena
o fenaligina cadiligina bayiliyorum kizimin
İyi abla ya işte uğraşıorum:18:
kİM MERAKLI
Evet o biraz değişik yorumlar yapıyorTamam canım inşaallah ama msn yok skype var artık Face var mı senin:26:
Hoşbuldum canımBilmiyorum ki canım sanırım öyle oldu:26:Bu ara sinir harblerini sıkca yaşıyorum
Hoşbuldum canımHadi oynayalım Ayy bir anda 20 küsür sene öncesine gittim sen böyle yazınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?