Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

yok yok izmirin havasi hep guzeldir birkacgun boyle usutur sonra baslar yeniden yakmaya.Izmir bu ortaaam baska sehre benzemez

bend e idare eder yuvarlanip gidiyoz diyelim.sen usumek disinda iyisindir umarim

ayak seslerinimi duydun
evet , giymiş leopra desenli ince topukluyu

nasılsınn datalumm

evet dün güseldi arada bulutlandı aslında sabah ezann da bastırdı yagmur sanırım böle devam edecek

evet cıkartımm artık bi tane üşüorum cok
iyiiym canım. çayımı içiyom, sen nasılsın

yok yok izmirin havasi hep guzeldir birkacgun boyle usutur sonra baslar yeniden yakmaya.Izmir bu ortaaam baska sehre benzemez

bend e idare eder yuvarlanip gidiyoz diyelim.sen usumek disinda iyisindir umarim

ayak seslerinimi duydun

izmiri bana anlatıon ortaaamm bakımm sen izmirde yasadın sanırım daha önce ne zaman canımm ben iyiim hasta diil hava sogudu bende üşüdüm canımm serin hava canım benim kıs yasıoruz sankii:26:

burasıda öyle

bende kaldırmıştım hepsini

Düelmedi gitti havalardaa

nasılsınn datalumm

evet dün güseldi arada bulutlandı aslında sabah ezann da bastırdı yagmur sanırım böle devam edecek

evet cıkartımm artık bi tane üşüorum cok

2 gün harikaydı hava nasıl sıcaktı varya bugün de kapalı işte

izmiri bana anlatıon ortaaamm bakımm sen izmirde yasadın sanırım daha önce ne zaman canımm ben iyiim hasta diil hava sogudu bende üşüdüm canımm serin hava canım benim kıs yasıoruz sankii:26:

yok yasamadim canim ama cok sevdigim insanlar vardir orda birde sempatim var izmire karsi

hani bana desen anlarim leopar desenli ince topukluyuda kardelen giymez oyle seyler diye dusunuyorum o babet sesleri olmasin
bugün vamp görünmek istemiş

ben burda cam sildim diye yağıyo , ama oralar neden yağıyo bilmem
yok yasamadim canim ama cok sevdigim insanlar vardir orda birde sempatim var izmire karsi

bi ben ısınamadım İzmire neden acaba :26: istanbuldan sonra yavan geldi bana ama kendine has bir havası var o ayrı

evet , giymiş leopra desenli ince topukluyu

iyiiym canım. çayımı içiyom, sen nasılsın

bende annemi bekliorum kahvaltı yapacaktım tam gel die aradı ben hazırladım sen gel dedim bekliorum annemi

sizin oralarda bzim burası gibi desene ablacım

anlıorum seni canımm ben hep derim izmirden baska bi yerde yasayamm sanırım ortaamm baska dır izmir

oh ana kız ham yapacanız , afiyet olsun

Bendede öyl olur cam silerim yağmur yağar hemen
3 gündür aralıksız yağdı, her oda için bir gün diyom

neyi yavan geldi bakamm gerci ben istanbula hiç gitmedim de

öyle valla canım yağmur yok ama kapalı sadece burası

neyi yavan geldi bakamm gerci ben istanbula hiç gitmedim de

istanbulun kargaşasını, girntisini çıkıntısını, coşkusunu bulamdım İzmirde. genelde bornovaya iner ordan karşıyaka geçer gezerdik. çok düz geliyodu bana belkide çok bi yerine gitmediğim içindir. ama İstanbulda çok farklı bir atmosfer vardı. curcuna, telaş, aksiyon

Günaydınnnnnn

Kocam uyandı yaaaa

Lakecim nice yıllara

Handan abla geçmiş olsun

Datlum berrinim tanem

Çıkıyorum gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…