Nurofen cold içtim birtane şimdi ama ayağımda terlik bile yok, şıp şıp yere basıyorum sanki yaz geldi
Heeeee geldibitiremez ki
Seduş 34197
Veremedim :18: Sabah kalkınca düşüneceğim yine, gerçi anahatlarla belli de, çok yiyen insanlar değiliz zaten, ablamın arkadaşları da öyle, mangal var yanına pilav yapacağım mısırlı nohutlu... Püreye gerek varmı ? Karışık kızartma ve gavurdağı salatası yapacağım. Çoban salata ve Közlenmiş patlıcan biber salatası yapacağım. Tatlıya karar veremedim, daha ne eklemek lazım :26:
Nurofen cold içtim birtane şimdi ama ayağımda terlik bile yok, şıp şıp yere basıyorum sanki yaz geldi
Evet gördüler ödev başlasın
Benim de pazartesi akşamı misafirim var teyzem annem ve onların kuzeni
eline sağlık canım yorulmuşsundur bende silicem mutfak dolabı yaa..
o emr gelmesinl lütfen ödev bitene kadar
kim kandırıkçı ben mii misafirim vardı ayoll
canımm bizde seni özledik ama çok özlettiriyorsun sende kendini yaaa tel de yok ki konuşalım..
Geçmiş olsun canım sona yaklaştık gelecekhafta tam bitiyor artık açılış yapıp kurdele keseceğiz
:111::111::111:
Tamam inşaallah sesi çıkmazeline sağlık canım yorulmuşsundur bende silicem mutfak dolabı yaa..
o emr gelmesinl lütfen ödev bitene kadar
kim kandırıkçı ben mii misafirim vardı ayoll
canımm bizde seni özledik ama çok özlettiriyorsun sende kendini yaaa tel de yok ki konuşalım..
Bitiremez değilmi az ver bariHeeeee geldibitiremez ki
Seduş 34197
Veremedim :18: Sabah kalkınca düşüneceğim yine, gerçi anahatlarla belli de, çok yiyen insanlar değiliz zaten, ablamın arkadaşları da öyle, mangal var yanına pilav yapacağım mısırlı nohutlu... Püreye gerek varmı ? Karışık kızartma ve gavurdağı salatası yapacağım. Çoban salata ve Közlenmiş patlıcan biber salatası yapacağım. Tatlıya karar veremedim, daha ne eklemek lazım :26:
Küsecek vallahi, sorularıma cevap alabilirmiyim
Ben de çok çıplak basıyorum yere
Benim de pazartesi akşamı misafirim var teyzem annem ve onların kuzeni
Geçmiş olsun canım sona yaklaştık gelecekhafta tam bitiyor artık açılış yapıp kurdele keseceğiz
Berrin özür dilerim canım görmemişim seni, aşkolsun olmazmı, nasılsın ne var ne yokbana hoş geldin yokmuu gözdecim
Seda ne soracağım sana, benim kütüphanelerle ilişkim sadece üniversitede vardı. Şimdi ben gidip halk kütüphanesine üye olursam okumalık kitap alabiliyorum değil mi ? Birde mesela başka bir semtteki kütüphaneye üye olabilirmiyim, illaki kendi ikamet adresindekine mi üye olmak gerekiyor. Benim beğendiğim kütüphanenin kitap sayısı bizim semtteki kütüphanenin kitap sayısının tam iki katı, uzak yerdekine üye olsam olur mu ? Üyelikte ne lazımbiliyorum canım ama okuma fırsatım olmadı severim ben kalın kitapları başlayabilirim de yazın tatildeyken hali hazırda bekleyen bir kitabım var kütüphanede biraz işlerim var bitireym sakinliyim de başlıcam ona.
Eeeeeee huydur çeker, .... kokar derler, akrabalık böyle birşeyBen de çok çıplak basıyorum yere
Yapamazsın kiiiiihee kardelen inada mı bindiriyorsun yani hırs yapayım istiyorsun galiba ben bu çeneyle bitiremez miyim..
canım güzel menün gayet iyi yanii.. püreye gerek yok bence yaa..
bende hemen hava biraz ısınsın yalın ayak gezerim annem falan kızarlar hep bana terlik giy diye diye br hal olurlar üşütmemek lazım ayakları aslında yaz bile olsa öyle gezmemek lazım yumurtalıkları üşütmemek açısından.
Kalacaklar mı canımödev mi varmıs dicektimm gördüm ki varmıss
benimde teyzemle kuzenim gelecekk sonundaa
valla güsel olsu bende bittim yani sedacımm
oh ohh bizde gelelimm kkurdelen kesme töreninee
Tamam inşaallah sesi çıkmaz
Saat kaç oldu bitiremezsin ki
Bitiremez değilmi az ver bari
Bence gayet güzelPüreye gerek yok salataya ağırlık ver bence
ödev mi varmıs dicektimm gördüm ki varmıss
Ya geçen gün cevap yazdım cevabı beklemeden kapattım unuttumne sordun bi şey mi kaçırdım
ödev mi varmıs dicektimm gördüm ki varmıss
Tamam inşaallah sesi çıkmaz
Saat kaç oldu bitiremezsin ki
Bitiremez değilmi az ver bari
Bence gayet güzelPüreye gerek yok salataya ağırlık ver bence
Evde tamiratmı var, seda hoşgeldin, nevoş sende hoşgeldin, çok özledim sizi
Ortağım falan nerelerde beni soruyormu ?
Handan ablayla bugün telde konuştuk, rüyayla zaten hep konuşuyoruz. Pınar geliyormu ?
Maxi ?
yaa yorgunluğa değiyor onu görünce de bence camlarımı silince pek keyidlenirm uğraşırım ama tertemiz olunca da ohh derim valla.
kim ben mii hiç belli olmazz
Annemlerin kuzeni ilk defa geliyo banaaferin sana
misafi sayılmazlar canım onlarr..
hadi hayırlı uğurlu olsun canım kafanı toplaman zaman alacak ama.
ÇekmişizVallahi bazılarında var
Berrin özür dilerim canım görmemişim seni, aşkolsun olmazmı, nasılsın ne var ne yok
Seda ne soracağım sana, benim kütüphanelerle ilişkim sadece üniversitede vardı. Şimdi ben gidip halk kütüphanesine üye olursam okumalık kitap alabiliyorum değil mi ? Birde mesela başka bir semtteki kütüphaneye üye olabilirmiyim, illaki kendi ikamet adresindekine mi üye olmak gerekiyor. Benim beğendiğim kütüphanenin kitap sayısı bizim semtteki kütüphanenin kitap sayısının tam iki katı, uzak yerdekine üye olsam olur mu ? Üyelikte ne lazım
Eeeeeee huydur çeker, .... kokar derler, akrabalık böyle birşey
Açılışa davetlimiyiz
Kızlar çıktım çok ağır sitekardelen ogün dediğim yemeği ekledim ben
iyi geceler hepinizi öptüm
Vallahi bazılarında var
Berrin özür dilerim canım görmemişim seni, aşkolsun olmazmı, nasılsın ne var ne yok
Seda ne soracağım sana, benim kütüphanelerle ilişkim sadece üniversitede vardı. Şimdi ben gidip halk kütüphanesine üye olursam okumalık kitap alabiliyorum değil mi ? Birde mesela başka bir semtteki kütüphaneye üye olabilirmiyim, illaki kendi ikamet adresindekine mi üye olmak gerekiyor. Benim beğendiğim kütüphanenin kitap sayısı bizim semtteki kütüphanenin kitap sayısının tam iki katı, uzak yerdekine üye olsam olur mu ? Üyelikte ne lazım
Eeeeeee huydur çeker, .... kokar derler, akrabalık böyle birşey
Yapamazsın kiiiii
Kalacaklar mı canım
Kalanını yarın akşam yapsın
Hoşbulduk canım nasılsın
Rüyaya selam söyle gelsin artık
Açılışa davetlimiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?