Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Amin canıım sağolasın
21 mayısta kontrole gitcez bakalım kızım kaç kilo almış olcak

göbeğinden belli ki iyi kilo almış canımm

Kızlar çıkayım ben, kötü hissettim kendimi

anlattığımla üzmedim seni umarım canım kendimizce destek olmaya çalışıyoruz ama başarılıda olamıyoruz sanırım ne yaşadığnıı hissettiğini insan kendi bilir ancak tabi ama iyi olacaksın arkadaşım inan buna iyi geceler :26:

İyi geceler

İyi geceler

Maşaallah canım kocaman olmuş

Sağol nevoş teyzesi

Bu arada biraz önce deprem oldu burada bir vurdu geçti ama çok korktum eşimde uyuyordu ona seslendim hızlanacak sandım ama hızlanmadı geçti sandalyem baya sert sallandı birkaç saniye geçti hemen. :18:

Kocaman oldu ya Daha mı olmasın sütlerle yumurtalarla besliyom ben onu Günde 1 litre süt içiyom nerdeyse

maşallah canım iyi yapıyorsın 1 lt süt ha ay asla içemem sanırım şu anda hiç tüketmiyorum ama başlamam lazım tedavim başlayacak yaz ortası gibi alışsam iyi olur ama sade ve sıcak içemem sütü muz katıp içebiliyorum o da ancak bir bardak :26:

merkez burasıymış 3.3 olmuş ondan o kadar sert hissettim neyse ki uzun sürmedi :18:

ben cıkıorumherkese hayırlı gecelerr

İyi geceler canım

Valla benim kocaman bi bardağım var yarım litrelik
Sabah dolduruyorum kahvaltıda bitiyo, bi de akşam içiyorum, bu sıcakta soğuk soğuk iyi gidiyo

Ben ilk aylarda tiksinmiştim sütten, buranın yerel bi markası var, ben almadım da karşı komşum alıyodu, bi gün ona tatlı yaparken açtım kötü kötü koktu burnuma :120: 3-4 ay içemedim, sonra nesquikle içmeye başladım, en sonunda pınar buldum, şimdi sade içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…