Tedavim bitti kontole gidiyorum görme oranı% 70 e kadar çıktı tansiyonuma dikkat etmem lazımTahmimn ettim zaten çaktırma boşvergözün ne halde tedavi devam ediyormu hala
Aynen ya dn dediz zaten onlardan biri gelse bende kızarım dedim
Ayris nasıl iyimigene yaramazlığa devam ediyordur kesin
Tedavim bitti kontole gidiyorum görme oranı% 70 e kadar çıktı tansiyonuma dikkat etmem lazım
Ayris bir felaket hiç durmuyo sürekli bahçeye çıkmak istiyo gece uyanınca bile
Rüya görüyo galiba bak bu aklıma gelmemiştiÇok dikkat etmek lazım gene oranlar yükselmiş buda çok iyi bir gelişme..
Anaaaa rüyasında bile bahçeyi görüyor demekki kerataa yaaaa,wiliii ne alemdeeee
Rüya görüyo galiba bak bu aklıma gelmemiştişimdi de camdan avazı çıktığı kadar bağırıyo atacaklar bu siteden bizi
Wili buradaydı gitti
Ben biraz bahçeye çıkarayım gelirim yine
Benim kafam şişiyo millet nasıl tahammül etsinKesin rüya görüyordur onun etkisi zatenhahaaaaaaaaaa alem bu kızzz varyaaa
Tamam canım görüşürüz kendinie iyibakın
Benim kafam şişiyo millet nasıl tahammül etsin
Hayatta vermemVer komşulara gitsin birazda onlar baksın
gunaydin insallah is gorusmesi iyi geçmiştirGünaydınlar huuuuuu nerdesiniz,dün kızçem gitti bugünde iş görüşmesine gidecek bakalım ne olacak..
gunaydin insallah is gorusmesi iyi geçmiştir
Tünaydın abla annemler geldi gezip duruyoruzGünaydınlar
Tünaydın abla annemler geldi gezip duruyoruzAyrisle evde oturmak kabus dışarısı daha iyi
Nasıl geçmiş kızının görüşmesi
Hiç durmuyo sürekli bahçede zaten içeri girince kıyamet kopuyoSelam hayatım ne habersin,ohhhh ne güzel keyfini çıkarın güzelcene..
Evde durmuyor demi kerata
Bu hafta belli olacak,sadece genel birgörüşme yapılmış bakalım ne olacak
Hiç durmuyo sürekli bahçede zaten içeri girince kıyamet kopuyokışın ne yapıcaz bakalım
Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?