evet , giymiş leopra desenli ince topukluyuyok yok izmirin havasi hep guzeldir birkacgun boyle usutur sonra baslar yeniden yakmaya.Izmir bu ortaaam baska sehre benzemez
bend e idare eder yuvarlanip gidiyoz diyelim.sen usumek disinda iyisindir umarim
ayak seslerinimi duydun
iyiiym canım. çayımı içiyom, sen nasılsınnasılsınn datalumm
evet dün güseldi arada bulutlandı aslında sabah ezann da bastırdı yagmur sanırım böle devam edecek
evet cıkartımm artık bi tane üşüorum cok
önce ayak sesleri geliyo, giymiş yine topuuklulraıkız yeni düştün çıkar onları ayağından
yok yok izmirin havasi hep guzeldir birkacgun boyle usutur sonra baslar yeniden yakmaya.Izmir bu ortaaam baska sehre benzemez
bend e idare eder yuvarlanip gidiyoz diyelim.sen usumek disinda iyisindir umarim
ayak seslerinimi duydun
evet , giymiş leopra desenli ince topukluyu
iyiiym canım. çayımı içiyom, sen nasılsın
burasıda öyle
bende kaldırmıştım hepsini
nasılsınn datalumm
evet dün güseldi arada bulutlandı aslında sabah ezann da bastırdı yagmur sanırım böle devam edecek
evet cıkartımm artık bi tane üşüorum cok
önce ayak sesleri geliyo, giymiş yine topuuklulraıkız yeni düştün çıkar onları ayağından
evet evet bend e gordum geliyooooooorrr
izmiri bana anlatıon ortaaamm bakımmsen izmirde yasadın sanırım daha önce ne zaman canımm ben iyiim hasta diil hava sogudu bende üşüdüm canımm serin hava canım benim kıs yasıoruz sankii:26:
bugün vamp görünmek istemişhani bana desen anlarim leopar desenli ince topukluyuda kardelen giymez oyle seyler diye dusunuyorum o babet sesleri olmasin
ben burda cam sildim diye yağıyo , ama oralar neden yağıyo bilmemDüelmedi gitti havalardaa
2 gün harikaydı hava nasıl sıcaktı varya bugün de kapalı işte
yok yasamadim canim ama cok sevdigim insanlar vardir orda birde sempatim var izmire karsi
ses var görüntüü yok dahaa
evet ortammm
evet , giymiş leopra desenli ince topukluyu
iyiiym canım. çayımı içiyom, sen nasılsın
Düelmedi gitti havalardaa
2 gün harikaydı hava nasıl sıcaktı varya bugün de kapalı işte
yok yasamadim canim ama cok sevdigim insanlar vardir orda birde sempatim var izmire karsi
bugün vamp görünmek istemiş
ben burda cam sildim diye yağıyo , ama oralar neden yağıyo bilmem
bi ben ısınamadım İzmire neden acaba :26: istanbuldan sonra yavan geldi bana ama kendine has bir havası var o ayrı
oh ana kız ham yapacanız , afiyet olsunbende annemi bekliorum kahvaltı yapacaktım tam gel die aradı ben hazırladım sen gel dedim bekliorum annemi
sizin oralarda bzim burası gibi desene ablacım
anlıorum seni canımm ben hep derim izmirden baska bi yerde yasayamm sanırımortaamm baska dır izmir
3 gündür aralıksız yağdı, her oda için bir gün diyomBendede öyl olur cam silerim yağmur yağar hemen
bugün vamp görünmek istemiş
ben burda cam sildim diye yağıyo , ama oralar neden yağıyo bilmem
bi ben ısınamadım İzmire neden acaba :26: istanbuldan sonra yavan geldi bana ama kendine has bir havası var o ayrı
bende annemi bekliorum kahvaltı yapacaktım tam gel die aradı ben hazırladım sen gel dedim bekliorum annemi
sizin oralarda bzim burası gibi desene ablacım
anlıorum seni canımm ben hep derim izmirden baska bi yerde yasayamm sanırımortaamm baska dır izmir
oh ana kız ham yapacanız , afiyet olsun
3 gündür aralıksız yağdı, her oda için bir gün diyom
neyi yavan geldi bakammgerci ben istanbula hiç gitmedim de
Günaydın kızçeleriiiiiimmmmm
Bugün benim doğum günüm
bugüne yeni geldi, birazdan görümtüde gelir merak etme
oh ana kız ham yapacanız , afiyet olsun
3 gündür aralıksız yağdı, her oda için bir gün diyom
öyle valla canımyağmur yok ama kapalı sadece burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?