Yok okul ödevi gibi değil ama sayısı var o sayıyı tamamlamak lazım sayfaları ilerleteceksin bunu da kadınların çok sevdiği birşeyle yapacaksın yani çeneyle
efet ya pahalı hem ya boya atarlarsa gitti caanım kürk
Ben bezelye yaptım dün akşam o var ama benim canım istemiyor sanırım midemden dolayı beyaz peynirli bir tost yapıp yicem
Küçük küçük arttırayımm evet.. Gerçi kalplerim sankim daha fazlaydı ama azladıı
Evveeeett kızardım bendeee.. Teşekkür ederimmm :13:
Anneler günü hediyesiii..Çok sevgili lisacım aldı sağ olsun..
Yüreği, gönlü, içi dışı güzel arkadaşımm
Yok biz dikkat ederiz
Biz de dün bezelye yedik
Piki sadece pro üyelerin mi mesajı fazla olunca ayrıca kürk oluyor, normal üyelerinde oluyor mu. Bir de bende mi pro üyelik alsam acep :26:
valla arkanızdan boşaltıverirler artık kim bilemicem amaa yani kıskanan biri olabilir
afiyt olsun ben etli daha çok seviyorum da eşim sade istedi öyle yaptım. Bezelyem çok güzel olur ayıptır söylemesi.
Hayırlı olsunAnneler gününüzde şimdiden kutlu olsun
Lisada sağolsun rabbim onunda gönlüne göre versin
Bilmiyorum ama herkesin öyledir bence:26:Al canım bizim topic genelde prolu zaten
valla arkanızdan boşaltıverirler artık kim bilemicem amaa yani kıskanan biri olabilir
afiyt olsun ben etli daha çok seviyorum da eşim sade istedi öyle yaptım. Bezelyem çok güzel olur ayıptır söylemesi.
Bilmiyorum ama herkesin öyledir bence:26:Al canım bizim topic genelde prolu zaten
Saol canım senin ve tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın da anneler günü kutlu olsuuun
Lisacığıma da hep rabbimden gönlüne göre sağlıklı sıhhatli bir bebek diliyorum..
Kıymalı yaptı annemeline sağlık sana bamya yemeye gelcem ben
Güzel oldu değil mi kıskanabilirlerVar mı bildiğin biri
Hayalet topik
gel kuzum başımla beraber. Sen yeter ki ye yani.
kulağına söylerim senin :128:
Evet öyle çoğunluk proluyuzYani hayalet
gel kuzum başımla beraber. Sen yeter ki ye yani.
kulağına söylerim senin :128:
Geçersin bilehanım ablaya yetiş diyoduk önce bak onu geçmek üzeresin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?