Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Uykum geldi mirmirmirmir
Ben uyuyayım en iyisi burada da hava mis, yarın görüşürüz ballı bademler, ömür sabah kahvaltı et güzelce teftişe geleceğim sabahın köründe bak aklinialirimsmile

Ben bırakınca zayıfladım..Gerçi benim kocamında rolü büyükeyvahedigeldismilefazla eziyet etti bana mafoldumben

oyyy canım benimm..olumunekankayizsmile olsun kocan sana istemeden iyilikte yapmış sen böyle düşün.herzaman incelik zerafettir...bayanssulusmile

Uykum geldi mirmirmirmir
Ben uyuyayım en iyisi burada da hava mis, yarın görüşürüz ballı bademler, ömür sabah kahvaltı et güzelce teftişe geleceğim sabahın köründe bak aklinialirimsmile

Tamam canım gel teftişedelikafadulden

Benimde eşim geldi ben de çıkıyım artık..Adam giderkende pc nin başındaydım geldiğindede:roflol:

İyi geceler fıstıklaropuyorumnanaktan

Uykum geldi mirmirmirmir

iyi uykularrrrr...

benimde düşüncem hamile kalmadan önce kilomun az olması ..kii fazla kilolu hamileleğe başlamayayım...

aynen senin gibi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5 benim sadece göbek bölümü var aslında.çalışma yapmalıyım kaydirigubbakcemile2

Tamam canım gel teftişedelikafadulden

Benimde eşim geldi ben de çıkıyım artık..Adam giderkende pc nin başındaydım geldiğindede:roflol:

İyi geceler fıstıklaropuyorumnanaktan
iyi geceelr ömür güle güleeopuyorumnanaktan
iyi uykularrrrr...

aynen senin gibi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5 benim sadece göbek bölümü var aslında.çalışma yapmalıyım kaydirigubbakcemile2

sen 1 doğum yaptınmı?

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın?

havalar bir garip sıcak deyip ince ince giyinip üşütüyorum galiba

kasıklarımda sancı ,mide bulantısı ve yanmasını saymazsak iyiyim galiba kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım sen nasılsın?

havalar bir garip sıcak deyip ince ince giyinip üşütüyorum galiba

kasıklarımda sancı ,mide bulantısı ve yanmasını saymazsak iyiyim galiba kaydirigubbakcemile3

bende ıyıyım tatlım dikkat et kendıne çok geçmış olsun ayaklarını üşütünce ağrır kasıkların mafoldumben nane limon çayı iç midene iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…