Ne haber şekerrrrr nasılsınn
İyi ne olsunPek sakin
Tembelim valla ya hemen bırakıyorum yoruldum diyetembel seniyavaş yavaş yapacan onuda acele etmeden kaslarını çalıştıracak o top ihmal etme sakın
iyilik benden de ne olsun yemek yapacam daha
Gözdoşla konuştuk telefonda kulaklarınızı çınlattık
Semoşu arayacağım şimdi bakalım napıyormuşkesin depresyondayım der
Kolay gelsinİyiyim canım sağolİş yapacaktım geri vazgeçtim perdeler gelsin öyle başlayayım nede olsa büyük işe girişeceğim
Canım geçmiş olsunne yapiyosunuz
Tembelim valla ya hemen bırakıyorum yoruldum diye
Kolay gelsinemoşda haftaya yıkayacak tülleri perdeleri mutfak dolaplarını silecek
Canım geçmiş olsunnasılsın
Kolay gelsinemoşda haftaya yıkayacak tülleri perdeleri mutfak dolaplarını silecek
Bende bu hafta yapacağım camlar,kapılar,duvarlar,dolaplar
Evet neden boyleki,herkes havalar guzel kendini disari atti herhalde :26:
Ablacigiiiiiimiyiyim sen nasilsin..uzun zaman oldu goremiyorum ozledim
Duvarları unutmuşum duvarlarda varBende bu hafta yapacağım camlar,kapılar,duvarlar,dolaplar
Kardeleeeeeniyi olmaya zorluyorum kendimi ,tesekkur ederim canim sen nasil oldun kolun daha iyimi
Öyle olduYazın daha sakin oluyor
Canım iyiym bende sağol bir ara yine yok oldum modemde arıza oldu nete giremedim ondan yoktum yani aklım burada kaldı ama hepinizide özledimsen nasılsın iyisin dir umarım
bırakma işte yanlış yapıyorsun kolunu srekli çalıştırman lazım ki iyi olsun
Ben de çok sevmiyorum ama mecburen yapılıyorbende artik baslayacagim bu hafta bahar temizligi falan bir suru is var ve ben ev isi yapmaktan nefreeet ediyorum
Duvarları unutmuşum duvarlarda varyavaş yavaş yap yorma kendini
Kolumda bandajı çıkarmadı bir hafta daha duracak ama alçıdan kurtuldum galiba
Duvarları unutmuşum duvarlarda varyavaş yavaş yap yorma kendini
Kolumda bandajı çıkarmadı bir hafta daha duracak ama alçıdan kurtuldum galiba
Odev yapmaliyiz hemsoooom bos durmak yokpek zayif kaldi kalplerimiz sizin kurklerin yaninda. ben artik heraksam 50 sayfa odev yapacam burda kesin
neyse sen iyi olda olan modeme olsun ablambende idare eder iyi olmaktan baska care yok ugrasiyom iste
Canım iyiym bende sağol bir ara yine yok oldum modemde arıza oldu nete giremedim ondan yoktum yani aklım burada kaldı ama hepinizide özledimsen nasılsın iyisin dir umarım
bırakma işte yanlış yapıyorsun kolunu srekli çalıştırman lazım ki iyi olsun
50 sayfaOdev yapmaliyiz hemsoooom bos durmak yokpek zayif kaldi kalplerimiz sizin kurklerin yaninda. ben artik heraksam 50 sayfa odev yapacam burda kesin
neyse sen iyi olda olan modeme olsun ablambende idare eder iyi olmaktan baska care yok ugrasiyom iste
Yatağa napıyosun:26::26:Ben de çok sevmiyorum ama mecburen yapılıyor
Canım cumaya misafirlerim var bu saydıklarımı bitirmem lazım..Daha sonra banyo tuvalet,mutfak,yataklar var
iyi cok sukur alcidan iyidir bandaj ona sevinelim bari
Odev yapmaliyiz hemsoooom bos durmak yokpek zayif kaldi kalplerimiz sizin kurklerin yaninda. ben artik heraksam 50 sayfa odev yapacam burda kesin
Tamam zaten wilinin korkusundan yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?