Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benim yün yorganım bir tane var eşim pek sevmiyor onları arada çıkarıyorum zaten evde çok sıcak oluyor benim uyku setlerini kullanıyorum. Yanii hiç kullanmamışsın ki bozulsun canım yünleri falan. Havalandır koy yerine yine iş mi çıkarıcan başına. Güzel yaparlar dimi kuru temizlemecide yamulmasınlar bir de yorganlar. ama elyafa bir şey olmazda yün yorgandan emin değilim. :26:

Ben duydumm şahidim lisaya her akşam ödev varrrr mesela bu akşamla başlayalı lisa benim ödevi almaya ne dersin pek hevesli gördüm senii

Herkes şahit lisa her akşam 50 sayfa yapacak bu arada senin ödev noldu seduş hanım bilmediğimiz bi raporun falan mı var

Ben de öyle düşünüyorum kalsınlar hep kim yapacak tekrar onları annem bile yok gelemiyor
Canım inan hiç bilmiyorum etrafından sor ona göre ver illa verenler vardır..Yada bir garanti versinler birşey olmayacağına dair

Senide ödeve alalım yoksa 30000 mesaj yapman zor olacak
Teşekkürler canım

Ödev mi biri ödev mi dedi.. Hemen kaçmalıyım amaninn

soz agizdan cikti bi kere ne yapalim yapacagiz :44::44:

hayatim zor is o dedigin 600 kusur mesajin oldugunu goruyorum 29.500 mesaj daha yazarsan olur bir tenecik kurkunbuda demekki 2020 kis sezonuna ancak gireriz biz o kurklerle

İmdaat diyeyim vala bu kürkler gerçekten pahalıymış yaaaa

Herkes şahit lisa her akşam 50 sayfa yapacak bu arada senin ödev noldu seduş hanım bilmediğimiz bi raporun falan mı var

Lisa arkadaşımız o kadar istekli ki hevesini kırmayayım dedim canımm ödevimi ona verebilirim yani tamamen iyi niyetimden

tabi kısım ne sandım kürk bu

zaten garanti alırım hele bozulsun bak napıyorum onları ben.

yok ben hayvan hakları savunucusuyum giymem kürk falan üzerime boya atarlar
Yok yok birşey olmuyor benim 3 tane var birşey olmadı

Kürkler pahalı almak istiyorsan buna katlanacaksın
Bence boşver kürkleri sitenin en çenesi düşüklerine veriyorlar iyi birşey mi kötü birşeymi hala anlamadım
tabi kısım ne sandım kürk bu

zaten garanti alırım hele bozulsun bak napıyorum onları ben.

Tamam o zaman sorun yok

ne 20 sayfa mı benim kaç mesajım var ya nerden bakıcamm :26:

iyiyim idare ederim ablamm yani bu ara mide ağrılarımla başım dertte onun harici iyiyim çok şükür sen nasılsın..

geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendinee bende iyiyim canım sağol

Sen de çene de bana yetiştin nevoş

Sorun

tamamdırr sorarızzz

Selam söyle abla

Tabiki söylerimmm bir yandan da konuşuyoruzz

ne 20 sayfa mı benim kaç mesajım var ya nerden bakıcamm :26:

iyiyim idare ederim ablamm yani bu ara mide ağrılarımla başım dertte onun harici iyiyim çok şükür sen nasılsın..

Konuda kendi mesajında sağ üstte hangi tarihte üye olduğun altında mesaj sayın yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…