Vallahi bazılarında var
Berrin özür dilerim canım görmemişim seni, aşkolsun olmazmı, nasılsın ne var ne yok
Seda ne soracağım sana, benim kütüphanelerle ilişkim sadece üniversitede vardı. Şimdi ben gidip halk kütüphanesine üye olursam okumalık kitap alabiliyorum değil mi ? Birde mesela başka bir semtteki kütüphaneye üye olabilirmiyim, illaki kendi ikamet adresindekine mi üye olmak gerekiyor. Benim beğendiğim kütüphanenin kitap sayısı bizim semtteki kütüphanenin kitap sayısının tam iki katı, uzak yerdekine üye olsam olur mu ? Üyelikte ne lazım
Eeeeeee huydur çeker, .... kokar derler, akrabalık böyle birşey
Yapamazsın kiiiii
Kalacaklar mı canım
Kalanını yarın akşam yapsın
El atalımda bitsin yoksa çok zor
Evde tamiratmı var, seda hoşgeldin, nevoş sende hoşgeldin, çok özledim sizi
Ortağım falan nerelerde beni soruyormu ?
Handan ablayla bugün telde konuştuk, rüyayla zaten hep konuşuyoruz. Pınar geliyormu ?
Maxi ?
üye olursan alabilirsin tabi ama aynı semtte olursan diye biliyorum ben yine de şansını dene canımm. Telefonunu alıyorlar falan aldığım kitabı kayıt ederler ismini soy ismini adresini alırlar ben öyle alıyordum fiş gibi birşey vermeleri lazım iade etmen gerelen belli bir tarih oluyor biri sende biri onlarda kalır. Kütüphaneden kütüphaneye değişir mi bilmiyorum belki üyelik için bir kart verirler.
nedemek canım benim ben kendimi göstrerim dedimm:26:iyiim canım çok şükür sen nasılsınn
kalmazlar canım öglen dönecez dediler hatta keske kalsalar kuzenimi görmeyeli çok olduu ama huysuz teyzem
atalım canım ucun dan azıcık olsun ama
Ne yemeği:78::78:Kızlar çıktım çok ağır sitekardelen ogün dediğim yemeği ekledim ben
iyi geceler hepinizi öptüm
Kuzenin kalsa biraz kalmaz mı:26::26:nedemek canım benim ben kendimi göstrerim dedimm:26:iyiim canım çok şükür sen nasılsınn
kalmazlar canım öglen dönecez dediler hatta keske kalsalar kuzenimi görmeyeli çok olduu ama huysuz teyzem
atalım canım ucun dan azıcık olsun ama
merhaba güzellikler
kızlar nevreste ile fazla muhatap olmayın, mesaj sayısını en yükseğe çekmek istiyor
İyidir işte ne olsun, hayat :97:nedemek canım benim ben kendimi göstrerim dedimm:26:iyiim canım çok şükür sen nasılsınn
Pınar niye gelmiyor acaba, ö.m atayım ona bir, herkesi çok özledimNe çokmuşortağın ve fallen seni geçen gün sordular alberti falan ayrıldılar dedim maxi geliyo onunda görümcesi geliyomuş pınar gelmiyo uzun süredir:26:
Ovvvvvvvvvvv bilge-edim gelmişmerhaba güzellikler
kızlar nevreste ile fazla muhatap olmayın, mesaj sayısını en yükseğe çekmek istiyor
Ne yemeği:78::78:
İyi geceler
Kuzenin kalsa biraz kalmaz mı:26::26:
Merhaba bana yetişmeye çalışıyo
İyidir işte ne olsun, hayat :97:
Pınar niye gelmiyor acaba, ö.m atayım ona bir, herkesi çok özledim
Ovvvvvvvvvvv bilge-edim gelmiş
Unutunmu ben sana bi tavuk tarifi verdim onu yaptım canım ekleyemedim bu gün fırsat buldumNe yemeği:78::78:
İyi geceler
Tamam davetiye isterizTabi canım protokolde siz olacasınız açılışa belediye başkanı yapacak davul zurna eşliğinde
Hoşgeldinmerhaba güzellikler
İyi geceler
aman yarabbim senın mesaj sayını hiç fark etmemiştim daha önce
kızlar, kardelenle fazla muhatap olmayın
merhaba güzellikler
Bırakamıyorum sizi ben yedişemiyorumda
İyi geceler
aman yarabbim senın mesaj sayını hiç fark etmemiştim daha önce
kızlar, kardelenle fazla muhatap olmayın
Hoşgeldin
Bu topicte benden çok mesaj sayısı olanlar var
merhaba bilgem, nasılsın?
merhaba güzellikler
Bırakamıyorum sizi ben yedişemiyorumda
edin tabi canım yoksa nasıl bitiricem benn
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?