Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bir zor durumda bıraktı ki beni manyakmıdır nedir? Biliyorsun elifim ayrılmış gibi birşeydik konuşmuyorduk, bir girdim kapıdan içeri babamla bir koyu muhabbet bir koyu, kalakalmışım öyle, annemi mutfağa çektim, ne oluyor dedim kızım sen gelmeden yarım saat önce geldi, size anlatacaklarım var demiş kendini tanıtmış hayatını anlatmış, sonrada isteyivermiş beni, elbette abimle annemde gelecek ama ben sizinle tanışmak istedim dayanamadım demiş, hasbinallah venimelvekil ya, babamda kalmış öyle oğlum ben şimdi cevap veremem sana gözdemle başbaşa konuşmalıyım demiş, sonra doğumgünü pastamdan yedi, kalktı müsadenizle gözdemle bir 20 dakika sahile inebilirmiyiz dedi, mecbur indim bende sesimi çıkarmadım, evlenme teklif etti bana yalnızken, '' ben son olanlardan sonra emin değilim duygularımdan, özür dilerim'' dedim. ben çokmu katılaştımki kimseye güvenemiyorum yaaa

Ne kadar cesurmuşakannehir

Neden duygularından emin değilsin canım bi şans verseydinbilmiyorumkismile

Ne kadar cesurmuşakannehir

Neden duygularından emin değilsin canım bi şans verseydinbilmiyorumkismile

Duygularımdan eminim aslında ömürümde elifim bilir, bende diğer 2 ilişkimden kalan bir güven eksikliği oluştu, her an bırakıp gidebilecekmiş gibi hissediyorum. Aslında kendi kendine yetebilen bir insanım ama, üzülmeye tahammülüm yokmuş gibi geliyor artık, ben evlilikten korkmaya başladım, benim gibi keskin tavırlı birine göre değil belkide bilemiyorum, bilenemiyorum ben-bıçak taraflarım çok çıkıyor ortaya, mesela pat diye söylerim ben karşımdaki kim olursa olsun, köprüyü geçene kadar durumu hiç olmaz bende, ne hissediyorsam ne düşünüyorsam o an söylemeliyim sonra çok rahatsız oluyorum, alttan alma huyumda yok ilişkilerde, bilemiyorum yaaa, bana çok uysal efendi biri lazım herhalde, cadıyım ya -tatlicadiarzu-

Babamda ''aferin çocuğa açık yürekliymiş , bu devirde kimse gelip durumum şu böyle böyle olabilir ailemde gelecek ama önce beni ayrıntılı tanımanızı istedim demez'' diyor, hey yarabbim hemende herşeyi beğenir şu babam. Bana sordu, ben daha evlenmeye karar veremedim babacığım, sen ona bakma bir heyecanla gelmiş sanırım şuan sadece birbirimizi tanıyoruz dedim. Allahtan annem de babamda çok anlayışlı insanlar

vay maşallah :1shok:

geçmişin eksileri geleceğin artılarını etkilemesin simoşum

Seninki nasıl peki sinirli mi öyleyse ikiniz olmaz zaten yersiniz birbirinizi

biraz alttan almadan evlilikler yürümüyo malesef simoşum

diğer 2 ilişkinde yaşadıkların kötüydü evet ama bu enişte bi şansı daha hakediyo gbi :jeyyar:

Slm meldoşum geçmiş olsun elektrik çarpmış:teselli:

Sinirli değil aslında kızlar ama , mesela biriktirme huyu çok lmaz: bende yoktur mesela o, ben hemen söylerim iyi-ya da kötü direkt söylerim söylemezsem oturduğum yer bile batar, mesela geçenlerde facebookta bir resmime üniversiteden bir arkadaşım yorum yazmış bende cevap verdim diye 3 gün soğuk davrandı bana, pek belli olmuyordu aslında soğukluğu ama parmağımı basamadım bir buzzz gibilik durumu vardı, 3 gün sonra söyledi sebebini, bu huy beni tedirgin ediyor... Sonra yurtdışında yaşamış yıllarca, gene güzel bir iş teklifi olursa gideriz diyor, oysaki ben türkiyeden başka yerde yaşamak istemiyorum şimdilik, annemin kokusunu almadan duramamki ben mafoldumben birde 1 tane çok cadı bir ablası var, o sorun...

gözü kara çocuğun bravo ne cearetli

hg meldoşolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan
Slm meldoşum geçmiş olsun elektrik çarpmış:teselli:
kaldı 7 canımm :roflol::roflol:

armudun sapı üzümün çöpü ablayı da sorun etme
ben nelerle uğraştımmm guclubacismileguclubacismile

Senin işin zor bayağı inceliyosun ablasına kadarboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…