bende sen gibiydim evlendim merak etme ben evlendiysem herkes evlenir:roflol:Ama bu gidişle ben evlenemeyecekmiyim ya, çocuk istiyorum ben, herşeye de gözümü kapatamıyorum, offf ben neden böyleyim yaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
Benim kuzenim böyle senin gibi herkese bi kulp taka taka geldi 34 yaşınaohaoldumsmile
slm fıstıklar napıyosunuz , nasıl geçti pazarınız opuyorumnanaktan
Baroş sakatlandı :1no2: öfffffffffffffffffffffff şükriye saraçoğlunada yetişemez o halde :bbo:
Selam yasemincim..Benim ara ara uyuyarak geçtimirmirmirmir
oh ne güzel dinlenmişsindir.sen uyudukça bebek büyüyormuş
Düşünerek aklinialirimsmile
venüs43 hoşgeldin
Nereye kafamı koysam uyuyorum zaten..Benim gibi uykuyu sevmeyen birisempatiksalakcinni
çok düşünme canım ya.. ben ilk ilişkimde çok irdeledim çok düşündüm ve sonra mahvettim ilişkiyi.daha sonra eşimle tanıştım önceleri olmaz bununla dedim ama sonra çok ani bir karar verip evlendim.yok mu sinir eden huyları var , hemde çok ama seviyormuyum seviyorum.e benimde var çıldırtıcı huylarım.karşılıklı işte birbrini sevince bazı şeyleri alttan alıyosun bazende eşin alıyor , öyle geçinip gidiyorsun işte.
offf ayrına kocama gömlek ütülemem lazım.nefret ediyorum ütü yapmaktan:umursamaz:
Evet işte benim tek açmazım bende çok irdeliyorum, birde ben sonu kötü biten 2 tane ilişki yaşadım ikisi de uzun süreliydi, insanlara güvenimi de yitirmiştim onlarla beraber, şimdi bu çocuktan acısı çıktı işte :sinifsinif:
Ben de nefret ediyorum ütü yapmaktan..Benim temizlikçiye ütüleride yap dedim..Yapmış..Hastanedeydik ya bu sefer diğer işleri sallamış..Hepsini yetiştiremiyo sanki
Avatarımı değiştirdimmmmmmmmmmmmm, nostaljik oldu sempatiksalakcinni
ilk sevgilimle evlenseydim hiç ütü yapmazdım mesela :roflol::roflol::roflol: iyi düşün simerenya delikafaduldendelikafadulden
Güzel olmuşkaydirigubbakcemile5
bende tam tersini yaptım.ilk ilşkimde tecrübesizdim , küçüktüm.çok hatalar yaptım beni deli gibi seven biri vardı.düşün hala evlenmiyor....ama onunla herşeyi bitirdim geri de dönemezdim o yüzden arkama bakmadım artık.ortamdan uzaklaştım tayin falan istedim.sonra olmaz artık kimseyle derken eşimle tanıştım.bu sefer diğerinde yaptığım hataların hiçbirisini yapmadım.buda karşılıklı anlayışa götürdü ve sonu mutlu bitti.ama ilk çıktığım kişiyle evlenseydim şimdi daha farklı bi yaşamım olacaktı , daha rahat bi yaşam sürecektim.çok varlıklıydı mesela azıcık mantıklı davransaydım daha farklı olacaktı.ama pişmanmıyım şimdi avlilğimden hayır asla değilim.çok şükür ikimizde çalışıp mutlu mesut geçiniyoruz..boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?