Sedadan alıntı yapıncaSeninkide bozuldu
bende yapmadım dahaa güsel kahvaltı yapmm gerekögleye kadar acıkmamm için
agrı yok inş çıkartırlar yarın bakalım nedicek doktorun
Yine alıntı yapamadım
Sağolun canlarım hoşbulduk
Kardelen banyomun fayasları yapıştı bu aksam ufak işleri var onu yapacaklar gerikalan ufak tefaruatlar kalıyor bande evi yarından sonra düzene sokarım her halde
günaydınn
İyidir ablacım sen nasılsın
İyilik canım senden naber
Kolumda bandaj var abla yarın kontrole gidicem geçmediyse alçıya alınacaksen nasılsın
Bende geldim
Ben daha kahvaltı etmedim midem kazınıyor bişiler alıp yiyeyim sonra az işim var gelirim öptümm..
Günaydın şekerr
bende iyiyim nevoş sağol çok mutluyummmm sevindirik oldum dün modem değşti ya rahatladm artık
Doktra gittin demi ne dedilerpeki alçılık bir durum olmaz bence ya gerek kalmaz bak gör
Günaydınn hoş geldin bittimi tadilat işinn
Günaydınn sedoşş alıntıyı bozmuşsunnnafiyet olsun özldiniz demi beniiii hadi itiraf edinn kahvaltı hazırlayan oldumu onu söle sennnn
Günaydın şekerr
bende iyiyim nevoş sağol çok mutluyummmm sevindirik oldum dün modem değşti ya rahatladm artık
Doktra gittin demi ne dedilerpeki alçılık bir durum olmaz bence ya gerek kalmaz bak gör
Günaydınn sedoşş alıntıyı bozmuşsunnnafiyet olsun özldiniz demi beniiii hadi itiraf edinn kahvaltı hazırlayan oldumu onu söle sennnn
Kas zedelenmesi abla gittim dr a bazen alçıyla tedavi edilebiliyomuş inşallah gerek kalmaz
Çok isterim ama oğlum izin vermiyor kalk diyor kalkmazsam sinirleniyorcok erken kalkmıssın ben eşimi 7 geçiorum yataga geri nasıl döndügümü bile hatırlamıorum
Sedadan alıntı yapınca
Bakalım canım yarın gidicez:18::18:
günaydın ablacımmiyisindir umarım
Günaydın şekerr
Çok isterim ama oğlum izin vermiyor kalk diyor kalkmazsam sinirleniyor
Günaydın hayatım iyiyimsağol sen nasılsın
Aynı kolun du demi,belkide üst üste olunca böyleoldu,inşallah gerek kalmaz canım alçıya
Evet aynı kolum abla inşallah gerek kalmaz
Günaydınnnn canlarımmmm ömürüm naber kuzummmmm
Günaydın kuzummmm kaçakkkkk iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?