Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İyiyim canım sen nasılsın

basımın agrısı haricinde iyyiim canım halam gelecek galibaa

Ben burdayım tatlım dademin alıntı yaptım kaçtı hepsi hoş geldin canım

İyilik evde su tesisatçısı var onu bekliyorum
Evet bize ödev şart oldu artık

hoş bulduk canım nasılsınn işler nasıl banyo bittimi artıkk

İşleri vardır oan nasıl görmezler seni

evet herkes gördü beni şimdii

Hoşgeldin canımmmm ne yaptın yoruldun

Selam

Ben de sokak kedisi bob okuyorum

teyzem gelecek yarın mutfak dolaplarını sildim etimek tatlısı yaptım daha mutfakdan çıkamadım urda uyuya kalacam

Ben yeni geldim yeni bir emre kadarda burdayım
Hoşgeldin başla ödeve

İyi yaparsın tatlım bende severim ama çoçuklar işte bahane etmem lazım ama ancak yedişiyorum
Ama buaralar benim kafam matkap sesleriyle boşladı

evet matkap sesleriyle baya boşaldı senin kafan bu sana baya gider

İvit, çok güzel, ama çokta zor Boğazım ağrımaya başladı yaa, yarın misafir var, hasta olamam

canımm dikkat et önlemini al baştan. benim de midem ağrıyor bu aralar gündüzleri akşam birşey yok nyse ki bir de mide bulantısı yapıyor beraberinde hep stresten.

Edebiyat tarihinde bayağı ünlü bir kitap. Bakalım, nasılmış

Anammmm rüyayı unuttum yine ben mailde

Evet gördüler ödev başlasın

Benim de pazartesi akşamı misafirim var teyzem annem ve onların kuzeni

teyzem gelecek yarın mutfak dolaplarını sildim etimek tatlısı yaptım daha mutfakdan çıkamadım urda uyuya kalacam

eline sağlık canım yorulmuşsundur bende silicem mutfak dolabı yaa..

Ben yeni geldim yeni bir emre kadarda burdayım
Hoşgeldin başla ödeve

o emr gelmesinl lütfen ödev bitene kadar

Anladım benHadi hadi kandırıkçı seda geldi

kim kandırıkçı ben mii misafirim vardı ayoll

canımm bizde seni özledik ama çok özlettiriyorsun sende kendini yaaa tel de yok ki konuşalım..

Anladım benHadi hadi kandırıkçı seda geldi
Heeeee geldi bitiremez ki

Seduş 34197

nasılsın sedacımm

bana hoş geldin yokmuu gözdecim

Öyle olmalıNeler yapacağına karar verdin mi

Veremedim :18: Sabah kalkınca düşüneceğim yine, gerçi anahatlarla belli de, çok yiyen insanlar değiliz zaten, ablamın arkadaşları da öyle, mangal var yanına pilav yapacağım mısırlı nohutlu... Püreye gerek varmı ? Karışık kızartma ve gavurdağı salatası yapacağım. Çoban salata ve Közlenmiş patlıcan biber salatası yapacağım. Tatlıya karar veremedim, daha ne eklemek lazım :26:

Nurofen cold içtim birtane şimdi ama ayağımda terlik bile yok, şıp şıp yere basıyorum sanki yaz geldi

Oh maşallah

Lisa kandırıkçı seda kaytarıkçı ne demekse bunlar

Aşkolsunnn

Edebiyat tarihinde bayağı ünlü bir kitap. Bakalım, nasılmış

biliyorum canım ama okuma fırsatım olmadı severim ben kalın kitapları başlayabilirim de yazın tatildeyken hali hazırda bekleyen bir kitabım var kütüphanede biraz işlerim var bitireym sakinliyim de başlıcam ona.

Geçmiş olsun canım sona yaklaştık gelecekhafta tam bitiyor artık açılış yapıp kurdele keseceğiz
:111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…