Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

simoş sen mi çok mantıklı harekt ediyon yoksa ben mi çok mantıkszım bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

simoş sen mi çok mantıklı harekt ediyon yoksa ben mi çok mantıkszım bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Bende kendimi öyle hissettim..Ama bi de şu var insan yaş ilerledikçe daha çok inceliyo heralde..kaydirigubbakcemile3

Ben de giderim yurtdışına benim eşiminde var öyle planları onun için çocuk istemiyo yaboshayallersmile

Ya evet ya neden herşeyi kurcalıyorumki ben yaaaaaaaaaaaa :mymeka:
sağlam basmak istiyorum belkide ondan, pat diye resti çekerim çünkü...
evlenince ömür boyu sürsün hem sevgiyle hem saygıyla istiyorum... iyice tanımak istiyorum-her huyuna-her davranışına kefil olup, altına imzamı atacak kadar içini dışını bilmek istiyorum :bbo: offf arkadaş seçimimdede böyleyimdir, acaip elerim, çok sağlam dostlarım vardır, yılların dostları ama bütün bunlardan sonra ne yaparsak yapalım yıkılmaz, o güveni içinde sağlamlaştırmak önemli sanırım

Aileme çok düşkünümdür ben eyvahedigeldismile öyle başları sıkıştığında, rabbim ağzımdan yel alsın ama birşey olduğunda allah korusun hastalandıklarında en fazla 1 saatlik mesafede olmalıyım eyvahedigeldismile
3 dili anadili gibi konuşabiliyor berkan, iş arıyor 2 aydır, birkaç yer oldu, maaşını beğenmedi anlaşamadı, şimdi de türkiyede istediğimiz gibi iş yok işte hayatım yeni bir proje olursa ya rusya da ya fransa da ya da avustralyada olacakmış, alışkanlıklarımı yıllardır edindiğim biriktirdiğim dostlarımı ailemi elimin tersiyle itermişim gibi geliyor mafoldumben

yaşa, kız, sinirlen, tekrar tekrar aşık ol eşine simoşum :asigim:

takma bu kadar herşeyi kapat arada gözlerini

adananın en işle caddesi bir kalabalık bir kalabalık
ben otobüsteyimmm aaa Orhan GENCEBAY DEDİMMM ohaoldumsmile
adana da ünlüyü yolda görmek ii oluyor herkes dediğim yöne baktı
orhan gencebaymış ama vodafone reklam maketini yola koymuşar lensleri takmamışım
rezil oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…