Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sen hala aşıksın..Gel seni berkanla evlendirelim en iyisi

Simgenin babasına yakalanmamak için kafasını çantaya sokmasına çok güldüm bende..:roflol:Yalnız ondan sonrasını hatırlamıyorum:kedi:

Ne kısmetsizsin..Bak gülşahta uğrayamıyo

Ben de korkmam..Ben de şimdi yalnız kalma planları yapıyorumaklinialirimsmileBenim ne kadar başarılı olacağım şüpheli desempatiksalakcinni

sana da maaşallah ben duramam ne yalan söleyim eşim akşam yürüyüşüne gidiyor 15 dk fazla değil o arada bile tüm evin ışıklarını yakıorumsempatiksalakcinni

Simgenin babasına yakalanmamak için kafasını çantaya sokmasına çok güldüm bende..:roflol:Yalnız ondan sonrasını hatırlamıyorum:kedi:

esas ondan sonra başladı olaylar babasını içeri aldılar film koptu saten:roflol: simge temizlikci kıyafeti giydi :roflol: tanınmamak için

Hemde nasıl, kokusu burnumda tütüyor mafoldumben ama evlilik sadece aşkla yürümüyor maalesef, mantıkla da en azından elele tutuşması gerekiyor aşkın, kontrolsüz hareketlerini, önyargılarını,dürüstlük adı altındaki lap lap söyleme huyunu, kıskançlığını minimize etmeden ben evliliğimizin devam etmeyeceğini düşünüyorum, evlenirsemde rabbim korusun boşanmak istemiyorum, tek bir kez evlenmek istiyorum hayatta, evlendim de oturup çekeyim mutsuzluğumu da diyemem, böyle bir insan değilim, planlı programlı yaşarım hep, önümü görmem lazım ömür :2:

sana da maaşallah ben duramam ne yalan söleyim eşim akşam yürüyüşüne gidiyor 15 dk fazla değil o arada bile tüm evin ışıklarını yakıorumsempatiksalakcinni

Ben alışığım ama yıllardır eşim yurt dışına gidiyo ve ben evde yalnız kalıyorum..Hele bi kere 1 ay yalnız kalmıştım..İnsan mı topluycam yanıma..Ama şu son gittiğinde annemi çağırdı..Hamileyim diye..Şimdi yine gidecek bu sefer yalnız kalmak istiyorum..aklinialirimsmile

doğru söylüyorsun canım iyi düşün taşın bu senin hayatın....

hımmmm anladım seni kaydirigubbakcemile3

doğru söylüyorsun canım iyi düşün taşın bu senin hayatın....

Ama bu gidişle ben evlenemeyecekmiyim ya, çocuk istiyorum ben, herşeye de gözümü kapatamıyorum, offf ben neden böyleyim yaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

esas ondan sonra başladı olaylar babasını içeri aldılar film koptu saten:roflol: simge temizlikci kıyafeti giydi :roflol: tanınmamak için
:roflol::roflol::roflol::roflol:

İşin çok zor be canım..Ne kadar çok inceliyosun..İyi mi yapıyosun kötü mü yapıyosun acaba

Ama bu gidişle ben evlenemeyecekmiyim ya, çocuk istiyorum ben, herşeye de gözümü kapatamıyorum, offf ben neden böyleyim yaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

Benim kuzenim böyle senin gibi herkese bi kulp taka taka geldi 34 yaşınaohaoldumsmile

Bu ne ya gelen 3 yiyo giden 3 yiyo bugünlerde:roflol:

Benim kuzenim böyle senin gibi herkese bi kulp taka taka geldi 34 yaşınaohaoldumsmile

Ahahahaha ömürrrrrrrrrrrrrrrrrr, vallahi molotofla yakarım istanbulu, evdemi kalacaksın diyorsun bana, sonum benzemesin inşallah :Saruboceq: ben kulp takmıyorum ya, mutlu olmak istiyorum sadece mafoldumben

Ahahahaha ömürrrrrrrrrrrrrrrrrr, vallahi molotofla yakarım istanbulu, evdemi kalacaksın diyorsun bana, sonum benzemesin inşallah :Saruboceq: ben kulp takmıyorum ya, mutlu olmak istiyorum sadece mafoldumben

Yani haberin olsun:roflol:

Kulp takıyosun şekerim..Aynı evde yaşamadığın sürece bi insanı çok iyi tanımıyosun zaten..Ben 11 yıllık kocamın bile bazen yeni huylarını keşfediyorum hala daha..alsanaalsanasmile

Baroş sakatlandı :1no2: öfffffffffffffffffffffff şükriye saraçoğlunada yetişemez o halde :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…