Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Saçım çok dökülüyor kızlar, seyrekleşmeye başladı, stresten hep, sağa sola sorunda bana birşey önerin kızlar ya, şimdi sarımsak ve zeytin yağı süreceğim bir kaç ay ....

Saçım çok dökülüyor kızlar, seyrekleşmeye başladı, stresten hep, sağa sola sorunda bana birşey önerin kızlar ya, şimdi sarımsak ve zeytin yağı süreceğim bir kaç ay ....

benimde çok dökülüyo özellikle eşim şikayetçi bikaç defa yemekten çıktı da :78: :78:

Sarımsak bende duydum ama şampuana karıştırılıyo galiba..Bi de badem yağı ve eczaneden e vitamini alıp karıştırıp maske yapıyolar o da iyi geliyo..

benimde çok dökülüyo özellikle eşim şikayetçi bikaç defa yemekten çıktı da :78: :78:

Yemekten saç çıkarsa hayatta saçı çıkarıp o yemeğe devam edemem..Ben geldiğimde kafanı bağla dünürüm

öyle çok syrelme yok şükür ama açılmaya başladı gibi geliyor bana, eski güpgür saçlarıma bakınca... ama şimdiden önlemini almak lazım, sarımsağı ezip has zeytinyağı ile karıştırıp saçımda bekleteyim diyorum, elifim sende yap bunu birde hafta da 4 gün balık yemek lazımmış

sarımsak ve zeytinyağ adamı kaçırmıyım simoşum

benim öyle hiç bir zaman gür saçlarım olmadı zaten ,dönem dönem de böyle dökülmeler artıyo

Benim saçlarımda gür:97:

Sarımsak kokmuyo dünürüm melda geldiği zaman sor ona o eşine yapmıştı kokmuyo diyodu

ama şampuana karıştırılınca kokmuyo başa sürülünce kokar

Son düzenleme:
Karnım acıktı ya ne kadar ağırlar bi yemek hazırlayamadılarSanki mantı açıyolar

sen kalkma dünürüm

kız asıl teyzen misafir ,sen kurulmuşsun üst köşeye misafirim diye

Dünürüm üstüm başım kirlenir giremem mutfağa cicilerimi giymişim gelmişim

Hizmet etsinler bana:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…