Afiyet olsun lisoşcum yarasın hemencecik yaptım yiyelim diye
Yarasınn dadlummm afiyet olsun
Semoşcum ne haber hayırlısı olsun canım döndün eve demisemoş ya aslında şimdiki evi kiraya verseniz nasıl olur ek bir gelir olur sizede bunuda düşünün bence
Lazer çözüm olacakmı ama bide bu var çay kahve mahvediyor zaten dişleri
Afiyet olsun lisoşcum yarasın hemencecik yaptım yiyelim diye
Yarasınn dadlummm afiyet olsun
Semoşcum ne haber hayırlısı olsun canım döndün eve demisemoş ya aslında şimdiki evi kiraya verseniz nasıl olur ek bir gelir olur sizede bunuda düşünün bence
Lazer çözüm olacakmı ama bide bu var çay kahve mahvediyor zaten dişleri
kiraya veremeyiz ki abla ev miras ev bizim değilhaber gelmezse istanbul yolcusuyuz herhalde hayırlısı olsun bakalım dediğim iş olursa zaten Bursada da kiraya çıkıcaz
Eki Görüntüle 710046
Eki Görüntüle 710047
Cimcimem
kiraya veremeyiz ki abla ev miras ev bizim değilhaber gelmezse istanbul yolcusuyuz herhalde hayırlısı olsun bakalım dediğim iş olursa zaten Bursada da kiraya çıkıcaz
Eki Görüntüle 710046
Eki Görüntüle 710047
Cimcimem
Bakalim deneyecegim .Yakinda bir Istanbul yapacagim o arada denemeyi dusunuyorum
Eki Görüntüle 710046
Eki Görüntüle 710047
Cimcimem
Kardeleni göremiyom kaç gündür, kolu tamamen iyileştimi acaba:44:
Yooo burada ,sadece dun anneler gunu icin annecigine gidecekti.Kolu bandajli,alciya gerek kalmamis ama daha iyi diyordu.Ama yinede mesaj hizina yetisirken zorluyor diye begenip gececegim diyordu
günaydınnnn
yagmurlu vee soguk bi hava dan
günaydınnnn
yagmurlu vee soguk bi hava dan
Gunaydin ortaaaaam
Suan Izmirli bir arkadasimla gorusuyodum tamda oda izmirin sogugundan ,yagmurundan bahsediyor
burasıda öyleGünaydın canım burasıda öyle dün o kadar güzeldi ki hava
evet ortaaamm kazakları gerimi cıkartıcaz nee izmirin havasına güven olmas die bosuna dememişler
nasılsın ortaam benimmm
evet ortaaamm kazakları gerimi cıkartıcaz nee izmirin havasına güven olmas die bosuna dememişler
nasılsın ortaam benimmm
Kardelen geldi
günaydın canım
Günaydın canım burasıda öyle dün o kadar güzeldi ki hava
burasıda öyle
bende kaldırmıştım hepsini
kardelen geliorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?