Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hoş bulduk Kahvaltı hazırladım şimdi kahvatı yapımıyorum

Oldum demi bu gidişlecanım bi lavobuyla dolap kaldı işte
afiyet olsun, kolay gelsin, amma bitmez işmiş. sana istek şarkı istedim. umarım dj arkadaş çalar

Hanim ablacigim gecmis olsun dis agrisi kotudur gerci agriyan her yer kotudeben Lisos idare eder Hayat cok SIKICI ,rutin

hımmm, ama paristesin kız, orda damı sıkıcı

Istek uzerine siradaki sarki Datlucadu adli dinleyicimizden Tanem dinleyicimize gidiyor

[video=youtube;rtGpYYyGOkI]http://www.youtube.com/watch?v=rtGpYYyGOkI[/video]

Geçmiş olsun ablam inşallah bi sorun çıkmadan hal olur

Çok gezdim bende osmanlı tuğralı şekerlikten alıtım sonunda
Banada hediye yok

Sağol tanemcim ,inşallah sorunsuz halledilir rahat çekilirde kurtulurum bende

Hanim ablacigim gecmis olsun dis agrisi kotudur gerci agriyan her yer kotudeben Lisos idare eder Hayat cok SIKICI ,rutin

Sağol lisoşcum ağrı yok allahtan rahatım yani geçen sene neler çektim dişten varya 6 ay kadar gittim geldim hep

Son düzenleme:
afiyet olsun, kolay gelsin, amma bitmez işmiş. sana istek şarkı istedim. umarım dj arkadaş çalar

hımmm, ama paristesin kız, orda damı sıkıcı

SIKINTI ruhunda olduktan sonra Paris,Newyork ..yada dunyanin en guzel yerindede olsan farketmiyor

Sağol lisoşcum ağrı yok allahtan rahatım yani geçen sene neler çektim dişten varya 6 ay kadar gittim geldim hep

Aman iyi cok sukur agri yoksa zaten agrimadan gitmeyi ogrenemiyoruz bizler doktora.Aslinda agiz herseyin baslangic yeri o yuzden iyi bakmak lazim

Aman iyi cok sukur agri yoksa zaten agrimadan gitmeyi ogrenemiyoruz bizler doktora.Aslinda agiz herseyin baslangic yeri o yuzden iyi bakmak lazim

evet öyle . dişten yana çok çok şükür bi sıkıntım olmadı, ama sürekli yara çıkar ağzımda . sonra boğazıma sıçrar boğaz ağrısı çekerim. diş etleirmde problem var galiba

Selam
Eşimin İstanbulda işe başlama durumu var Bir tane Bursa da var haber bekliyoruz olmazsa İstanbulda işe başlayacak eşim ama korkuyoruz aynı zamanda yapabilir miyiz orada diye işi bağcılarda olacak beylikdüzünde 1 artı 1 daireler var eşyalı öyle ev tutmayı düşünüyoruz şimdilik eşya taşımayalım diyoruz kafamız karışık İstanbuldaki işin maaşı yüksek özel sektör Bursadakinin daha düşük ama kurumsal devlet işi gibi :26:

Istek uzerine siradaki sarki Datlucadu adli dinleyicimizden Tanem dinleyicimize gidiyor

[video=youtube;rtGpYYyGOkI]http://www.youtube.com/watch?v=rtGpYYyGOkI[/video]
Bu şarkıbenim işler gibi uzun

Amin ablacığım
kötü olmuş , ne demek hediye yok

evet ya , peynirlede ne güzel olurdu
Yok tu bana hediye
Bu iş bide nekadar çok sarkı callarsınız bana

Ne kadar bakım olsada yine de oluyor ama neler geçirdim geçen sene varya 2 implant var 2 amelşayt yaptılar protez de var varda var yani

Cok haklisin ablacigim bazende dedigin gibi bakim disinda sebeplerdende gelisebiliyor bazi seyler bende beyazlatmak istiyorum lazerle malum sigara ,kahve renk degistiryor belli bir saatten sonra

selam

Bursa tabiki daha derli toplu,daha kolay bir sehir her ne kadar buyuk sehir olsada.Istanbul da keyiflidir ama severim benhayirlisi olsun sizler icin.tabiki denemek icin ilk etapta esyali bir ev tutup sonra emin olduktan sonra daha yerlesik bir duzene gecmek daha mantikli

hoş geldin canım. hayırlı olsun işler . özel yorcu olur galiba , çok para veriyolar ama insanı iliğini kemiğinide emiyolarhakkınızda hayırlsı olsun

oyyyy Sabah Sabah ellerine saglik ablam iyi dokmussun lokmalari

Afiyet olsun lisoşcum yarasın hemencecik yaptım yiyelim diye

ayyy şerbetli hemde bitirdin beni hanm abla . ellerine sağlık

Yarasınn dadlummm afiyet olsun

Semoşcum ne haber hayırlısı olsun canım döndün eve demi semoş ya aslında şimdiki evi kiraya verseniz nasıl olur ek bir gelir olur sizede bunuda düşünün bence

Bu şarkıbenim işler gibi uzun

Amin ablacığım

Yok tu bana hediye

Bu iş bide nekadar çok sarkı callarsınız bana

Cok haklisin ablacigim bazende dedigin gibi bakim disinda sebeplerdende gelisebiliyor bazi seyler bende beyazlatmak istiyorum lazerle malum sigara ,kahve renk degistiryor belli bir saatten sonra

Lazer çözüm olacakmı ama bide bu var çay kahve mahvediyor zaten dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…