Ankaralılar, annemle anneannesi yazlık komşusu işte, annemler yazın 3 ay sürekli orda olduklarından kaynaştılar, Başar babasının şirketinde çalışıyor, çokta zenginler, ama ben zengin züppelerinden nefret ederim, başar da paranın verdiği rahatlıkla her kız emrime amade modunda bir çocuk, ben yüz vermiyorum ya sülalecek benimle uğraşıyorlar, parayı da onun getirdiği sahteliği de sevmiyorum
Aslında çok hoş çocuk ama ben yontulmamış bir kalasa aşık olduğumdan eyvahedigeldismile dönüp bakmıyorum bile hihoyyyt
ayyy sorma ya gülmekten öldüm fazla dizi seyretmiorum ben yahşiyide gülmek için moralim düzelsin die bakıyorum valla deyiyorkaydirigubbakcemile3
simgeye çok güldüm babasına yakalanıyordu az daha kaydirigubbakcemile3 en çok şu sözünü seviyorum '' gel bana ,gel bana,gel bana ''....
kemal hele simgenin babasını ikna edeyim derken cazibenin oyunuyla köpek maması yemek zorunda kaldı :roflol::roflol::roflol::roflol: çok komiktiiii
Ne kısmetsizsin..Bak gülşahta uğrayamıyo
Ben de korkmam..Ben de şimdi yalnız kalma planları yapıyorumaklinialirimsmileBenim ne kadar başarılı olacağım şüpheli desempatiksalakcinni
Simgenin babasına yakalanmamak için kafasını çantaya sokmasına çok güldüm bende..:roflol:Yalnız ondan sonrasını hatırlamıyorum:kedi:
sana da maaşallahben duramam ne yalan söleyim eşim akşam yürüyüşüne gidiyor 15 dk fazla değil o arada bile tüm evin ışıklarını yakıorumsempatiksalakcinni
Hemde nasıl, kokusu burnumda tütüyor mafoldumben ama evlilik sadece aşkla yürümüyor maalesef, mantıkla da en azından elele tutuşması gerekiyor aşkın, kontrolsüz hareketlerini, önyargılarını,dürüstlük adı altındaki lap lap söyleme huyunu, kıskançlığını minimize etmeden ben evliliğimizin devam etmeyeceğini düşünüyorum, evlenirsemde rabbim korusun boşanmak istemiyorum, tek bir kez evlenmek istiyorum hayatta, evlendim de oturup çekeyim mutsuzluğumu da diyemem, böyle bir insan değilim, planlı programlı yaşarım hep, önümü görmem lazım ömür :2:
Ben alışığım ama yıllardır eşim yurt dışına gidiyo ve ben evde yalnız kalıyorum..Hele bi kere 1 ay yalnız kalmıştım..İnsan mı topluycam yanıma..Ama şu son gittiğinde annemi çağırdı..Hamileyim diye..Şimdi yine gidecek bu sefer yalnız kalmak istiyorum..aklinialirimsmile
doğru söylüyorsun canım iyi düşün taşın bu senin hayatın....
:roflol::roflol::roflol::roflol:esas ondan sonra başladı olaylar babasını içeri aldılar film koptu saten:roflol: simge temizlikci kıyafeti giydi :roflol: tanınmamak için
Hemde nasıl, kokusu burnumda tütüyor mafoldumben ama evlilik sadece aşkla yürümüyor maalesef, mantıkla da en azından elele tutuşması gerekiyor aşkın, kontrolsüz hareketlerini, önyargılarını,dürüstlük adı altındaki lap lap söyleme huyunu, kıskançlığını minimize etmeden ben evliliğimizin devam etmeyeceğini düşünüyorum, evlenirsemde rabbim korusun boşanmak istemiyorum, tek bir kez evlenmek istiyorum hayatta, evlendim de oturup çekeyim mutsuzluğumu da diyemem, böyle bir insan değilim, planlı programlı yaşarım hep, önümü görmem lazım ömür :2:
Ama bu gidişle ben evlenemeyecekmiyim ya, çocuk istiyorum ben, herşeye de gözümü kapatamıyorum, offf ben neden böyleyim yaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
Benim kuzenim böyle senin gibi herkese bi kulp taka taka geldi 34 yaşınaohaoldumsmile
Ahahahaha ömürrrrrrrrrrrrrrrrrr, vallahi molotofla yakarım istanbulu, evdemi kalacaksın diyorsun bana, sonum benzemesin inşallah :Saruboceq: ben kulp takmıyorum ya, mutlu olmak istiyorum sadece mafoldumben
slm fıstıklar napıyosunuz , nasıl geçti pazarınız opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?