- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
adananın en işle caddesi bir kalabalık bir kalabalık
ben otobüsteyimmm aaa Orhan GENCEBAY DEDİMMM ohaoldumsmile
adana da ünlüyü yolda görmek ii oluyor herkes dediğim yöne baktı
orhan gencebaymış ama vodafone reklam maketini yola koymuşar lensleri takmamışım
rezil oldummm
Bebişimi babasıda sevse
adananın en işle caddesi bir kalabalık bir kalabalık
ben otobüsteyimmm aaa Orhan GENCEBAY DEDİMMM ohaoldumsmile
adana da ünlüyü yolda görmek ii oluyor herkes dediğim yöne baktı
orhan gencebaymış ama vodafone reklam maketini yola koymuşar lensleri takmamışım
rezil oldummm
ailene bukadar düşkün bir insanın uzağa gitmesi zor oluyor ben adana içinde annemlerden uzak kalmayım dye evi değiştirmedimAileme çok düşkünümdür ben eyvahedigeldismile öyle başları sıkıştığında, rabbim ağzımdan yel alsın ama birşey olduğunda allah korusun hastalandıklarında en fazla 1 saatlik mesafede olmalıyım eyvahedigeldismile
3 dili anadili gibi konuşabiliyor berkan, iş arıyor 2 aydır, birkaç yer oldu, maaşını beğenmedi anlaşamadı, şimdi de türkiyede istediğimiz gibi iş yok işte hayatım yeni bir proje olursa ya rusya da ya fransa da ya da avustralyada olacakmış, alışkanlıklarımı yıllardır edindiğim biriktirdiğim dostlarımı ailemi elimin tersiyle itermişim gibi geliyor mafoldumben
eline alsınBebişimi babasıda sevse
Koptuuuuuuummmm kız gülmemek için zor tuttum kendimi:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben sık sık yaprım bunu herşeye sazan gibi atlarımm
otobüs vukatlarım çoktur
Ben de ıhlamur içmiycem cola alayım
:içelim::içelim:Ben de ıhlamur içmiycem cola alayım
kola cısslmaz: lmaz:
kahveler, kolalar ohhh :mymeka:
çocuk kafeinkolik oldu akannehir
meyvesuyu için bari
kızlar ben otobüse hastaneye her gittiğim yerde yanımda bulunan kişiler bana hayatını anlatıyor neden :sm_confused:
kızlar ben otobüse hastaneye her gittiğim yerde yanımda bulunan kişiler bana hayatını anlatıyor neden :sm_confused:
Eşime şu kolonyayı atsana bana dedim bi attı kafama geldiakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?