Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bakalim deneyecegim .Yakinda bir Istanbul yapacagim o arada denemeyi dusunuyorum

kiraya veremeyiz ki abla ev miras ev bizim değil haber gelmezse istanbul yolcusuyuz herhalde hayırlısı olsun bakalım dediğim iş olursa zaten Bursada da kiraya çıkıcaz

Eki Görüntüle 710046

Eki Görüntüle 710047

Cimcimem

Bakalim deneyecegim .Yakinda bir Istanbul yapacagim o arada denemeyi dusunuyorum

Artık çoğu yerde lazerle yapıyorlar bunu,sen yaptır bakalım nasıl sonuç verecek bende düşündğm bir ara yaptırmak için

Semoş kocaman olmuş ya maşallah tam yemelik varya

Onu biliyorumda ek bir gelir olur diye düşündüm bunu hayırlısı olsun canım ya kafanıza hangisi yaıyorsa ona karar verin artık

Kardeleni göremiyom kaç gündür, kolu tamamen iyileştimi acaba:44:

Yooo burada ,sadece dun anneler gunu icin annecigine gidecekti.Kolu bandajli,alciya gerek kalmamis ama daha iyi diyordu.Ama yinede mesaj hizina yetisirken zorluyor diye begenip gececegim diyordu

Son düzenleme:
Yooo burada ,sadece dun anneler gunu icin annecigine gidecekti.Kolu bandajli,alciya gerek kalmamis ama daha iyi diyordu.Ama yinede mesaj hizina yetisirken zorluyor diye begenip gececegim diyordu

hımm anladım, aynı zamnalrda girmemişzi demekki

evet ortaaamm kazakları gerimi cıkartıcaz nee izmirin havasına güven olmas die bosuna dememişler
nasılsın ortaam benimmm

yok yok izmirin havasi hep guzeldir birkacgun boyle usutur sonra baslar yeniden yakmaya.Izmir bu ortaaam baska sehre benzemez

bend e idare eder yuvarlanip gidiyoz diyelim.sen usumek disinda iyisindir umarim

ayak seslerinimi duydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…