Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben senide ömürüde çooook seviyoruuuum
evet asi yaramaz ve merhametli üçündende bolca var bu bünyede ama afacanı da ekleyelim

yaramazın içinde afacan da var

bende seni çok seviyorum ve böyle görmek istemiyorum

Ah canım ya nasıl bi şey olsun illa basketçi mi sanki futbolcu daha kolay olur

çöpçatan enişte

Eşim aradığında saçlarımı kestirdiğimi söyleyemedim büyük bi süpriz olcak:18:

Annemin apartmandan komşusunun kızı, eskiden çok yakınlarmış ama izmite taşınıncada kopmamışlar, eeee kızda çok güzel-akıllı-tahsilli-uslu-hanım dersin auhauhahuahua tamam tamam uslu ve hanım değilim cazgır ve cadı deme ömürüm sonra bulmaz eniştem

Kız cazgır ve cadı dersem hiç araya girmez benimki

Benimkine göre kadın dediğin sessiz hanım hanımcık olcak

Pooooffffffssssssss şaka bir yana ömürümde öyle eniştemin yakın arkadaşlarından birinin eşi olsam ben, eniştem benim yüzümden yakın arkadaşından bile vazgeçer, bu kız benim hanımı asileştiriyor, örgütlüyor diye

Görüşmüyceksin der

Ben pek yola gelen bi insanda değilim eşimde öyledir..Siz istediğiniz kadar beni örgütlemeye çalışın ben yine onun sözünden çıkmam bi tuhafım:96:

Ben alıştırdım galiba onu:97: aslında ona senin gibi biri lazımmış sesi çıkmasın

Haksızlıklarla karşılaştığım zaman haklarımı sonuna kadar savunabiliyorsam; yeri geldiğinde ağırlığımı koymayı biliyorsam hatta rest çekebiliyorsam; istediğim şeyi başarmak için yeni yollar keşfedebiliyorsam beni annem yetiştirdi demektir bu Babam daha sakin, daha kırılgan, daha kılıbıktır...Ama annem :89: ili baskın karakteriz biz onunla... Çok tartışırız bu yüzden, kimse kararından vazgeçmez

Baban sessiz he benim babamda öyleydi..Annem cadıdır..Ben babama çekmişim.

Görüşmüyceksin der

Ben pek yola gelen bi insanda değilim eşimde öyledir..Siz istediğiniz kadar beni örgütlemeye çalışın ben yine onun sözünden çıkmam bi tuhafım:96:

Bazen annemde bana o arkadaşınla görüşmeyeceksin der
''Ona ben karar veririm, sen görüşmek istemiyorsan onunla görüşmeyebilirsin, zaten aranızda kuşak farkı var anneciğim, sen yaşıtlarınla gez'' derim
Aslında ikisi de kötü, ben çok dikbaşlıyım, sende çok uslu ömür...Bunun ortası yokmu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…