anne yüreği o da nasıl üzülmüştürTabi canım annemde bizimle hastanedeydi..
eşine hiç tepki gösterdinmi ömür??
Tabi canım annemde bizimle hastanedeydi..
olan ve ölenin önüne geçemiyosunnn :1no2:
görümcemle geçen gördüğüm falcı adam hakkında konuştuk adam benim hayatımı film görür gibi gördüğü aanlattı :1shok:bizimkilerin bir mahkemesi vardı asla kazanamayız dedikleri adam sonucu ben değiştirirm dedi ve olmayacak dava birkaç gün iyi neticeyle sonuçlandıkafamçokkarıştı eşimin dükkandan giden altınları vardı çalınan isim verdi ben inanmam dedimm dinlemek istemedim nasıl çaldıığını söyledi ben geri getirim dedi siz gözünüzle görün dedi akannehirakannehirakannehir bu ne oluyorrrrrrrrr
anne yüreği o da nasıl üzülmüştür
sana birşey olmadı şükürrrrrrr
Yooo neden? benneyaptımki
aaaaaaaaaaaaaa:1shok: nerde bu adammmm
Yooo neden? benneyaptımki
ay ne bilim antepli mi afyonlu mu
il il geziyor büyük insanlarla uğraşıyor bizimkilerin yıllar önceden tanıdıkları kişi
cuma yine adanaya geliorrrrr bizim eve gelmesin dedimmm
bende korkarım ne bilim bir yarım saçma bulur bir yanım da inanır korkar eyvahedigeldismileçok üzülmüştür( senin üzüldüğüne daha çok üzülmüştür ama..
ayy ben korkarım böyle şeylerden...eyvahedigeldismile
Ben kötü olduğum için onlar ona şükrediyolar zaten..
çocuğu istemiyordu ya... istemiodun bak istediğin oldu ...gibisindenbilmiyorumkismile
melda lütfen sizin eve gelsinde şu benim kardeşim için soruver ya:Saruboceq::Saruboceq:
Yo hayır tepki göstermedim..Çünkü her fırsatta benim onun için daha önemli oldğumu söylüyo..Sen benim için çok önemlisin çok değerlisin diyo nasıl tepki gösterebilirim ki
kı ben adamadan çok korkuyorummm arapça yazılar felan yazıorrrrr eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ama sorarım kardeşinin adını yazarsın bana
Yo hayır tepki göstermedim..Çünkü her fırsatta benim onun için daha önemli oldğumu söylüyo..Sen benim için çok önemlisin çok değerlisin diyo nasıl tepki gösterebilirim ki
allah mutluluğunu bozmasın eşinleeşinin sevgsi de seni hayata bağlıyordur
600 sn faktörüüüüü
Şu anda en büyük desteği o veriyo ama ne kadar sürer bu mutluluğumuz bilemiycem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?