50 sayfabu sözünü unutma 50 sayfa yapmayan top olsun
Yatağa napıyosun:26::26:
Evet bandaj bi derece gerçi ondan da sıkılıyorum ben
Ben iyiyim canım çok şükğr modem sıkıntı yratıyordu sürekli neyse oda halloldu sonunda inşallah bir daha tekrarlamazsende iyi olmaya bak olurmu canım benim
Bir wili bide benden kortk ona göree
50 sayfabu sözünü unutma 50 sayfa yapmayan top olsun
Yatağa napıyosun:26::26:
Evet bandaj bi derece gerçi ondan da sıkılıyorum ben
Selam kızlar
Bende diyorum bizim kalplere ne oldu böyle diyeee..
Millet kürk giymiş kızz yaz geldi mayo yapsaydılar yaaa kk olmazmıydıı :26:
Selam kızlar
Heeee anladım kolay gelsinYataklar derken yastıkların içlerini boşaltacağım çırpacağım onlara bu yıl yeni yüz aldım onlarla değiştireceğimYatak dolaplarındaki yatakların hepsi boşalacak havalndırılacak Uyku setleri battaniyeler yıkanacak Kızların ve oğlumun yataklarını halı yıkama ile sileceğim İş çok
Selam kızlar
oyyyy 50 mi demisimben bende degilim ondandir 50 demem 5 diyecektim sanirim
ayy bide resim eklemelerde zorlastiki nasil yapilir 50 ya:26:ben kesin top olacam belli oldu
Winniiiimhosgeldin bebegim
sorma aldilar kalplerimizi elimizden neyse biz istesekte bu yaza kurkle giremeyiz seneye giyeriz belki..giyenler fdusunsun pisecekler sicaktan
Hoşgeldin canım
Kışa hazırlık yapıyoruz kürkleri giydik
Herkes şahit anlamamniye resim konmuyo mu:26::26:
Hehe valla aramızda kalsın çok kıskandım
Neyse kışa kadar birer pembiş kürk kapmalıyız bizde..
2014 kış modası pembe kürk şimdiden belli olduuuu
Canımm yeşermişsin tebrik ederim öncelikleee
Valla çok yakışmışş ne diyeyimm..
Ben geldimmm alçıya gerek yok bandaja devamsonra topla egzersiz yapıcam
Tembelim valla ya hemen bırakıyorum yoruldum diye
Kolay gelsinemoşda haftaya yıkayacak tülleri perdeleri mutfak dolaplarını silecek
Canım geçmiş olsunnasılsın
Dünden beri kaloriferler yanıyo bizde hastayım biraz:2::2: dr theraflu verdi o da uyutuyobenim antidepresandan daha etkili onu mu içsem ne her gün
bende artik baslayacagim bu hafta bahar temizligi falan bir suru is var ve ben ev isi yapmaktan nefreeet ediyorum
Yataklar derken yastıkların içlerini boşaltacağım çırpacağım onlara bu yıl yeni yüz aldım onlarla değiştireceğimYatak dolaplarındaki yatakların hepsi boşalacak havalndırılacak Uyku setleri battaniyeler yıkanacak Kızların ve oğlumun yataklarını halı yıkama ile sileceğim İş çok
canım sevindim zaten alçıya alacağını sanmıyordum gözün aydın ama egzersizi ihmal etme
bizim de bir emoşumuz yok ki
bence de theraflu çok güzel uyutuyor tatlım ne zaman grip olsam ondan alırım pert şekilde uyurum
kim seviyor ki. Ama bitince de her yer mis gibi oluyor o gerçekten çok güzel bende de var çookk off off camları sildim yağmur yağdı bugünn
canım uyku seti ve battaniyeleri nasıl yıkıyorsun ben hep havalandırdım bu sene yıkamak istiyorum ama makineme sığmaz yıkatsam nasıl olur kuru temizlemeciler yıkıyor ya hani iki uyku seti bir battaniyemi yıkatmak istiyorum da.
Bana da vereceklerdi kürk illa al dediler istemedim yazdayız pişerim ben onunla dedim kendim kabul etmedim yani yaz vakti napıcam onu dursun kenarda kışın giyerim
Niye öyle yaptılar acaba :26:Resim ekleniyor ama eklerken boyut büyük olursa kabul etmiyor..Ben paintle düzeltiyorum oluyor
canım sevindim zaten alçıya alacağını sanmıyordum gözün aydın ama egzersizi ihmal etme
bizim de bir emoşumuz yok ki
bence de theraflu çok güzel uyutuyor tatlım ne zaman grip olsam ondan alırım pert şekilde uyurum
kim seviyor ki. Ama bitince de her yer mis gibi oluyor o gerçekten çok güzel bende de var çookk off off camları sildim yağmur yağdı bugünn
canım uyku seti ve battaniyeleri nasıl yıkıyorsun ben hep havalandırdım bu sene yıkamak istiyorum ama makineme sığmaz yıkatsam nasıl olur kuru temizlemeciler yıkıyor ya hani iki uyku seti bir battaniyemi yıkatmak istiyorum da.
Sağdan soldan sıkıştırın beni de yapayım
Canım benim makinaya sığıyor makinada yıkıyorum..Olmazsa sen kuru temizlemeye ver:26:Yoksa elde yıkamak zor onu sıkıp kurutma problem oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?