- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Pöööfff bende çok kızıyorum ömürün eşine vallahi, kuzu kırılmasın diye birşeyde diyemiyorum ama, ne bileyim ömürüm bana çok ters durumlar belkide ben böyle hayatıma tam müdahalelere gelemediğimden bana tuhaf geliyor, acaba kendine mi güvenemiyorki-senin onu bırakıp gidebileceğin korkusumu var- ama böyle de kafeste gibi :bbo: ben çok soğuyorum böyle durumlarda-sevgimi bıçak gibi kesiyor bunlar benim :çok üzgünüm: insan ilişkileri ne kadar zor ya :çok üzgünüm:
Evet ablacım pek dışarı çıkmama izin vermiyo
Canımcım eşinlemi sorunun var izin konusunda yani ben öyle hissettim özel değilse tabi sormak nistedim
Pöööfff bende çok kızıyorum ömürün eşine vallahi, kuzu kırılmasın diye birşeyde diyemiyorum ama, ne bileyim ömürüm bana çok ters durumlar belkide ben böyle hayatıma tam müdahalelere gelemediğimden bana tuhaf geliyor, acaba kendine mi güvenemiyorki-senin onu bırakıp gidebileceğin korkusumu var- ama böyle de kafeste gibi :bbo: ben çok soğuyorum böyle durumlarda-sevgimi bıçak gibi kesiyor bunlar benim :çok üzgünüm: insan ilişkileri ne kadar zor ya :çok üzgünüm:
bende kırmak üzmek istemiyorum kesinlikle ama bir erkeğin karısını bu derece kısıtlamasına anlam veremiyorum
tamam çok iyi bir eştir ,çok seviyor ,sakınıyor ,başına bişey gelmesinden korkuyor ,maddi anlamda da herşeyi fazlasıyla önüne seriyor ama dediğin gibi altın bir kafese koymuş sanki ömürü :çok üzgünüm:
Evet ablacım pek dışarı çıkmama izin vermiyo
Benim eşimle geçinmek biraz zor simoş sana ölçü olmasın bu..Ben alışığım biraz onun bu durumlarına
Aynen öyle bi kafesteyim sanki..Ama çıkmak içinde bi şey yapmıyorum..akannehir
Anladım canım ama neden böyle yapıyor onu anlamaya çalışıyorum sadece kıskançlık mı yada ne bileyim mutlaka başka şeylerde vardır .
Çmürcüm o kafesten çıkmak diyorsun ama birazda senin elinde aslında çaba göstermiyordsun sende demekki .annene filan gidiyorsun mesela haber veriyormusun yada ne bileyim apartman komşun diyelim pazara gitmek istedin anla işte
Kıskanç ablacım ya başka bi şey yok..
Anneme giderken söylüyorum..Pazara gitmiyorum zaten..Yani nereye gidersem haber veriyorum..Bazı yerlere izin çıkmıyo..akannehir
Bilmiyorumda bana çok ters geliyor bunlar ama yaşayan sensin tabi direncini kırsan bşraz olmuyormu hiç nereye kadar sürer ki bu durum sende kısıtlama getir eşine o zaman .
Gerçi yeni evlisin sende demi öyle tahmin ediyorum mutlaka yaşanan sorunlar bunlar inşallah geçecek bunlar tatlım merak etme :1hug:
Bilmiyorumda bana çok ters geliyor bunlar ama yaşayan sensin tabi direncini kırsan bşraz olmuyormu hiç nereye kadar sürer ki bu durum sende kısıtlama getir eşine o zaman .
Gerçi yeni evlisin sende demi öyle tahmin ediyorum mutlaka yaşanan sorunlar bunlar inşallah geçecek bunlar tatlım merak etme :1hug:
ablacım 11 yıl ya ,artık belli şeyleri aşmış olmak gerekmez mi bu sürede
11 yıllık evliyim..
Ben de geçer diye bekliyorum ama ben sessiz kaldıkça sorunlar daha da büyüyo..Tepeme çıktı biraz..
ömürrr sende böyle olmaya alıs güzelim değişmesnı bekleme su satten sonraa kendını yorarsın gerekmez zatenn artık sal gtsn umursama böle de kabul ett sanmıyorum degıscegını artık benn
Bi ara değişmişti ama:sinifsinif:ömürrr sende böyle olmaya alıs güzelim değişmesnı bekleme su satten sonraa kendını yorarsın gerekmez zatenn artık sal gtsn umursama böle de kabul ett sanmıyorum degıscegını artık benn
ben daha az sanıyordum bayağı bir olmuş
aşması lazım tabiki
Canım erkeği tepeye çıkaran birazda bizler değilmiyiz baştan veriyoz ellerine kozu isted,ikleri gibi oynuyorlar valla yapacağın tek şey biraz dişini göstermek olsun ..
Bak 23 yıllık evliyim bende ama hiç yaşamadım ben bunları eğer olsaydı hayatımı feda edemezdim kesin
İşte hata burada aslıcım boyun eğilmeyecek bir erkeğe herşerye tamam denirse sıkıntılar başlar vede devam eder
Bi ara değişmişti ama:sinifsinif:
Ben diş göstermek için geç kaldım ablacım..Ben çok küçük yaşta düştüm onun eline çok sesimi çıkaramadım o yüzden
ama ablacım bu sekıldede hep degısmesını beklıyo olumsuz olunca uzuluyooo ömürüm:gitme:
Ama o hala beni öyle görüyo ona göre ben hiç bi şey yapamam..şimdi o 16-17 yaşındaki kız yok ama karşısında dünürüm , 31 yaşında bir kadın var
bak bebeğin konusunda nasıl güçlü durdun karşısında Şeniz
ama ablacım bu sekıldede hep degısmesını beklıyo olumsuz olunca uzuluyooo ömürüm:gitme:
Bi ara değişmişti ama:sinifsinif:
Ben diş göstermek için geç kaldım ablacım..Ben çok küçük yaşta düştüm onun eline çok sesimi çıkaramadım o yüzden
ama yapmıstırr yaaa hıc tepkı vermedınmı ömür
ablam da diyor ki değişmesini bekleme ,bişey yap değişmesi için
Ama o hala beni öyle görüyo ona göre ben hiç bi şey yapamam..
Yooo üzülmüyorum..Alışmışım galiba sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
Benim kocam üstüne gidildimi inat eden bi tip..Onun için bi şey yapmıyorum..Bağıra çağıra kavga gürültü bi yerlere gidiyorum işte..Bi de ben bi yere gitmek istedim mi suçlu oluyorum bi evde oturamıyosun diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?