Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tembelim valla ya hemen bırakıyorum yoruldum diye
İyiyim canım sağolİş yapacaktım geri vazgeçtim perdeler gelsin öyle başlayayım nede olsa büyük işe girişeceğim
Kolay gelsinemoşda haftaya yıkayacak tülleri perdeleri mutfak dolaplarını silecek
Canım geçmiş olsun nasılsın

Kolay gelsinemoşda haftaya yıkayacak tülleri perdeleri mutfak dolaplarını silecek

Kardeleeeeeniyi olmaya zorluyorum kendimi ,tesekkur ederim canimsen nasil oldun kolun daha iyimi

Dünden beri kaloriferler yanıyo bizde hastayım biraz:2::2: dr theraflu verdi o da uyutuyo benim antidepresandan daha etkili onu mu içsem ne her gün

Ablacigiiiiiimiyiyim sen nasilsin..uzun zaman oldu goremiyorum ozledim

Canım iyiym bende sağol bir ara yine yok oldum modemde arıza oldu nete giremedim ondan yoktum yani aklım burada kaldı ama hepinizide özledim sen nasılsın iyisin dir umarım

bırakma işte yanlış yapıyorsun kolunu srekli çalıştırman lazım ki iyi olsun

Öyle olduYazın daha sakin oluyor

Odev yapmaliyiz hemsoooom bos durmak yok pek zayif kaldi kalplerimiz sizin kurklerin yaninda.ben artik heraksam 50 sayfa odev yapacam burda kesin

neyse sen iyi olda olan modeme olsun ablambende idare eder iyi olmaktan baska care yok ugrasiyom iste

bende artik baslayacagim bu hafta bahar temizligi falan bir suru is var ve ben ev isi yapmaktan nefreeet ediyorum
Ben de çok sevmiyorum ama mecburen yapılıyor
Duvarları unutmuşum duvarlarda var yavaş yavaş yap yorma kendini

Kolumda bandajı çıkarmadı bir hafta daha duracak ama alçıdan kurtuldum galiba

Canım cumaya misafirlerim var bu saydıklarımı bitirmem lazım..Daha sonra banyo tuvalet,mutfak,yataklar var

Yapın vallahi ben yardım ederim sizeKorkmayın kürklerim atmıyor nede olsa

Tamam zaten wilinin korkusundan yaparım

50 sayfabu sözünü unutma 50 sayfa yapmayan top olsun
Ben de çok sevmiyorum ama mecburen yapılıyor

Canım cumaya misafirlerim var bu saydıklarımı bitirmem lazım..Daha sonra banyo tuvalet,mutfak,yataklar var
Yatağa napıyosun:26::26:
iyi cok sukur alcidan iyidir bandaj ona sevinelim bari

Evet bandaj bi derece gerçi ondan da sıkılıyorum ben

Ben iyiyim canım çok şükğr modem sıkıntı yratıyordu sürekli neyse oda halloldu sonunda inşallah bir daha tekrarlamaz sende iyi olmaya bak olurmu canım benim

Tamam zaten wilinin korkusundan yaparım

Bir wili bide benden kortk ona göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…