Herkes şahit anlamamniye resim konmuyo mu:26::26:
Hehe valla aramızda kalsın çok kıskandım
Neyse kışa kadar birer pembiş kürk kapmalıyız bizde..
2014 kış modası pembe kürk şimdiden belli olduuuu
Canımm yeşermişsin tebrik ederim öncelikleee
Valla çok yakışmışş ne diyeyimm..
Niye öyle yaptılar acaba :26:
Sağol canım
Evet ne güzel uyutuyo benim o uykusuz dönemlerimde hiç aklıma gelmedi iç bi tane uyu dimi yataktan kalkasım olmuyo
son kararın demiiii pişman olma sakınnn
Öyle mi iyi sen yazı al yoksa üşürsün
Hoşgeldin canım nasılsın
Niye öyle yaptılar acaba :26:
Sağol canım
Evet ne güzel uyutuyo benim o uykusuz dönemlerimde hiç aklıma gelmedi iç bi tane uyu dimi yataktan kalkasım olmuyo
evet o yüzden makinede istemiyorum sığsa bile skış tepiş olur battaniyem buruş buru olur bir de kalın pelüş battaniyelerden en iyi kuru temizlemeciyle konşayım yazıyor hep yorgan battaniye yıkanır diye veririm yıkansın mis.
Olmam olmamgünde bi kaç kere sorun egzersiz yapıyomusun diye
soz agizdan cikti bi kere ne yapalim yapacagiz :44::44:
hayatim zor is o dedigin 600 kusur mesajin oldugunu goruyorum 29.500 mesaj daha yazarsan olur bir tenecik kurkunbuda demekki 2020 kis sezonuna ancak gireriz biz o kurklerle
yok üşümem ben kışın giyerim nasılsa al al diye ısrar ediyorlar
yaa evet süper bir uyku ilacı grip olunca uyumak lazım ya uyutuyor iyi geliyor ama tabi sen sırf uyumak için onu kullanma fazlası zarar.
Nevoşun olduğu bi akşama denk getir bari zaten sessiz buralar
Nevoşun olduğu bi akşama denk getir bari zaten sessiz buralar
Ondan olabilirBilmiyorum canım birara başka siteden bile kopyalanıp yapıştırılıyordu kolay oluyordu..Ama kopyalayıp yapıştırınca o sitelerin linkide birlikte ekleniyor..Belki o yüzden kaldırılmış olabilir..Umarım düzeltilir
Evet canım kullanmam şaka yapıyorum hani bi tane olabilir de sürekli olmazyok üşümem ben kışın giyerim nasılsa al al diye ısrar ediyorlar
yaa evet süper bir uyku ilacı grip olunca uyumak lazım ya uyutuyor iyi geliyor ama tabi sen sırf uyumak için onu kullanma fazlası zarar.
ben 50 kerede sorarım canımm bıkarsın artıkk hatta kamera açtırırım bakarım yapıyor musun diye
Yok benim makina büyük sıkış tepiş olmuyor..Ben onları yıkarken sıvı deterjan kullanıyorum miss gibi oluyor..Hangi birini vereyim ...5 tane uyku seti 2 de yorgan kirleniyor
Duydunuz arkadaşlar lisayı dimihangi bir aksam ben heraksamdan soz ediyorum ve kasiniyorum galiba
Yarın akşam burdayım benBiraz annemlerle görüşürüm arada
Ondan olabilir
Evet canım kullanmam şaka yapıyorum hani bi tane olabilir de sürekli olmaz
Anaaaaaa sen daha fena çıktın
Duydunuz arkadaşlar lisayı dimi
Yarın ben de olurum
eh kalabalıksınız siz tabii. Benim bir kışlık tek yorganım, bir mevsimlik uyku setim, bir misafire çıkardığım uyku setim bir de battaniye yıkanacak bir tane daha az kullandığı var ama onu havalndırsam yeter zaten nevresimle kullanıyoruz. Yazın zaten genelde de pike takımı kullanıyoruz onlar makinede yıkanıyor genelde dayımla yengem gelirler onlar yazın geliyorlar pike seriyorum bayılıyorum pike takımlarına ya çok güzel şeyler var ev dolu yorgan uyku seti pike hala alasım var.
Haftada 1 olsun tamam 50 çok ama olsunhangi bir aksam ben heraksamdan soz ediyorum ve kasiniyorum galiba
Yarın ben de olurum
Yarın ben de olurum
Ben duydumm şahidim lisaya her akşam ödev varrrrmesela bu akşamla başlayalı lisa benim ödevi almaya ne dersin pek hevesli gördüm senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?