Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

selam kızlarr bugun gıremedım komsularla kayserı mantısı sıktık...daha dogrusu sıkmaya calıstık cocuklarından fırsat bulupta

yemegede patates kızarttım..baskada bısı yok bugun boyle olsun..

herıf gelcek sımdı amannnnnn sımdı kım kalkıp sofrayı kuracak

Rabiş akşam ödevin varmış 20 sayfa kaçta gelirsin
Selam kızlar
Temizlik yaptım bugün öldüm hatta bitti

mantilardan bi pisirimlk sende alip eve getireydin

hosgeldin tokyom nasilsin

bende birazdan cikicam sofra icin

Selam kızlar

selammm....hosgeldın.... ohooo benım temızlık bıttı bıle...bırtek avızeler kaldı onları sılecem..

Selam kızlar

ödevimmi varmis benim niye haberim yok
bilemiyorumki nevosum birsey olmassa erken gelirim erken dedigimde 9 dn asagi olmayabilir

güle güle kirlet nevosum

begen beni rabia

ama sen bizi begenmiyon artikin

mantilardan bi pisirimlk sende alip eve getireydin

hosgeldin tokyom nasilsin

bende birazdan cikicam sofra icin

bebegım mantılardan bana sıktık..10 buzdolabı posetı cıktı..ama sımdı onca emegı nasıl bır cırpıda yıyebılırm yanı ben yaaa olurmu oyle şeyy...

bilemiyorumki nevosum birsey olmassa erken gelirim erken dedigimde 9 dn asagi olmayabilir

güle güle kirlet nevosum

sıteye godru duzgun bakıyonmu desene..ama bundan sonra ıslerı yoluna koycam artık

bebegım mantılardan bana sıktık..10 buzdolabı posetı cıktı..ama sımdı onca emegı nasıl bır cırpıda yıyebılırm yanı ben yaaa olurmu oyle şeyy...

sende benim gibisin kiyamiyon 5 poseti bana yolliver adres verimde kardes payi yapalim

selammm....hosgeldın.... ohooo benım temızlık bıttı bıle...bırtek avızeler kaldı onları sılecem..
Hoşbulduk nehaber hayırsızEllerine sağlık canım ben tembelimCanım perdeleri yeni aldım onların gelmesini bekledimCamları sildim yağmur yağdı

güle güle kirlet nevosum

Aaaa haberin yok mu artık varTamam daha geç gelme ben burdayımSağol canım çok yoruldum
Nehaber

bileydim gece gelirdim haberi almamak icin burda olun yalniz birakmayin beni

iyiyim nevosum sen nasilsin aksam yemegini yicez simdi cikmam lazim

bileydim gece gelirdim haberi almamak icin burda olun yalniz birakmayin beni

iyiyim nevosum sen nasilsin aksam yemegini yicez simdi cikmam lazim

Eşim yok Allahtan birşey olmazsa burdayım:)
İyiyim canım sağolTamam afiyet olsun bizde öyle bakıp çıkacağım sen,i yakalayayım dedim

tatli cadim hosgeldin ama gec geldin ben cikiyorum sonra ödev icin gelicem burda ol

Eşim yok Allahtan birşey olmazsa burdayım:)
İyiyim canım sağolTamam afiyet olsun bizde öyle bakıp çıkacağım sen,i yakalayayım dedim

fena yakaladin sagol balim

ödevde görüsürüz simdilik hoscakalin

tatli cadim hosgeldin ama gec geldin ben cikiyorum sonra ödev icin gelicem burda ol

fena yakaladin sagol balim

ödevde görüsürüz simdilik hoscakalin

sanırım 10.30 kadar burda olurum ben de yalnızım eşim yok seni yakalayamadıgıma üzüldüm şimdii
spor muyapsam acaba ben biras balımm

Kızlarr napıyorsunuz. Ben yoğunum ya son zamanlarda işyerinde çok bir de midem ağrıyor bu aralar neyse eve geldim yemek yedik, çamaşırlarım var ütülenecek sonra banyo yapıcam yarın dr gidicem ön görüşmeye testlet falan varsa yapılacak yapılsın bir an önce dedik öyle işte. Gelebilirsem gelirim öptümm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…