Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

iyiim canım bende eşim mesayiye kalmıs yalnız canım sıkıldı kimsede yok
sen nasılsınn neler yaptın canım

Benim eşimde işte
Tanemin konusuna yazmıştım kopyalıyorum
Selam
Öldüm bittim bugün
Yatak odası camlarını ve duvarlarını sildim.Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildim,toz aldımAvizeyi ve kapısını sildim
Çocuk odası camlarını ve duvarlarını sildim...Balkonunu yıkadımOdanın şekllini değiştirdim Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadım.kapısını ve avizeyi sildim yerlerini sildim
Oturma odası duvarları ve camlarını sildimKapısını sildim Eşim pcnin ve tvnin tüm parçalarını söktü tozu alındı yeniden takıldı odanın şekli değişti...Perdelerimi yeni aldım onları taktım eskileri yıkadımYerleri sildimAvize kaldı ben bittim gerisi yarın inşaallah

yorucu bi gün gecirmissin canım ellerine saglık bahar temizligi aradan cıkmıs desene
tanem konu acmıs ben görmedim nedense ben cok gec haberdar oluorum herseyden

yorucu bi gün gecirmissin canım ellerine saglık bahar temizligi aradan cıkmıs desene
tanem konu acmıs ben görmedim nedense ben cok gec haberdar oluorum herseyden

Hemde nasıl cuma akşama kadar böyle günler beni bekliyor
Tanemin bir sürü yeni konusu var faydalı bilgilerde profilinden bulabilirsin

Hemde nasıl cuma akşama kadar böyle günler beni bekliyor
Tanemin bir sürü yeni konusu var faydalı bilgilerde profilinden bulabilirsin

her gün temizlik var desene canımm şimdiden kolay gelsinn
en kısa zaman da bakayım bende bilgileneyim

sen bulursun güsel tarifler ben bekliorum heyecanla
bende sekerpare yapmak istiorum ne zamadır ama yemekden korktugum için yapmıorum canım

Sağol canım Temizlik yapıyorum umarım halim kalır özenirim
Benimde hatta cumaya düşünüyorum yapabilirim çok severim

Sağol canım Temizlik yapıyorum umarım halim kalır özenirim
Benimde hatta cumaya düşünüyorum yapabilirim çok severim

yaparsan senden alırım hem tarifinii netden cok baktım ama kafama yatmadı
kiminde pudra sekeri var kiminde yok annemde revanı yap demişti hattta

yaparsan senden alırım hem tarifinii netden cok baktım ama kafama yatmadı
kiminde pudra sekeri var kiminde yok annemde revanı yap demişti hattta

Ben şeker kullanıyorum pudra şekeri değil genelde güzel oluyor amaRevanide güzel oluyor eşim çok severAma sen yalnızsın şekerpare yaparsan çok olur..İstersen pişir birazını bir kaba koyup buzluğa at sonra çıkartıp şerbet dökersin..İstediğin kadarınada şerbet dökersin

evet canım yapıp ucundan azcık alıorum gerisini anneme götürüorum benn masallah annem de ertesi gününe kalmıor
ay bak konustukca canım bişiyler yemek istedi agzım sulandı ne olacak benim bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…