afiyet olsun, kolay gelsin, amma bitmez işmiş. sana istek şarkı istedim. umarım dj arkadaş çalarHoş bulduk Kahvaltı hazırladım şimdi kahvatı yapımıyorum
Oldum demi bu gidişlecanım bi lavobuyla dolap kaldı işte
Hanim ablacigim gecmis olsun dis agrisi kotudur gerci agriyan her yer kotudeben Lisos idare eder Hayat cok SIKICI ,rutin
Geçmiş olsun ablam inşallah bi sorun çıkmadan hal olur
Çok gezdim bende osmanlı tuğralı şekerlikten alıtım sonunda
Banada hediye yok
Hanim ablacigim gecmis olsun dis agrisi kotudur gerci agriyan her yer kotudeben Lisos idare eder Hayat cok SIKICI ,rutin
kötü olmuş , ne demek hediye yokGeçmiş olsun ablam inşallah bi sorun çıkmadan hal olur
Çok gezdim bende osmanlı tuğralı şekerlikten alıtım sonunda
Banada hediye yok
evet ya , peynirlede ne güzel olurduLokma diyince aklıma izmir geldi sokak ta lokma yapıyp dağıtırlardı hep
Dadlu aç kalmaz diyon yani götürmüştür simitleridemi
afiyet olsun, kolay gelsin, amma bitmez işmiş. sana istek şarkı istedim. umarım dj arkadaş çalar
hımmm, ama paristesin kız, orda damı sıkıcı
Istek uzerine siradaki sarki Datlucadu adli dinleyicimizden Tanem dinleyicimize gidiyor
[video=youtube;rtGpYYyGOkI]http://www.youtube.com/watch?v=rtGpYYyGOkI[/video]
Sağol tanemcim ,inşallah sorunsuz halledilir rahat çekilirde kurtulurum bende
Sağol lisoşcumağrı yok allahtan rahatım yani geçen sene neler çektim dişten varya 6 ay kadar gittim geldim hep
SIKINTI ruhunda olduktan sonra Paris,Newyork ..yada dunyanin en guzel yerindede olsan farketmiyor
Aman iyi cok sukur agri yoksa zaten agrimadan gitmeyi ogrenemiyoruz bizler doktora.Aslinda agiz herseyin baslangic yeri o yuzden iyi bakmak lazim
kötü olmuş , ne demek hediye yok
evet ya , peynirlede ne güzel olurdu
Aman iyi cok sukur agri yoksa zaten agrimadan gitmeyi ogrenemiyoruz bizler doktora.Aslinda agiz herseyin baslangic yeri o yuzden iyi bakmak lazim
Bu şarkıbenim işler gibi uzunIstek uzerine siradaki sarki Datlucadu adli dinleyicimizden Tanem dinleyicimize gidiyor
[video=youtube;rtGpYYyGOkI]http://www.youtube.com/watch?v=rtGpYYyGOkI[/video]
Amin ablacığımSağol tanemcim ,inşallah sorunsuz halledilir rahat çekilirde kurtulurum bende
Sağol lisoşcumağrı yok allahtan rahatım yani geçen sene neler çektim dişten varya 6 ay kadar gittim geldim hep
Yok tu bana hediyekötü olmuş , ne demek hediye yok
evet ya , peynirlede ne güzel olurdu
Bu iş bide nekadar çok sarkı callarsınız bana
Ne kadar bakım olsada yine de oluyor amaneler geçirdim geçen sene varya 2 implant var 2 amelşayt yaptılar protez de var varda var yani
Bu şarkıbenim işler gibi uzun
Amin ablacığım
Yok tu bana hediye
Selam
Eşimin İstanbulda işe başlama durumu var Bir tane Bursa da var haber bekliyoruz olmazsa İstanbulda işe başlayacak eşim ama korkuyoruz aynı zamanda yapabilir miyiz orada diye işi bağcılarda olacak beylikdüzünde 1 artı 1 daireler var eşyalı öyle ev tutmayı düşünüyoruz şimdilik eşya taşımayalım diyoruz kafamız karışık İstanbuldaki işin maaşı yüksek özel sektör Bursadakinin daha düşük ama kurumsal devlet işi gibi :26:
Selam
Eşimin İstanbulda işe başlama durumu var Bir tane Bursa da var haber bekliyoruz olmazsa İstanbulda işe başlayacak eşim ama korkuyoruz aynı zamanda yapabilir miyiz orada diye işi bağcılarda olacak beylikdüzünde 1 artı 1 daireler var eşyalı öyle ev tutmayı düşünüyoruz şimdilik eşya taşımayalım diyoruz kafamız karışık İstanbuldaki işin maaşı yüksek özel sektör Bursadakinin daha düşük ama kurumsal devlet işi gibi :26:
oyyyy Sabah Sabahellerine saglik ablam iyi dokmussun lokmalari
ayyy şerbetli hemdebitirdin beni hanm abla . ellerine sağlık
Selam
Bu şarkıbenim işler gibi uzun
Amin ablacığım
Yok tu bana hediye
Cok haklisin ablacigim bazende dedigin gibi bakim disinda sebeplerdende gelisebiliyor bazi seylerbende beyazlatmak istiyorum lazerle malum sigara ,kahve renk degistiryor belli bir saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?