Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

aaa evet Allahtan eşimde spor hastalığı yok takım bile tutmuyorkaydirigubbakcemile2 kendi bile kaç kere dile getiriyor iyiki maç hastalığım yok die kaydirigubbakcemile3

Allahtan ben de seviyorum seyrederim yani

Allahtan ben de seviyorum seyrederim yani

ben de seerim ama heyecandan ellerim terler sıkıntılar basar bana sempatiksalakcinni o yüzden bakmamsempatiksalakcinni

sıkıntılı şeylerden uzak duruyorum bu aralar komik şeylere bakıorum sempatiksalakcinni

hayat hayat hayat insana süprizler çıkarıyor iyi ve kötü devamlı....

Son düzenleme:
ben de seerim ama heyecandan ellerim terler sıkıntılar basar bana sempatiksalakcinni o yüzden bakmamsempatiksalakcinni

sıkıntılı şeylerden uzak duruyorum bu aralar komik şeylere bakıorum sempatiksalakcinni

Bu sene dizilerde çok kasvetli..Ya da ben mi onları izliyorumsempatiksalakcinni

Fatmagülün suçu ne..Öyle bir geçer zamankisempatiksalakcinni

Bu sene dizilerde çok kasvetli..Ya da ben mi onları izliyorumsempatiksalakcinni

Fatmagülün suçu ne..Öyle bir geçer zamankisempatiksalakcinni

aman aman kalsınlar bizde ki dram onlardan daha acı gerçek çünki :gitme:

en iyisi bende hamile kalayım ne bilim yaaa

Meldoş nerelerde yahu, gelsede istişare yapsak acaba görevini tamamladımı :jeyyar:
pazartesi konuyu masaya yatırıyoruz ömür, bu sefer bulacağız sempatiksalakcinni

Anladım..Kardeşin dimi..
evet canımm
Hamile kal..İstiyo musunuzCADIARZU

düşünüoruz biliosun dr gidiorum şu kanamalar için... geçen hafta kontrol etti saten herşey normal di yineledi sen dedi hamile kalsana neden kalmıyorsun die çıkıştı bana sempatiksalakcinni 1 yada 2 ay sonra dedim bende bakalım kısmet şu devreyi atlatayım da inş. yaparız.... hergün ağla hergün moral bozukluğunda sağlıklı olmaz bbek öyle değil mi?

Korunuyosunuz o zaman..Hayırlısı olsun..İnşallah fazla beklemezsin..

Korunuyosunuz o zaman..Hayırlısı olsun..İnşallah fazla beklemezsin..

aminnnn .... bazen sen aklıma geliyorsun benim içtiğim haptan sende içmişsin faydasını görmedim bıraktım diordun sonrasında da Allah verdi sana çok seviniorum duygulanıorum senin adına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…