enişte çöpçatanlık mı yapçak
ben senide ömürüde çooook seviyoruuuum
evet asi yaramaz ve merhametli üçündende bolca var bu bünyede ama afacanı da ekleyelim
Ah canım ya nasıl bi şey olsun illa basketçi mi sanki futbolcu daha kolay olur
Evliiiiiiiiiiİbrahim Toraman evli mi yahu
Yalnız ömürümünde sorusu süper
''Nasıl birşey olsun''
Vallahi şöyle ortaya karışık olsun, ama kızartma değil ızgara tercihim, az pişmiş yemem midem bulanıyor
Eşim aradığında saçlarımı kestirdiğimi söyleyemedim büyük bi süpriz olcak:18:
Annemin apartmandan komşusunun kızı, eskiden çok yakınlarmış ama izmite taşınıncada kopmamışlar, eeee kızda çok güzel-akıllı-tahsilli-uslu-hanım dersinauhauhahuahua tamam tamam uslu ve hanım değilim cazgır ve cadı deme ömürüm sonra bulmaz eniştem
Kız cazgır ve cadı dersem hiç araya girmez benimki
Benimkine göre kadın dediğin sessiz hanım hanımcık olcak
Eşim aradığında saçlarımı kestirdiğimi söyleyemedim büyük bi süpriz olcak:18:
Kız cazgır ve cadı dersem hiç araya girmez benimki
Benimkine göre kadın dediğin sessiz hanım hanımcık olcak
Aha işte ben aynen böyleben bilmem beyim bilir
Ona da mı karışıyor :78:
O zaman ben enişteme göre erkeğim
sinirlenirse yarın git biraz daha kestir dünürüm
Pooooffffffssssssssşaka bir yana ömürümde öyle eniştemin yakın arkadaşlarından birinin eşi olsam ben, eniştem benim yüzümden yakın arkadaşından bile vazgeçer, bu kız benim hanımı asileştiriyor, örgütlüyor diye
Ben alıştırdım galiba onu:97: aslında ona senin gibi biri lazımmış sesi çıkmasın
Haksızlıklarla karşılaştığım zaman haklarımı sonuna kadar savunabiliyorsam; yeri geldiğinde ağırlığımı koymayı biliyorsam hatta rest çekebiliyorsam; istediğim şeyi başarmak için yeni yollar keşfedebiliyorsam beni annem yetiştirdi demektir buBabam daha sakin, daha kırılgan, daha kılıbıktır...Ama annem :89: ili baskın karakteriz biz onunla... Çok tartışırız bu yüzden, kimse kararından vazgeçmez
Görüşmüyceksin der
Ben pek yola gelen bi insanda değilim eşimde öyledir..Siz istediğiniz kadar beni örgütlemeye çalışın ben yine onun sözünden çıkmam bi tuhafım:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?