- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Kızlar çıkayım ben, kötü hissettim kendimi
Bizim seneye canım
Hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın
Bende
Hem de ne karpuz
İyi geceler kızlar kocamdan komut geldigörüşürüz
Amin canıım sağolasın
21 mayısta kontrole gitcez bakalım kızım kaç kilo almış olcak
İyi gecelerİyi geceler kızlar kocamdan komut geldigörüşürüz
İyi gecelerKızlar çıkayım ben, kötü hissettim kendimi
Amin canıım sağolasın
21 mayısta kontrole gitcez bakalım kızım kaç kilo almış olcak
iyiim bende canım saolmasallah kısına kocaman olmuss
görüşürüz canım iiyi gecelerr
göbeğinden belli ki iyi kilo almış canımm
anlattığımla üzmedim seni umarım canım kendimizce destek olmaya çalışıyoruz ama başarılıda olamıyoruz sanırım ne yaşadığnıı hissettiğini insan kendi bilir ancak tabi ama iyi olacaksın arkadaşım inan buna iyi geceler :26:
İyi geceler
İyi geceler
Maşaallah canım kocaman olmuş
merhaba, kardelen 2 nevreste'ye bedel
Kocaman oldu yaDaha mı olmasın sütlerle yumurtalarla besliyom ben onu Günde 1 litre süt içiyom nerdeyse
Bu arada biraz önce deprem oldu burada bir vurdu geçti ama çok korktum eşimde uyuyordu ona seslendim hızlanacak sandım ama hızlanmadı geçti sandalyem baya sert sallandı birkaç saniye geçti hemen. :18:
Kocaman oldu yaDaha mı olmasın sütlerle yumurtalarla besliyom ben onu Günde 1 litre süt içiyom nerdeyse
Bu arada biraz önce deprem oldu burada bir vurdu geçti ama çok korktum eşimde uyuyordu ona seslendim hızlanacak sandım ama hızlanmadı geçti sandalyem baya sert sallandı birkaç saniye geçti hemen. :18:
Neresi orası:26:
ben cıkıorumherkese hayırlı gecelerr
maşallah canım iyi yapıyorsın 1 lt süt ha ay asla içemem sanırım şu anda hiç tüketmiyorum ama başlamam lazım tedavim başlayacak yaz ortası gibi alışsam iyi olur ama sade ve sıcak içemem sütü muz katıp içebiliyorum o da ancak bir bardak :26:
Eskişehir canım. Ya Kütahya'da oldu burada da hissedildi orada çok oluor çünkü yaknız ya hissediyoruz ya da burada oldu bakıcam şimdi rasathanenin sitesine :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?