Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

50 sayfabu sözünü unutma 50 sayfa yapmayan top olsun

Yatağa napıyosun:26::26:

Evet bandaj bi derece gerçi ondan da sıkılıyorum ben

Yataklar derken yastıkların içlerini boşaltacağım çırpacağım onlara bu yıl yeni yüz aldım onlarla değiştireceğimYatak dolaplarındaki yatakların hepsi boşalacak havalndırılacakUyku setleri battaniyeler yıkanacakKızların ve oğlumun yataklarını halı yıkama ile sileceğimİş çok

Selam kızlar

Bende diyorum bizim kalplere ne oldu böyle diyeee..

Millet kürk giymiş kızz yaz geldi mayo yapsaydılar yaaa kk olmazmıydıı :26:

50 sayfabu sözünü unutma 50 sayfa yapmayan top olsun

Yatağa napıyosun:26::26:

Evet bandaj bi derece gerçi ondan da sıkılıyorum ben

oyyyy 50 mi demisim ben bende degilim ondandir 50 demem5 diyecektim sanirim

ayy bide resim eklemelerde zorlastiki nasil yapilir 50 ya:26:ben kesin top olacam belli oldu

Selam kızlar

Winniiiim hosgeldin bebegim

sorma aldilar kalplerimizi elimizden neyse biz istesekte bu yaza kurkle giremeyiz seneye giyeriz belki..giyenler fdusunsun pisecekler sicaktan

Heeee anladım kolay gelsin
Selam kızlar

Selam

Bikini olsun

Winniiiim hosgeldin bebegim

sorma aldilar kalplerimizi elimizden neyse biz istesekte bu yaza kurkle giremeyiz seneye giyeriz belki..giyenler fdusunsun pisecekler sicaktan

Hehe valla aramızda kalsın çok kıskandım

Neyse kışa kadar birer pembiş kürk kapmalıyız bizde..

2014 kış modası pembe kürk şimdiden belli olduuuu

Hoşgeldin canım
Kışa hazırlık yapıyoruz kürkleri giydik

Canımm yeşermişsin tebrik ederim öncelikleee

Valla çok yakışmışş ne diyeyimm..

Senide ödeve alalım yoksa 30000 mesaj yapman zor olacak
Teşekkürler canım

Ben geldimmm alçıya gerek yok bandaja devamsonra topla egzersiz yapıcam

canım sevindim zaten alçıya alacağını sanmıyordum gözün aydın ama egzersizi ihmal etme

Tembelim valla ya hemen bırakıyorum yoruldum diye

Kolay gelsinemoşda haftaya yıkayacak tülleri perdeleri mutfak dolaplarını silecek

Canım geçmiş olsun nasılsın

bizim de bir emoşumuz yok ki

Dünden beri kaloriferler yanıyo bizde hastayım biraz:2::2: dr theraflu verdi o da uyutuyo benim antidepresandan daha etkili onu mu içsem ne her gün

bence de theraflu çok güzel uyutuyor tatlım ne zaman grip olsam ondan alırım pert şekilde uyurum

bende artik baslayacagim bu hafta bahar temizligi falan bir suru is var ve ben ev isi yapmaktan nefreeet ediyorum

kim seviyor ki. Ama bitince de her yer mis gibi oluyor o gerçekten çok güzel bende de var çookk off off camları sildim yağmur yağdı bugünn

canım uyku seti ve battaniyeleri nasıl yıkıyorsun ben hep havalandırdım bu sene yıkamak istiyorum ama makineme sığmaz yıkatsam nasıl olur kuru temizlemeciler yıkıyor ya hani iki uyku seti bir battaniyemi yıkatmak istiyorum da.

Bana da vereceklerdi kürk illa al dediler istemedim yazdayız pişerim ben onunla dedim kendim kabul etmedim yani yaz vakti napıcam onu dursun kenarda kışın giyerim

Canım benim makinaya sığıyor makinada yıkıyorum..Olmazsa sen kuru temizlemeye ver:26:Yoksa elde yıkamak zor onu sıkıp kurutma problem oluyor

Resim ekleniyor ama eklerken boyut büyük olursa kabul etmiyor..Ben paintle düzeltiyorum oluyor
Niye öyle yaptılar acaba :26:

Sağol canım
Evet ne güzel uyutuyo benim o uykusuz dönemlerimde hiç aklıma gelmedi iç bi tane uyu dimi yataktan kalkasım olmuyo

Canım benim makinaya sığıyor makinada yıkıyorum..Olmazsa sen kuru temizlemeye ver:26:Yoksa elde yıkamak zor onu sıkıp kurutma problem oluyor

evet o yüzden makinede istemiyorum sığsa bile skış tepiş olur battaniyem buruş buru olur bir de kalın pelüş battaniyelerden en iyi kuru temizlemeciyle konşayım yazıyor hep yorgan battaniye yıkanır diye veririm yıkansın mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…