- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Ben bırakınca zayıfladım..Gerçi benim kocamında rolü büyükeyvahedigeldismilefazla eziyet etti bana mafoldumben
Uykum geldi mirmirmirmir
Ben uyuyayım en iyisi burada da hava mis, yarın görüşürüz ballı bademler, ömür sabah kahvaltı et güzelce teftişe geleceğim sabahın köründe bak aklinialirimsmile
Ben bırakınca zayıfladım..Gerçi benim kocamında rolü büyükeyvahedigeldismilefazla eziyet etti bana mafoldumben
Uykum geldi mirmirmirmir
Ben uyuyayım en iyisi burada da hava mis, yarın görüşürüz ballı bademler, ömür sabah kahvaltı et güzelce teftişe geleceğim sabahın köründe bak aklinialirimsmile
Uykum geldi mirmirmirmir
benimde düşüncem hamile kalmadan önce kilomun az olması ..kii fazla kilolu hamileleğe başlamayayım...
Tamam canım gel teftişedelikafadulden
Benimde eşim geldi ben de çıkıyım artık..Adam giderkende pc nin başındaydım geldiğindede:roflol:
İyi geceler fıstıklaropuyorumnanaktan
iyi geceelr ömür güle güleeopuyorumnanaktanTamam canım gel teftişedelikafadulden
Benimde eşim geldi ben de çıkıyım artık..Adam giderkende pc nin başındaydım geldiğindede:roflol:
İyi geceler fıstıklaropuyorumnanaktan
iyi uykularrrrr...
aynen senin gibi düşünüyorum kaydirigubbakcemile5 benim sadece göbek bölümü var aslında.çalışma yapmalıyım kaydirigubbakcemile2
iyi geceelr ömür güle güleeopuyorumnanaktan
sen 1 doğum yaptınmı?
hayır canım.malesef bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum.nisan ayında
ben çıkıyorum hayırlı geceler görüşmek üzere
CanımmmmmmmmmmmmŞeniz
Son dakika haberlerine de bakmıştım ama, birde kandillinin sitesinden bakayım geçmiş olsun gülşahcığım bilmiyorumkismile
Sağol canım..
Sana da geçmiş olsun deprem olmuşeyvahedigeldismile
günaydın gülşahçım geçmiş olsun canım
iyiyim canım sen nasılsın?
havalar bir garip sıcak deyip ince ince giyinip üşütüyorum galiba
kasıklarımda sancı ,mide bulantısı ve yanmasını saymazsak iyiyim galiba kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?