Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben ayvalıktayım, onun haberi yok 2 gündür konuşmuyoruz mafoldumben

Ayyyyy Ayvalığa mı gittinboshayallersmile

Yalnız mısın? Evde misin? Ne çok soru sordum:roflol:

Grand Temizel miydi neydi bi yer vardı orda kalmıştık bi kereaklinialirimsmile

Sarımsakılıda yazlığımız var ömürüm, annem teyzemide dikti başıma, annemin kursu var o gelemedi teyzemi dikti, ama birkac güne onuda göndereceğim kafa dinleyeceğim umarım inşallah bayanssulusmile

Selam emelcim iyiyiz sen nasılsın? Erencik napıyo?

benimki de :mymeka:
benimki de nişanlıydık nikaha bir iki gün kala etti o da benim ısrarımla
:roflol::roflol:

Bu gıcıklar daha çok seviliyo heralde..:roflol:

Şimdi benim eşimde gıcık mıcıkdır ama kendimi iyi hissetmiyorum dediğim an geldi:asigim:

Benimde aşkım depreşti:roflol:

canım kocacım bak özledim şimdi :roflol:

gıcık mıcık ama seviyorum ya:roflol: :roflol:
aşklar depreşmişşş bakıyorumm
Ben hiç sürmüyorum sür sil çıkar zor geliyokaydirigubbakcemile3

Manikür yaptırıyorum ama tırnaklarım kısa fazla uzatmıyorum..
ben de sevmiyorum sür çıkarrrrr
herakşam buluşuyolar süremiyodur:roflol::roflol:

hadiiii ondan diyosunnnnnn

Sarımsakılıda yazlığımız var ömürüm, annem teyzemide dikti başıma, annemin kursu var o gelemedi teyzemi dikti, ama birkac güne onuda göndereceğim kafa dinleyeceğim umarım inşallah bayanssulusmile

Yalnız kalabilir misin oraları ıssızdır şimdieyvahedigeldismile

Yalnız kalabilir misin oraları ıssızdır şimdieyvahedigeldismile

Ohooo hemde nasıl kalırım, bizim sitede kışın kalan ailelerde var, hemen bağırlarına bastılar zaten beni de çok severler, hele bir tanesi torununa istiyor beni, dediki haftasonu başar ı da çağırayım ne güzel gezersiniz aklinialirimsmile hasbinallahhhh :1closedeyes:

Oooooo kısmette çıkmış:roflol:

Neyin nesiymiş bu başaraklinialirimsmile

Yaprak dün akşam yahşi cazibeyi seyrederken uyumuşumakannehir

Kaçırdım seyredemedimsempatiksalakcinni

Çitlenbik gelecekti geçen akşamlarda benim izdivaç olayımı konuşacaktık, böhüüüüüüüüüüüüüü bak o da kaldı kaydirigubbakcemile3

tek başına korkmayacak mısın akannehir maaşallah sana sempatiksalakcinni

Çitlenbik gelecekti geçen akşamlarda benim izdivaç olayımı konuşacaktık, böhüüüüüüüüüüüüüü bak o da kaldı kaydirigubbakcemile3
Ne kısmetsizsin..Bak gülşahta uğrayamıyo

Ben de korkmam..Ben de şimdi yalnız kalma planları yapıyorumaklinialirimsmileBenim ne kadar başarılı olacağım şüpheli desempatiksalakcinni

Oooooo kısmette çıkmış:roflol:

Neyin nesiymiş bu başaraklinialirimsmile

Ankaralılar, annemle anneannesi yazlık komşusu işte, annemler yazın 3 ay sürekli orda olduklarından kaynaştılar, Başar babasının şirketinde çalışıyor, çokta zenginler, ama ben zengin züppelerinden nefret ederim, başar da paranın verdiği rahatlıkla her kız emrime amade modunda bir çocuk, ben yüz vermiyorum ya sülalecek benimle uğraşıyorlar, parayı da onun getirdiği sahteliği de sevmiyorum
Aslında çok hoş çocuk ama ben yontulmamış bir kalasa aşık olduğumdan eyvahedigeldismile dönüp bakmıyorum bile hihoyyyt

Yaprak dün akşam yahşi cazibeyi seyrederken uyumuşumakannehir

Kaçırdım seyredemedimsempatiksalakcinni

ayyy sorma ya gülmekten öldüm fazla dizi seyretmiorum ben yahşiyide gülmek için moralim düzelsin die bakıyorum valla deyiyorkaydirigubbakcemile3

simgeye çok güldüm babasına yakalanıyordu az daha kaydirigubbakcemile3 en çok şu sözünü seviyorum '' gel bana ,gel bana,gel bana ''....
kemal hele simgenin babasını ikna edeyim derken cazibenin oyunuyla köpek maması yemek zorunda kaldı :roflol::roflol::roflol::roflol: çok komiktiiii

Korkmak değilde sevmem yalnızlığı aslında ben, kalabalık olsun etrafımda sevdiklerim olsun isterim hep, ama bu ara çok keyifsizim yalnız kalmaya ihtiyacım var, kimseye söz anlatacak,laf dinleyecek halim yok, günlerce kimseyle konuşmak istemiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…