- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Aynen canım benimde öyleBirde yün yorganlarım var 6 tane hiç kullanmadım tertemiz duruyorlar sadece havalandırıyorum..Geçen arkadaşlar onları dök yıka tekrar yaptır dediler.:44:Ama kullanmadığım hala bembeyaz duran yorganları sökmek iş çıkarmak pekte aklıma yatmadı
Ben duydumm şahidim lisaya her akşam ödev varrrrmesela bu akşamla başlayalı lisa benim ödevi almaya ne dersin pek hevesli gördüm senii
Bu akşam senin ödevinmi varSen yap seninde kışa kürk alman lazım yoksa üşürsün
Benim yün yorganım bir tane var eşim pek sevmiyor onları arada çıkarıyorum zaten evde çok sıcak oluyor benim uyku setlerini kullanıyorum. Yanii hiç kullanmamışsın ki bozulsun canım yünleri falan. Havalandır koy yerine yine iş mi çıkarıcan başına. Güzel yaparlar dimi kuru temizlemecide yamulmasınlar bir de yorganlar. ama elyafa bir şey olmazda yün yorgandan emin değilim. :26:
Senide ödeve alalım yoksa 30000 mesaj yapman zor olacak
Teşekkürler canım
soz agizdan cikti bi kere ne yapalim yapacagiz :44::44:
hayatim zor is o dedigin 600 kusur mesajin oldugunu goruyorum 29.500 mesaj daha yazarsan olur bir tenecik kurkunbuda demekki 2020 kis sezonuna ancak gireriz biz o kurklerle
Herkes şahit lisa her akşam 50 sayfa yapacakbu arada senin ödev noldu seduş hanım bilmediğimiz bi raporun falan mı var
Ödev mi biri ödev mi dedi.. Hemen kaçmalıyım amaninn
İmdaat diyeyim vala bu kürkler gerçekten pahalıymış yaaaa
Ben de öyle düşünüyorum kalsınlar hep kim yapacak tekrar onları annem bile yok gelemiyor
Canım inan hiç bilmiyorum etrafından sor ona göre ver illa verenler vardır..Yada bir garanti versinler birşey olmayacağına dair
Lisa arkadaşımız o kadar istekli ki hevesini kırmayayım dedim canımm ödevimi ona verebilirim yani tamamen iyi niyetimden
Yok yok birşey olmuyor benim 3 tane var birşey olmadıyok ben hayvan hakları savunucusuyum giymem kürk falan üzerime boya atarlar
Kürkler pahalı almak istiyorsan buna katlanacaksınÖdev mi biri ödev mi dedi.. Hemen kaçmalıyım amaninn
İmdaat diyeyim vala bu kürkler gerçekten pahalıymış yaaaa
tabi kısım ne sandım kürk bu
zaten garanti alırım hele bozulsun bak napıyorum onları ben.
Olmam olmamgünde bi kaç kere sorun egzersiz yapıyomusun diye
yok üşümem ben kışın giyerim nasılsa al al diye ısrar ediyorlar
yaa evet süper bir uyku ilacı grip olunca uyumak lazım ya uyutuyor iyi geliyor ama tabi sen sırf uyumak için onu kullanma fazlası zarar.
Lisa arkadaşımız o kadar istekli ki hevesini kırmayayım dedim canımm ödevimi ona verebilirim yani tamamen iyi niyetimden
Sizden de bi 20 sayfa istiyoruz seduş hanım
sorarız bak
sedoşşşşne habersinnn
Sen de çene de bana yetiştin nevoşYok yok birşey olmuyor benim 3 tane var birşey olmadı
Kürkler pahalı almak istiyorsan buna katlanacaksın
Bence boşver kürkleri sitenin en çenesi düşüklerine veriyorlar iyi birşey mi kötü birşeymi hala anlamadım
Tamam o zaman sorun yok
sorarız bak
sedoşşşşne habersinnn
Telefondayımm annemle konuşuyorum
Sen de çene de bana yetiştin nevoş
Sorun
Yok kaçamazsın bugün seninmiş yarın inşaallah lisa yapacak işi olursa ben yaparımTabi 20 sayfa
ne 20 sayfa mıbenim kaç mesajım var ya nerden bakıcamm :26:
iyiyim idare ederim ablamm yani bu ara mide ağrılarımla başım dertte onun harici iyiyim çok şükür sen nasılsın..
Sen de çene de bana yetiştin nevoş
Sorun
Selam söyle abla
iyiyim idare ederim ablamm yani bu ara mide ağrılarımla başım dertte onun harici iyiyim çok şükür sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?