Evet ilk defa kış gelmesin istiyorumBoşver bahçenin keyfini çıkarsın bol bol oynasın eve gidince bu imkanı bulamayacak..
Sağol hayatım tşkler
Evet ilk defa kış gelmesin istiyorum
MalesefGelecek ama kaçarın yokkkkk
Malesefekimde dönmeyi düşünüyorum hatta ısıtma sistemi yapıp burada yaşamayı bile düşündüm
Şu anda bile öyle abla milletin izinler iptal olunca çok sakin kaldı burası hele akşamları var ya 8 den sonra hayat bitiyo tam emekli kasabasıKışın zor olur hemde pek kmseler olmaz kalma bence gel evine daha rahat edersin
Şu anda bile öyle abla milletin izinler iptal olunca çok sakin kaldı burası hele akşamları var ya 8 den sonra hayat bitiyo tam emekli kasabası
Tamam siz de kış tatili yapınAhaaaa tam kocama göre orası demekki sen gelice biz gelelim orayaaa
Tamam siz de kış tatili yapın
Sen gelince biz gidelim dedin ya onun için dedimKışın napıyım orada yazları değişimli gelirizzz bizdeeee
Sen gelince biz gidelim dedin ya onun için dedim
Ayrisin eline açma verdi annem geliyo bana da yediriyo çok ters bi durum var ortadaannem diyo ki kızım o bile acıdı iskelet haline
Hayır ben ekime kadar burdayım2hafta filan kal dön evine biz gidelim hemnnn
Oyyyyy ne tatlı olmuştur şimdi, biliyor tabi annesi hemen ııyyykkkkkk diyecekkk
Hayır ben ekime kadar burdayım
Bana kakalamaya çalışıyohayatta yemem sıcakken yerim ama soğuyunca ıyyyyyykkk
Yok yemem börek falan olsa neyseNeyse öyle olsun bakalım.
Açma soğuk sıcak yenirrrrr yesene sendeeeeee
Yok yemem börek falan olsa neyse
IyyykkkkkBakkkkk geliyor soldan soldannnnnn
Iyyykkkkk
Ben şu anda kaç kiloyum biliyo musun hep Ayrisin peşinde koşmaktan
Yok 48 kiloyumKesi 45 oldun demiiiii benden vereyimmi sana azcukkkk
Yok 48 kiloyum4-5 kilo alayım senden
Abla menapozdan sonra kaç kilo aldın benim emoşta geldi annemlerle hem evi toparlıycak hem de tatil yapıyo o 10 kilo almışSeve seveeee yolluyorummm
Abla menapozdan sonra kaç kilo aldın benim emoşta geldi annemlerle hem evi toparlıycak hem de tatil yapıyo o 10 kilo almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?