Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tabi canım annemde bizimle hastanedeydi..

çok üzülmüştür ( senin üzüldüğüne daha çok üzülmüştür ama..

ayy ben korkarım böyle şeylerden...eyvahedigeldismile

ay ne bilim antepli mi afyonlu mu
il il geziyor büyük insanlarla uğraşıyor bizimkilerin yıllar önceden tanıdıkları kişi
cuma yine adanaya geliorrrrr bizim eve gelmesin dedimmm

melda lütfen sizin eve gelsinde şu benim kardeşim için soruver ya:Saruboceq::Saruboceq:

çok üzülmüştür ( senin üzüldüğüne daha çok üzülmüştür ama..

ayy ben korkarım böyle şeylerden...eyvahedigeldismile
bende korkarım ne bilim bir yarım saçma bulur bir yanım da inanır korkar eyvahedigeldismile
Ben kötü olduğum için onlar ona şükrediyolar zaten..

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çocuğu istemiyordu ya... istemiodun bak istediğin oldu ...gibisindenbilmiyorumkismile

Yo hayır tepki göstermedim..Çünkü her fırsatta benim onun için daha önemli oldğumu söylüyo..Sen benim için çok önemlisin çok değerlisin diyo nasıl tepki gösterebilirim ki

melda lütfen sizin eve gelsinde şu benim kardeşim için soruver ya:Saruboceq::Saruboceq:

kı ben adamadan çok korkuyorummm arapça yazılar felan yazıorrrrr eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ama sorarım kardeşinin adını yazarsın bana

Yo hayır tepki göstermedim..Çünkü her fırsatta benim onun için daha önemli oldğumu söylüyo..Sen benim için çok önemlisin çok değerlisin diyo nasıl tepki gösterebilirim ki

allah mutluluğunu bozmasın eşinle eşinin sevgsi de seni hayata bağlıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…