Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

aminnnn .... bazen sen aklıma geliyorsun benim içtiğim haptan sende içmişsin faydasını görmedim bıraktım diordun sonrasında da Allah verdi sana çok seviniorum duygulanıorum senin adına....

Ay evet ben o hapı bıraktım zayıfladım ama iyi oldu..akannehir

Kilodan başka hiç bi faydasınıda görmedim..Bi de aptal gibi yapıyo insanıakannehir

aminnnn .... bazen sen aklıma geliyorsun benim içtiğim haptan sende içmişsin faydasını görmedim bıraktım diordun sonrasında da Allah verdi sana çok seviniorum duygulanıorum senin adına....

ne hapıydı o vitamin mi? özelden bana da yazın ismini... lütfen...:çok üzgünüm:

Güzel Allah'ım isteyen herkese bebiş versin inşallah, elifime, yasemine yaprağa kim istiyorsa herkese :Saruboceq::ecrin_bebek:

Ay evet ben o hapı bıraktım zayıfladım ama iyi oldu..akannehir

Kilodan başka hiç bi faydasınıda görmedim..Bi de aptal gibi yapıyo insanıakannehir
bende bi hoş oldum aptal gibi sersem gibiyim sabah içtiğim hap başımı döndürüyor mutlaka yatıyor uyuyorumsempatiksalakcinni
ne hapıydı o vitamin mi? özelden bana da yazın ismini... lütfen...:çok üzgünüm:
vitamin değil....bana adet dışı kanamalarım için verdi doktorum normalde hamilelere veriliyormuş kanama yapmasın die.....

Benimde başımı çok döndürüyodu..Sabahları uyanamıyodum..

Güzel Allah'ım isteyen herkese bebiş versin inşallah, elifime, yasemine yaprağa kim istiyorsa herkese :Saruboceq::ecrin_bebek:

amin ... canım senind e herşey gönlünce olsun

hııı progestan mı yoksa...ben çok kullandım hatta şimdide kullanmam lazım ama bıraktım 2 aydır.mahvetti beni ya...

amin ... canım senind e herşey gönlünce olsun

hııı progestan mı yoksa...ben çok kullandım hatta şimdide kullanmam lazım ama bıraktım 2 aydır.mahvetti beni ya...

Evet progestaneyvahedigeldismile

progestan dan sözediyosanız evet çok baş dönmesi yaptı bende de.bi de sersem gibi sürekli uyku hali falan...bana bunu dr olası bi gebelik olursa erken düşüğü önlemek için verdi.adetin 14. gününde başlanıp adet görene kadar.daha öncede ilk hamileliğimd e kullanmıştım baya bii..bana hediyesi gereksiz bi 6 kilo oldu ( kiloda veremiyorumm kaldı öylee

Son düzenleme:
bu sefer gittiğimde söyleyeceğim doktora hapı içmicem bidaha die nasıl olsa kesmedi yine aynı herşey

anladım canım...bende de var yediklerime dikkat ettiğim halde kilom var vallasempatiksalakcinni

Ben bırakınca zayıfladım..Gerçi benim kocamında rolü büyükeyvahedigeldismilefazla eziyet etti bana mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…