Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kardelencim sen nasılsın, güzel gelinim napıyo
Gelinin iyi dün gece çok korktuk jetler üzerimizden geçti silah sesleri falan hiç uyumadık Ayris de bi uyudu bi uyandı bugün yazlığa gidecektik iptal ettik yollar ne durumda bilmiyoruz artık hafta ortası bi gün

Benim damadım nasıl

Selam kızlar ben geldim 2 gündürde hastaneye gidip geliyorum dün ayağıma iğne yapıldı ağrısı için,bugünde kemik ölçümü oldu kemik erimesiçıktı...Kısacası bitkisel hayata girmediğim kaldı yani mamografide çekildi oda haftaya belli olacak...

Düğünü yaptık geldik biraz sönük geçti olaylardan dolayı sinirler tavan hepimizde ....

Geçmiş olsun abla evlendirdin geldin kızını ne yaptın ağladın mı şimdi iyi misin
Biz de yazlığa geldik ama çok sönük buralar kimsenin keyfi yok

Geçmiş olsun abla evlendirdin geldin kızını ne yaptın ağladın mı şimdi iyi misin
Biz de yazlığa geldik ama çok sönük buralar kimsenin keyfi yok

Sağol hayatım,sönük geçti herşey yaşanan olaylar filan işte,ağlamamak mümkünmü..
Cumartesi geliyorlar pazarda dönecekler evlerine..
Kimsenin keyfi kalmadı artık olaylardan dolayı..

Olsun buna da şükür şehir dışında okuması iyi olmuş alıştırmış beni biraz

Aynen damat ısrarla benimde gelmemi istiyormuş,yok olmaz dedim daha erken gitmek için..
Biraz daha yanlız kalsınlar alışsınlar birbirlerine..
Şimdi ev ortamı daha farklı ama sorumluluk var işin içinde,bakalım artık neler yaşayacak

O yukardaki beni seni olacak yanlış yazmışım gözümün biri hala problemli

Hemen gidilmez erkek tarafı dedikodu yapar alışır zamanla merak etme

O yukardaki beni seni olacak yanlış yazmışım gözümün biri hala problemli

Hemen gidilmez erkek tarafı dedikodu yapar alışır zamanla merak etme

Tahmimn ettim zaten çaktırma boşver gözün ne halde tedavi devam ediyormu hala
Aynen ya dn dediz zaten onlardan biri gelse bende kızarım dedim
Ayris nasıl iyimigene yaramazlığa devam ediyordur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…