Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Dinliyoruz yaprak...

heh tamam....

neyse padişaha bir gun buyucu gelir padişah ona kızının ierde kimle evleneceğini sorar büyücüde der ki yanınızda çalışan hizmetlinin oğluyla evlenecek...padişah hayır olmaz benim kızım hizmetciyle evlenemez diyerek öfkelenir gel zaman git zaman bu çocuk buyur padişahta çocuğa 1 kese altın verir git bunu AYA HARAÇ VER der...çocuk yollara düşer aç kaldıkca altını bozdurur yer yıllar geçer ne aya haraç veremeyeceğini anlar nede geri dönecek parası kalır...gittiği ülkede yerleşir..cebrail a.s gelir git der kudret suyu var falanca yerde orda yıkan...bu arada çocuk 30 yaşına gelmiştir bu suda yıkandıkca siyah olan teni beyazlar ama sırtında 1 el kadar yeri siyah kalır....ve o zenci çocuk bembeyaz olup çıkar...o ülkede çalışır çabalar padişah olur...

neyse bu tarafta padişahın kızı hastalanır yataklara düşer.. cebrail a.s insan sülüetinde gelir kızının şifasının falanca şehirdeki gençte olduğunu söyler gider...padişah hemen o gence haber ulaştırır ...

ii akşamlardemedim yaprak yazdıklarını okuyorummm yasemin nasılsınnn

iyi akşamlar canım

Ben hiç bi şey yiyemiyodum...Bi de bi iş yapsam bu kadar da tutamazdım anca bu kadar dayandı..

offf offf

eeee bunu mu dinledin sen yaprak

cebrail a.s gence derki git ama kızını alacak gibi davranma ve o padişaha deki sonunda AYA HARAÇ VERİLMEZ, ALLAHIN YAZGISININ ÖNÜNE GEÇİLMEZ....

genç gelir kızı görür kız hemen ayağa kalkar padişah illa kızımı al der ama bizim genç padişah olmaz der hık mık eder...diğeri yalvarır...genç ise eskilerden bir hizmetli vardı tanırmısın der padişahta evet zenci bir çocuk vardı die cevap verir...işte o benim der genç padişah ise inanmaz sen beyazsın ama der...genç sırtını açtığında o siyahlığı görür..padişah gözlerine inanamaz yıllar önceki o pis zenci dediği çocuk..şimdi ise kendi eliyle kızını ona vermek istiyor...

genç yine tekrarlar AYA HARAÇ VERİLMEZ, ALLAHIN YAZGISININ ÖNÜNE GEÇİLMEZ......

bu hikaye bitti kadın anlattı ineceği durağada gelmişti indi gitti:1shok:

ben ağzım açık öle bakakaldım ya arkasından..... Allahımın yazgısının önüne geçilmez die kulaklarımda çınlıodu sesi kadının....son yaşadıklarımı tercume ediordu sanki bu söz.....

Evet doğru önüne geçilmiyo

hemen kardeşimide aradım anlattım...oda şaşırdı.... çok araştırıyordu eşini öylemi böylemi die...biz nekadar araştırırsak araştıralım yine de iş olacağına varıyordu....bıraktık artık....bekleyip göreceğiz....

olan ve ölenin önüne geçemiyosunnn :1no2:
görümcemle geçen gördüğüm falcı adam hakkında konuştuk adam benim hayatımı film görür gibi gördüğü aanlattı :1shok:bizimkilerin bir mahkemesi vardı asla kazanamayız dedikleri adam sonucu ben değiştirirm dedi ve olmayacak dava birkaç gün iyi neticeyle sonuçlandıkafamçokkarıştı eşimin dükkandan giden altınları vardı çalınan isim verdi ben inanmam dedimm dinlemek istemedim nasıl çaldıığını söyledi ben geri getirim dedi siz gözünüzle görün dedi akannehirakannehirakannehir bu ne oluyorrrrrrrrr

aaaaaaaaaaaaaa:1shok: nerde bu adammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…