Dinliyoruz yaprak...
Evet:çok üzgünüm:
ii akşamlardemedim yaprak yazdıklarını okuyorummm yasemin nasılsınnn
Ben hiç bi şey yiyemiyodum...Bi de bi iş yapsam bu kadar da tutamazdım anca bu kadar dayandı..
heh tamam....
neyse padişaha bir gun buyucu gelir padişah ona kızının ierde kimle evleneceğini sorar büyücüde der ki yanınızda çalışan hizmetlinin oğluyla evlenecek...padişah hayır olmaz benim kızım hizmetciyle evlenemez diyerek öfkelenir gel zaman git zaman bu çocuk buyur padişahta çocuğa 1 kese altın verir git bunu AYA HARAÇ VER der...çocuk yollara düşer aç kaldıkca altını bozdurur yer yıllar geçer ne aya haraç veremeyeceğini anlar nede geri dönecek parası kalır...gittiği ülkede yerleşir..cebrail a.s gelir git der kudret suyu var falanca yerde orda yıkan...bu arada çocuk 30 yaşına gelmiştir bu suda yıkandıkca siyah olan teni beyazlar ama sırtında 1 el kadar yeri siyah kalır....ve o zenci çocuk bembeyaz olup çıkar...o ülkede çalışır çabalar padişah olur...
neyse bu tarafta padişahın kızı hastalanır yataklara düşer.. cebrail a.s insan sülüetinde gelir kızının şifasının falanca şehirdeki gençte olduğunu söyler gider...padişah hemen o gence haber ulaştırır ...
ne denilir ne yazılır bilmiyorum gözlerim dolu dolu okuyorummm geçmiş olsun canm çok zor bir durum sana birşey olmadı çok şükürrrrr
otobüs yolculuğunda ki teyze mi anlattı
bu hikaye bitti kadın anlattı ineceği durağada gelmişti indi gitti:1shok:
ben ağzım açık öle bakakaldım ya arkasından..... Allahımın yazgısının önüne geçilmez die kulaklarımda çınlıodu sesi kadının....son yaşadıklarımı tercume ediordu sanki bu söz.....
tren canım....bilmiyorumkismile
sırlar dünyasındaki gibi kadın anlattı ve gitti
vallahi ya:1shok: kadının gözleride maviydi delikafadulden
ömürcüm annen duydu mu?
hemen kardeşimide aradım anlattım...oda şaşırdı.... çok araştırıyordu eşini öylemi böylemi die...biz nekadar araştırırsak araştıralım yine de iş olacağına varıyordu....bıraktık artık....bekleyip göreceğiz....
ömürde dinlesinde üzülmesin die ne bilim anlatmak istedim...
Tabi canım annemde bizimle hastanedeydi..
olan ve ölenin önüne geçemiyosunnn :1no2:
görümcemle geçen gördüğüm falcı adam hakkında konuştuk adam benim hayatımı film görür gibi gördüğü aanlattı :1shok:bizimkilerin bir mahkemesi vardı asla kazanamayız dedikleri adam sonucu ben değiştirirm dedi ve olmayacak dava birkaç gün iyi neticeyle sonuçlandıkafamçokkarıştı eşimin dükkandan giden altınları vardı çalınan isim verdi ben inanmam dedimm dinlemek istemedim nasıl çaldıığını söyledi ben geri getirim dedi siz gözünüzle görün dedi akannehirakannehirakannehir bu ne oluyorrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?