- 20 Mart 2008
- 142.072
- 214.188
- 1.423
- 60
Benim kocam üstüne gidildimi inat eden bi tip..Onun için bi şey yapmıyorum..Bağıra çağıra kavga gürültü bi yerlere gidiyorum işte..Bi de ben bi yere gitmek istedim mi suçlu oluyorum bi evde oturamıyosun diyo bana
Erken evlenmişsin demekki birde sessiz bbir kişiliğn varsa onunda etkisi olur sen yinede arada diklenmeye bak canım gözünü korkut biraz ..
Yıllar önce eşime dedim ki
Bana eğer elin kalkarsa önce karakola sonra savcılığa sonrda mahkemeye giderim demiştim adsam sesini bile çıkaramadı bilir yapacağımı çünkü.
Allahtan böyle sorunlarım yok burada neler okuyoruz çünkü
İşte bşta sessiz kalınca bunlar oluyor aslıcım
Hayatım hem izin vermiyor gitmene hemde evde oturamıyorsun diyor sana biraz kendiyle çelişiyor gibi geldi bana
duyanda hergün sokaktasın sancak akannehir sempatiksalakcinni
Bıraksa her gün sokakta olurum ben biliyo:roflol:
Ben seni en iyi yerlere götürüyorum ya diyo banaboshayallersmile
15 yaşındaydım ben eşimi tanıdığımda..19 yaşımda evlendim..
Evet dışarı çıkmak istedim mi böyle diyo sanki ben sürekli gezmek istiyorum muamelesi yapıyo..Gerçi bıraksa çıkarım dabayanssulusmile
Çarşı pazar gezmeyi sevmem ben zaten ama bi arkadaşımla buluşup bi kahve içebilirim mesela..Beni çağırıyolar gidemiyorum..
Nerdeeee izin almadan çıkmak bazen yayından çıkmasını bekliyorum haber veriyimde evden çıkayım diye insanlarda beni bekliyosempatiksalakcinnio başka bu başka
götürüp götürmemesi değil ki mesele
mesele senin annene, markete bile gitmek için izin almak zorunda olman
oda güzelll sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Benim kocam üstüne gidildimi inat eden bi tip..Onun için bi şey yapmıyorum..Bağıra çağıra kavga gürültü bi yerlere gidiyorum işte..Bi de ben bi yere gitmek istedim mi suçlu oluyorum bi evde oturamıyosun diyo bana
iyilik bütün gece eşimin yüzünde uyumadım hasta etti beniiislm meldoş hoşgeldin nbr?
Nerdeeee izin almadan çıkmak bazen yayından çıkmasını bekliyorum haber veriyimde evden çıkayım diye insanlarda beni bekliyosempatiksalakcinni
O da güzel tabisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?